Říjnové nákupy a novinky: Weleda, OPI, China Glaze, L´oréal, MoYou, Village Candle, ...

Krásný den všem :)

Do nového týdne vstoupíme s článkem o novinkách v mém kosmetickém šuplíčku. A i když toho nebylo tolik, je tu spousta úžasných a voňavých věcí :) Tak se můžete pustit do čtení :)

"Nedělní lakování" - Halloweenské razítkování

Letos jsem Halloweenu teda moc nedala, takže další rok budu muset začít dřív :) Naštěstí razítka mě vždycky zachrání a rok od roku mě překvapují motivy, které se na razítkách objevují. V dnešním článku vám pár z nich ukážu.


SpaRitual - Amorous z podzimní kolekce Feminine

V podzimní kolekci Feminine od SpaRitual najdete i jeden tmavší a tak trošku záhadný odstín, který vám ukážu v dnešním článku.

Essence - odstín č. 73 more than a feeling (podzimní update)

Ahoj!

Mezi novými laky Essence se objevil i jeden odstín, který je pro mě podzimním must have. Který to je? To se dozvíte v dnešním článku.

Představení nové značky - t:by Tetesept

Zdravím všechny :)

Minulý víkend jsem se zúčastnila představení nové značky T: by Tetesept, která za povšimnutí rozhodně stojí, proto si určitě dnešní článek nenechte ujít.

"Nedělní lakování" - La Muerte Halloween

Krásnou neděli všem :)

Halloween už se blíží, a i když se u nás tolik neslaví, nějaké tématické nehty si vždycky ráda vytvořím. Většinou bývá halloweenské zdobení strašidelné, ale dnes vám ukážu, že si můžete vytvořit i něco decentnějšího pro běžné nošení :)


Recenze: Borotalco Pure + soutěž

Ahoj všem :)

O deodorantech Borotalco jsem vám už kdysi psala a z jednoho se dokonce stal můj každodenní společník. Sortiment deodorantů se nedávno rozrostl o řadu Pure, kterou jsem měla možnost vyzkoušet. A ať v tom zkoušení nejsem sama, bude i malá soutěž :)

SpaRitual - Joie de Vivre z podzimní kolekce Feminine

V podzimní kolekci Feminine od SpaRitual najdete i jeden něžný, romantický odstín, který vám ukážu v dnešním článku.

Oriflame The One - Mango

Ve včerejším článku jsem vám psala o zeleném odstínu a dneska tu také bude méně obvyklá barva. Za to ale mnohem veselejší, která vás v těchto chladnějších dnech alespoň trošku zahřeje :)

Oriflame The One - Kiwi

Často tu vídáte mou oblíbenou barvu, červenou. Té na nehtech nemám nikdy dost, ale čas od času je potřeba něco trošku bláznivějšího a méně obvyklejšího. Dneska to tedy bude o zelené, která ve finále na nehtech nevypadala vůbec špatně :)

Kérastase Specifique Bain Divalent šampon pro mastnou pokožku a suché délky

Zdravím všechny :)

Tak jak ráda hledám nové kosmetické kousky, ráda i objevuji i eshopy, kde můžu brouzdat a kochat se něčím neznámým. A přesně tak tomu bylo u eshopu Paradivka.cz. Ten jsem až donedávna vůbec neznala a čekalo na mě milé překvapení. Eshop totiž nabízí značky, které nejsou v drogeriích běžné, najdete tam i spoustu rad a hlavně je všechno přehledné, což mám ráda. Po dlouhém rozmýšlení jsem nakonec vybrala šampon Kérastase, o kterém se dočtete v dnešním článku.

Essence - odstín č. 78 royal blue (podzimní update)

Krásnou neděli všem :)

Dneska sice trošku později, ale před chvílí jsem lakovala nový lak od Essence a tak moc mi padl do oka, že jsem vám o něm hned musela napsat. Snad se zalíbí i vám :)


SpaRitual - Strength z podzimní kolekce Feminine

Podzimní kolekci Feminine od SpaRitual se jen těžko odolalo. Věřte mi, že jsem se opravdu snažila. Kromě jednoho světlého odstínu jsem vybrala tři tmavší, které se k podzimní náladě hodí perfektně. Dneska vám ukážu šedý odstín, kterému se neodmítá :)

 

Září ve fotkách

Další měsíc je za námi a na řadě jsou fotky, ve kterých vám ukážu, co všechno se v září dělo. A že toho bylo :) Máte se na co těšit :)

Ecotools: konjaková houbička pro jemné čištění pleti

Ahoj všichni :)

Odlíčená a dobře vyčištěná pleť je stejně tak důležitá, jako si umět vybrat správný odstín makepu. Před nedávnem kosmetický svět obletěl boom kolem konjakových houbiček, které dopomáhají ke krásné pleti. Houby jsou vyrobeny z rostliny zvané Konjak a jsou skvělým pomocníkem při mytí obličeje. Jestli jsem si s touto houbičkou sedla, se dočtete v dnešním článku.

BNA challenge #26 - Halloween - zombies

Ahoj všichni :)

Téma na měsíc říjen do naší lakovací výzvy bylo tentokrát zcela jasné - Halloween. Ač se u nás tento den moc neslaví, všechno kolem Halloweenu miluju. Doma nahodím na zeď pár netopýrů, vydlabu dýni a samozřejmě tématicky ozdobím i nehty.  V dnešním článku vám ukážu super rychlé zombie nehty :)


"Nedělní lakování" - Spongebob nails

Ahooj :)

Dnešní zdobení nehtů bude opět trošku netradiční a asi ne pro běžné, každodenní nošení. Můžete je pojmout jako třeba inspiraci na Halloween, protože ne všechny halloweenské nehty musí být krvavé a strašidelné :)

Oriflame The One - Sunset

Často tu opakuji, že není nad klasiku. Červená je prostě barva, která nikdy neomrzí. Někdo ji preferuje na rtech, já zase miluji na nehtech. Ani nechtějte vědět, kolik červených odstínů doma mám, ale jen tak se jich nevzdám a mám nutkání mít stále další a další. Na dnešek mám pro vás připravený tip na lak, se kterým i doma vykouzlíte krásnou manikúru, se kterou určitě upoutáte pozornost.