Yankee Candle: Macaron Treats

Makronky jsou stále v kurzu a byla jenom otázka času, kdy Yankee Candle vyrazí na trh s touto vůní. Netrvalo dlouho a díky Yankee vám domov provoní čerstvě upečené makronky a můžu slíbit, že po těchto určitě nepřiberete :)

Recenze: Elseve Extraordinary Clay

Ahoj všichni :)

Někdo by nad spotřebovanou kosmetikou házel smutné pohledy, ale já se vždy raduji a už plánuji, čím prázdné místo nahradím. Když jsem viděla, že se k nám konečně dostala řada pro mastné vlasy Extraordinary Clay zajásala jsem a hned se pustila do zkoušení. Tentokrát jsem opravdu počkala až na úplné vypotřebování, abych si udělala co nejpřesnější názor. A že to ale u velkého balení trvalo :)) V dnešním článku se dočtete, jak mi sedl šampon a maska, která se používá trošku jinak, než jste zvyklé.

Laky na nehty od přírodní značky Bohocosmetics

Ahoj všichni :)

Hned na začátek týdne tu pro vás mám recenzi na dva laky na nehty od francouzské přírodní kosmetiky Bohocosmetics.

MoYou Artist Starter Kit: recenze a 4 nail-arty

Zdravím vás všechny :)

V dnešním článku vám ukážu sadu na razítkování, se kterou během chvilky zvládnete krásné zdobení. A bude to opravdu jednoduché :)

Říjen ve fotkách

Tak už i říjen je fuč a na řadě je tedy přehled měsíce ve fotkách:) Tak se můžete pustit do nahlédnutí do mého soukromí :)

Village Candle: Warm Apple Pie

Dnes to nebude ani o lacích, ani o kosmetice, ale o svíčce. Podzim si bez zapálené svíčky už ani neumím představit. Možná to o mě nevíte, ale jsem tak trošku svíčkový maniak. Ale nebojte, všeho s mírou. Svojí první Yankee jsem měla ještě předtím, než jsem začala psát blog (za pár dní to budou už 4 roky, uffff) a vosků už jsem také vypálila nespočet. Takže nejsem poblázněná davem. Ráda zkouším ale i jiné značky, takže si dnes můžete přečíst o Village Candle.

Oriflame The One - Coral Crush

Na podzim nemusíte nehty zahalovat jenom do tmavých odstínů, naopak. Občas je třeba dát nehtům veselejší nádech, který v tomto pochmurném počasí zahřeje. Pojďte se na jeden takový podívat :)

T: by Tetesept soli a pěny: relax relax a jenom relax

O představení nové značky T by Tetesept jsem vám už psala v tomto článku, a protože miluju relax ve vaně, tak už jsem všechny produkty vyzkoušela a sepsala o nich krátký článek.

Suchý šampon Elseve Fibralogy Air: tomu se raději vyhněte

Ahoj všem :)

Od té doby, co jsem objevila kouzlo suchých šamponů, si nedovedu představit, že by v mé kosmetické poličce chyběly. Ač jsou mé nejoblíbenější Batiste, ráda zkouším nové, ale tentokrát to byl velký přešlap. Dnes se dozvíte, kterému se raději vyhnete.

 

"Nedělní lakování" - kohoutí stopa

Před nedávnem jsem vám ukazovala nový odstín z podzimního update Essence a ač modré odstíny nenosím tak často, tento si mé srdce získal natolik, že jsem s ním vytvořila i zdobení. A na to se podíváme právě dnes :)

Zářijový & říjnový Brandnooz box

Krásný den všem :)

Víte, jak poznám, že čas opravdu rychle letí? Začnou se mi doma kupit zelené krabičky plné jídla :) Dnes tedy kromě říjnového Brandnooz boxu i ten zapomenutý zářijový :)

Recenze: pleťové masky Lirene

Ahoj všichni :)

Možná jste už v drogeriích zaznamenaly nové pleťové masky od značky Lirene. Čtyři z nich jsem měla možnost vyzkoušet, tak se dozvíte, jaké jsou a které mi vyhovují nejvíce.


Tělová péče Astrid

Poslední dobou se na blogu objevují většinou laky na nehty, takže je čas kosmetiku, které bude opravdu hodně :) Dnes je na programu recenze nové tělové péče od značky Astrid :)


SpaRitual - Inspired z podzimní kolekce Feminine

Zdravím všechny :)

Z podzimní kolekce Feminine od SpaRitual jsem vám ukázala už tři laky a ten nejkrásnější, který jsem si z kolekce vybrala, vám ukážu právě dneska :)