SpaRitual - Unite ze zimní kolekce Rise

Přeji všem krásný den :)

Na řadě je další odstín ze zimní kolekce Rise, tentokrát krásná, sytá červená, díky které si připomenete Vánoce :)

SpaRitual - Take a Stand ze zimní kolekce Rise

Ahoj všichni :)

V dnešním článku vám ukážu mého favorita z celé zimní kolekce, a to překrásný tmavě zelený odstín, který na nehtech vypadá dokonale :)

SpaRitual: zimní kolekce Rise - promo fotky

Zdravím všechny čtenářky :)

Stejně jako na podzim jsem i teď v zimě vyrazila s foťákem do terénu, abych pro vás nafotila nějaké hezké fotky k nové zimní kolekci Rise od SpaRitual. A protože mám tuto značku spojenou s přírodou a romantikou, tak jsem vyrazila na zámek do Veltrus. Do karet mi hrálo i počasí, protože bylo krásně nasněženo, takže k dokonalosti snad už nic nechybělo :)


SpaRitual - Rising Spirit ze zimní kolekce Rise

Zdravím všechny čtenářky :)

Prvním letošním lakem na nehty, který vám ukážu, je zlatý odstín ze zimní kolekce Sparitual, která se na blogu postupně objeví celá. Takže bez zdržování, jdeme na to :)


Prosincový Brandnooz box

Z prosince tu mám ještě jeden restík a to poslední Brandnooz box roku 2016. Tak se pojďte podívat, co se v něm ukrývalo :)

Prosinec ve fotkách

Ahoooj všichni :)

Předem se chci omluvit za neaktivitu, ale i na mě padla chřipka, takže začátek roku zatím moc produktivní není. A to jsem měla po Vánocích tolik energie, nápadů a tipů na články. Ty jsou alespoň rozepsané v konceptech a až mi bude lépe, objeví se jich tu spoustu. 

Zpátky ale k dnešnímu článku, který bude oddechový a uvidíte, co všechno se u mě dělo během prosince :) 

Prosincový Glanc box

Když jsem se dozvěděla, že bude v prodeji další Glanc box, vůbec jsem neváhala a hned objednala. Dorazil na konci prosince a na jeho obsah se teď můžete podívat.


Prosincové nákupy a novinky

Ahoj všichni :)

Doufám, že se máte skvěle a užíváte si sněhové nadílky :) Samozřejmě nesmí chybět článek o nákupech a novinkách za prosinec. Zahrnula jsem tam i pár dárků z Vánoc, tak se můžete pustit do čtení :)

Novoroční soutěž s Astridem

Zdravím všechny :)

Aby ten nový rok začal o něco příjemněji, ve spolupráci s Astridem mám pro vás připravenou soutěž o balíček kosmetiky, která vám určitě zlepší náladu a zpříjemní den :) Jestli vás produkty zaujaly, neváhejte a do soutěže se zapojte.

Nehty roku 2016

Zdravím všechny :)

Doufám, že se máte skvěle a do nového roku jste vkročili tou správnou nohou. Stejně jako loňský rok, jsem si pro vás připravila článek, ve kterém vám ukážu všechny laky a nail-arty, které se na blogu objevily. Loni bych bylo 57, letos 80, tak se máte z čeho inspirovat :) 


Pokud vám nějaké nehty nebo zdobení uteklo, v tomto článku si ho můžete připomenout :)