Krásné Vánoce!

My už konečně máme stromeček, tak už házím všechen předvánoční stres pryč a už budu jen relaxovat. Tady na blogu se uvidíme asi až v lednu, chci načerpat trošku energie a inspirace. Snad si na blog najdete cestu i další rok. Děkuji všem za skvělé komentáře a vaši podporu, bez vás by to nešlo.

Všem přeji krásné prožití Vánoc a hlavně zdraví :)

E-style gelový lak: odstín č. 16 Navy

U gelových laků značky E-style ještě chvilku zůstaneme a dneska vám ukážu další odstín, který vás určitě okouzlí :)

E-style gelový lak: odstín č. 17 Extreme

Gelové laky teď frčí a značka E-style je má teď nové v nabídce také a to rovnou 20 odstínů. Některé z nich jsem měla možnost vyzkoušet a dneska se hned podíváme na jeden tmavší odstín, který vypadá naprosto dokonale :)

Weleda: dárkový set Regenerační péče z granátového jablka + soutěž

Krásný den všem!

V dnešním článku vám napíšu o dárkovém setu z granátového jablka, které intenzivně regeneruje pokožku a napomáhá předcházet projevům stárnutí. A aby bylo čtení příjemnější, mám připravenou i malou soutěž :)

Recenze Kneipp: sprchový balzám, sůl a olejíčky do koupele

Ahoj všichni :)

V dnešním článku vám dám tři tipy na produkty, které se dokonale postarají o vaši pokožku a zažijete s nimi příjemné, relaxační koupele :)

Recenze: slupovací maska proti černým tečkám Bioaqua

Slupovací masky proti černým tečkám jsou opět v kurzu. Alespoň mi to tak přijde, protože kam se podívám, tam je na ně reklama. Sama již několik let na černé tečky používám slupovací náplasti (psala jsem několik recenzí, tak na blogu zabrouzdejte), ale masku jsem ještě nezkoušela. A když se naskytla příležitost, nebylo co řešit. Mé zkušenosti si můžete přečíst v dnešním článku.

Listopad ve fotkách

Bez zbytečného zdržování se rovnou můžete pustit do prohlížení fotek, ve kterých vám ukážu střípky z listopadu :))

Brandnooz box pro muže

Dnes vás zdravím podruhé, protože kromě listopadového Brandnooz boxu dorazil i jeden pro muže. Toto je už druhé vydáni, to první jsem kdysi prošvihla, ale druhé jsem objednala, abych příteli zpříjemnila den :) Zelené krabičky totiž zásadně otevírám já, tak alespoň jednou mohl i on otevírat a být překvapený :) Co všechno Brandnooz box pro muže ukrýval, se dozvíte v článku :)

Listopadový Brandnooz box

Ahoj všichni :)

I na konci listopadu se u nás zastavil pošťák se zelenou krabičkou s názvem Brandnooz box, na kterou jsem se tentokrát docela těšila, protože měla obsahovat i něco na pečení cukroví. Tak se pojďte podívat :)

Listopadové nákupy a novinky: Sephora, Primark, Weleda, Scholl, ...

Tak už i listopad je za námi a je tu nakupovací článek. Původně měl být hodně stručný, protože se snažím nenakupovat, ale jak uvidíte, dopadlo to úplně jinak :))

BNA challenge #28 - Vánoční zdobení

Zdravím všechny :)

První pondělí v měsíci patří lakovací výzvě, a protože už je prosince, bylo jasné, na jaké téma budeme nehty zdobit :)) Pro inspiraci na vánoční nehty se mrkněte do článku :)

Kosmetika MOJE: laky z kolekce Čistota a přirozenost

Značka MOJE má v nabídce spoustu laků na nehty a nedávno se rozrostla o kolekci nude odstínů s názvem Čistota a přirozenost. Ta obsahuje osm nude laků, ze kterých si ten pravý odstín určitě vybere každý. Na dva z nich se můžete podívat v dnešním článku :)