Srpnové a zářijové nákupy a novinky: Essence, Lirene, MOJE, Astrid, Oriflame, Dermacol, KIK, Moyra, Avon, veletrh a Yankee Candle

Už jsem se radovala, že za srpen to budou hodně skromné nákupy a že je rovnou spojím i se zářím. Ale září se rozjelo trošku víc, než jsem chtěla a opět je tu poměrně dost nákupů a novinek. Tak se pojďte podívat :)

SpaRitual: podzimní kolekce Feminine - promo fotky

Miluju krásné podzimní počasí, kdy listí hraje všemi barvami, fouká lehký vítr a sluneční paprsky prozáří zašedlou oblohu. To je počasí stvořené přesně pro mě. Ač na nehtech miluju veselé barvy celoročně, s příchodem podzimu je zahaluji do tmavších odstínů. Značka SpaRitual uvedla podzimní kolekci s názvem Feminine a přiznám se, že jsem se nechala unést nádherným počasím a vyrazila jsem fotit ven :) 


Natočila jsem i krátké video, tak snad se bude líbit :)


Glanc box: září 2016

Ahoooj :) Máme tu další Glanc box, který je určen jak pro milovníky kosmetiky, tak i pro celou domácnost. Předchozí vydání mě přesvědčily o tom, abych i tento objednala a jestli sem udělala dobře, se dozvíte v dnešním článku :) 


Trend IT UP neonka - odstín č. 060

Kdo ještě nebyl v DMku a neví, že i u nás už je stojan s kosmetikou Trend IT UP? Když jsem se to dozvěděla, netrpělivě jsem čekala, až se DMko u nás po rekonstrukci otevře a udělám nálet :) Naštěstí jsem zrovna pospíchala, tak jsem se moc dlouho nemohla zdržovat a hned jsem začala prohlížet laky na nehty. To bych nebyla já, abych nějaké neulovila. Ty budu zkoušet tento týden, ale ještě tu mám pár kousků, které jsem si přivezla z Německa a už je mám vyzkoušené. Už jsem vám ukazovala jeden s pískovým efektem (ZDE) a dnes to bude o krásné, výrazné růžové.



E-style neonka: odstín č. 31 Orange

A máme tu poslední neonku od E-style, kterou vám chci ukázat. V kolekci je 8 odstínů a tento je podle mě ze všech nejvýraznější a hlavně nejbláznivější. Opravdu jen pro odvážlivce.


E-style neonka: odstín č. 30 Flower

Léto ještě nekončí, tak vám ještě musím stihnout ukázat neonku od E-style, ať ji ještě můžete provětrat na sluníčku :)

Essence - odstín č. 87 gossip girl (podzimní update)

Podzimní novinky od Essence jsem vám v rychlosti představovala v nedávném článku a protože mi už některé z nich na vyzkoušení dorazily, můžeme se postupně pustit do recenzí. To bych nebyla já, abych hned nevyzkoušela lak na nehty. Hned mi padl do oka šedý odstín, takže o něm to bude dnes :)


Srpen ve fotkách


Ten čas tak rychle utíká, že někdy trošku ztrácím přehled, který je vůbec měsíc :) Na řadě je proto přehled měsíce srpna ve fotkách, který byl hodně adrenalinový, ale i odpočinkový. Tak se pojďte podívat :)


Podzimní novinky Essence

Ahoj všem :) V drogeriích pomalu začneme vídat podzimní novinky od Essence a ať jste trošku v obraze, tak jsem vybrala pár produktů, které mě zaujaly a stojí za povšimnutí :) 

zdroj fotky

Kosmetika MOJE letní kolekce: odstín č. 51

Úplně bych zapomněla na poslední letní neonku od kosmetiky MOJE, kterou tu mám. Tak se na ní můžete rovnou mrknout :)


Srpnový Brandnooz Box

Srpnová zelená krabička, plná jídla je tu. Tentokrát byl Brandnooz box celkem dost naplněný, tak se na něj pojďte mrknout :)


BNA challenge #25 - animované postavičky

První pondělí v měsíci je tu a na řadě je další lakovací výzva. Tentokrát jsme si pro vás připravily animované postavičky. Určitě to není manikúra na běžné denní nošení, možná jenom pro odvážné, ale uvidíte, že na nehtech jde vykouzlit opravdu všechno :)