"Nedělní lakování" - krajka pomocí vodolepek

Dnešní článek bude tip na rychlou krajkovou manikúru, kterou zvládne úplně každý :)

E-style neonka: odstín č. 32 Blue

Dneska pokračujeme na vlně neonek, tentokrát v modrém odstínu :)


E-style neonka: odstín č. 29 Purple

Jak jsem slibovala včera, tak dnes přicházím s dalším neonovým odstínem, tentokrát od značky E-style. Nebudu zbytečně zdržovat a pojďte se na něj podívat :)


"Nedělní lakování" - neonové zdobení pomocí vodolepek

Neonkám prostě nejde odolat, a proto tu během následujících dnů bude rovnou neonková záplava. Výrazné letní odstíny totiž vydala i značka E-Style a všech 8 odstínů na blogu uvidíte. Dneska to ale bude rychlý tip, jak neonovou manikúru jednoduše ozdobit.


Recenze: reparační lak Sililevo

Myslím si, že se přírodním nehtům stále ještě nevěnuje taková pozornost, jaká by měla. Protože tak, jak se staráte o pleť, vlasy i pokožku, je potřeba pečovat a zajímat se o právě nehty. O těch je na mém blogu spousta článků, ale kromě krásných odstínů je hlavně důležité o nich něco vědět a dávat jim to, co potřebují. Dnešní článek proto bude o reparačním laku Sililevo, který se o vaše nehty dobře postará. Je určený speciálně pro nehty postižené deformacemi, křehkostí, ale i lupénkou nebo pro nehty po modelaci gelových nehtů. Na co jsem ho potřebovala já a jestli pomohl, se dočtete v článku.

Kosmetika MOJE letní kolekce: odstín č. 48

Dneska pojedeme na veselejší vlně a mám pro vás připravenou růžovou neonku, která v létě na nehtech určitě nesmí chybět :)

Červnový Brandnooz Box

Další měsíc je za námi a samozřejmě dorazila i zelená krabička plná jídla. Co se ukrývalo v červnovém Brandnooz boxu se dozvíte v dnešním článku :) 

Recenze: Ultra Doux Délicatesse

Za poslední dobu se mi nashromáždilo nějak moc šamponů a vůbec nevím, který zkoušet dřív. Naštěstí mé vlasy nesnesou používání stejného šamponu více než jedno balení, tak alespoň mohu zkoušet novinky a hledat favority, ke kterým se po čase budu ráda vracet. A protože jsem už na dně nového Ultra Doux Délicatesse, přišla na řadu recenze.


DIY - svíčka Sprite

Ahoooj :)

Nedávno jsem vám psala o tom, jak si vytvořit EOS svíčku, dneska to bude také o svíčce, ale v trošku jiném podání. Tento nápad jsem viděla na internetu a hned jsem se pustila do vytváření. Je to skvělý tip na zahnání volné chvilky, ale také na dárek pro radost :)

E-style: Smokey Plum

I když k létu patří spíše veselé a světlé odstíny, dneska to bude trošku netradičně a pojedeme na vlně tmavšího odstínu :)

Kosmetika MOJE letní kolekce: odstín č. 45

Léto je v plném proudu, tak jsem si pro vás připravila další inspiraci na neonové nehty.

Paws by Eddie: Jane

Ahooj :)

I když mám v zásobě spoustu letních barviček, tu dnešní jsem vám musela ukázat co nejdříve. Tmavší laky přes léto až tak nevyhledávám, ale někdy prostě nejde odolat :) Však samy uvidíte.



Červen ve fotkách

Červen už je také fuč a proto nesmí chybět přehled měsíce ve fotkách. Tentokrát je toho poměrně dost, ale snad se fotky budou líbit a opět trošku nakouknete do mého soukromí.

Červnové nákupy a novinky

Ahooooj :)

Doufám, že si užíváte sluníčka a hlavně léta. Mám připraveno opravdu hodně článků, tak budete mít k relaxování i něco příjemného ke čtení. Dneska to budou nákupy a novinky za červen a jak uvidíte, nákupy byly opravdu skromné.


"Nedělní lakování" - letní zdobení s kosmetikou MOJE

Asi to dobře znáte, když si něco oblíbíte, jen se toho jen těžko vzdáváte. A přesně tak tomu bylo i u gelových laků od značky MOJE. Přesto, že mi v šuplíku čeká na nalakování snad stovka laků, jsem si nemohla pomoct a musela jsem je znovu nalakovat. Nechtěla jsem jen tak obyčejný lak, proto jsem zvolila rychlé zdobení pomocí vodolepek. Jak nehty dopadly, se podívejte v článku.


Výstava Titanic: zklamání

Kdo alespoň nezaslechl o výstavě Titanic, jako by snad ani nebyl. Není den, kdy bych neslyšela v rádiu reklamu nebo někde neviděla nějaký banner. I billboardů je všude mraky, takže pozornost určitě upoutal. Na výstavu jsme se chystali už v prvních týdnech konání, ale říkali jsme si, že tam určitě bude spousta lidí a tak počkáme. Skoro jsme to propásli, ale protože je výstava prodloužená až do 10. července, ještě jsme to stihli. Každý v okolí si výstavu pochvaloval, tak jsme se i docela dost těšili a o to více jsme byli zklamaní. Proč? To se dozvíte v článku.