Makeup Revolution: paletka korektorů

Korektor je skvělý pomocník, který zachrání spoustu situací a alespoň pro mě bývá nezbytnou součástí. Kruhy pod očima či nezbedné pupínky jsou totiž na pleti nežádoucí a je potřeba s nimi trošku zatočit :) Proto vám ukážu paletku barevných korektorů, které vám k lepší pleti trošku dopomůže :)

Lambre Glamour: odstín č. 5


Dnes tu máme další lak na nehty, tentokrát od značky Lambre. Tak se na něj pojďte mrknout :)


Freedom: odstín č. 427

I když je na tmavší odstíny ještě brzy, někdy mám chuť nehty zahalit právě do nějakého tmavého odstínu. A práve ten je dneska na řadě :)


Pozvánka na veletrh World of Beauty & Spa podzim 2016

POZVÁNKA DO SVĚTA KRÁSY A HARMONIE 22. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2016 PODZIM opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY v poprázdninovém týdnu 9. a 10. září 2016.

zdroj fotky

Lenor: vonné perličky UNstoppables

Protože se vše netočí jenom kolem kosmetiky, bude dnešní článek trošku netradiční. Nebude to totiž ani o lacích na nehty, ale ani o pleťovce či dekorativce. I když trošku to souvisí s příjemnou vůní a ta je v kosmetice rozhodně důležitá. A o čem, že to dnes bude? Podíváme se na vonné perličky od Lenoru, které zná určitě každý, alespoň tedy z reklamy. I já jsem samozřejmě nemohla odolat a vychytávku při praní prádla jsem musela vyzkoušet. Už mám dokonce i spotřebováno, takže se můžete pustit do recenze.

Makeup Revolution: čokoládová a smokey paletka

Jak jsem slibovala ve včerejším článku, tak se dneska podíváme na paletky očních stínů. A aby toho nebylo málo, budou tu rovnou dvě :)

Freedom: báze, oční stíny a řasenka

Ahooj. V dnešním článku se podíváme na kosmetiku Freedom, konkrétně na bázi pod oční stíny, moto stíny a také řasenku. Takže žádné zdržování a můžete se pustit do čtení.

Červencové nákupy a novinky

Na řadě jsou červnové nákupy a novinky, které jsou oproti předešlým měsícům hodně skromné :) Tak se pojďte podívat :)


Super Gel od Rimmelu: odstín 034 hip hop

Protože kamarádka ví, že jsem blázen do laků, dostala jsem k narozeninám set Super Gel od Rimmelu. Ten už jsem dlouho chtěla vyzkoušet, ale trošku mě odrazovala cena. Nakonec si ale ke mně laky cestu našly a mohu vám o nich napsat.

Červenec ve fotkách

Tak už i červenec je bohužel za námi a tak je na řadě shrnutí měsíce ve fotkách. Bude toho opět spousta, tak zbytečně nebudu zdržovat a můžete se pustit do prohlížení.


E-style neonka: odstín č. 26 Yellow

Hezký den všem. Doufám, že se máte skvěle, a i když už léto pomalu končí, na neonové laky ještě není pozdě. Dneska to bude o žluťáskovi, který ale trošku zlobí :)


Soutěž o vstupenky na podzimní veletrh kosmetiky World of Beauty & Spa

Sice je tu ještě léto, ale podzimní veletrh kosmetiky World of Beauty & Spa už se pilně připravuje a na mém blogu samozřejmě nesmí chybět soutěž o volné vstupenky. Sama se na veletrh už moc těším a doufám, že jsou tu také milovnice kosmetiky, které se na veletrh chystají :)


zdroj fotky

E-style neonka: odstín č. 28 Peach

Na dnešek mám připravený opravdu hodně výrazný neonový odstín, který je spíše pro odvážlivce :) 


Trend IT UP - Desert Nudes pískový odstín č. 40

Aby se vám z těch výrazných a svítivých neonek nezamotala hlava, tak si dneska dáme trošku nenápadnější odstín.


E-style neonka: odstín č. 25 Pink

I když už jsou prý tropy za námi, tak doufám, že si sluníčka ještě trošku užijeme. Další týden mi konečně začíná dovolená, tak hezky být prostě musí. Sluníčko proto v dnešním článku nalákám na růžovou neonku, která vám určitě padne do oka.


"Nedělní lakování" - výlet do Tokia

Kdo by neměl rád cestování? Procestovat svět je snem snad každého z nás, ale není to tak jednoduché. V dnešním článku se podíváme do Tokia a ukážu vám tip, jak během chvilky navštívit další světová města :))


Brandnooz box: červenec 2016

A máme tu další zelenou krabičku plnou jídla, která byla tentokrát oproti předešlým Brandnooz boxům o dost lehčí, tak se pojďte podívat, co se ukrývalo uvnitř :)

E-style neonka: odstín č. 27 Green

Jako by těch neonek už nebylo dost, ale ještě vás s nimi budu v pár příspěvcích otravovat. Dneska to bude opět trošku netradiční barva, která tak úplně není na běžné nošení, alespoň tedy pro mě :)


Glanc box: letní edice

V zelené krabičce kromě dobrůtek dorazily i věci, které se hodí do domácnosti. Glanc box jsem již jednou (možná už i dvakrát) objednávala a byla jsem spokojená, tak jsem nové letní limitované edici nemohla odolat.

BNA challenge #24 - summer & beach nail art

Tématem v naší lakovací výzvě pro letní měsíce byla jak jinak než plážová manikúra. Každého samozřejmě hned napadnou palmy, ty jsem už ale dělala minulý rok (článek ZDE), tak jsem pro letošek trošku obměnila plážové motivy :)