Freedom: odstín č. 412

Ahoj :)

Začátek týdne je potřeba si něčím zpříjemnit, a protože k létu neodmyslitelně patří veselé a výrazné barvy, tak si na nehtech vykouzlíme trošku slunečních paprsků.

Jordana - Fiery Red

Ahoj všichni :)

Kdo má rád spíše nenápadné a přirozené odstíny laků na nehty, tak tento článek asi nebude přímo pro vás, protože dneska to bude výrazná divočina :)

DIY - makronkový balzám


Makronky všude, kam se podíváš. Ano je to tak, makronky nás v poslední době doslova zaplavily a není den, kdy bych třeba na Instagramu nezahlédla nějakou fotku, kde jsou makronky krásně naaranžované. Přiznám se, že i já jsem trošku podlehla, ale přijdou mi hrozně moc sladké, takže si je kupuji jednou za půl roku a mám opět na další půl roku vystaráno. Chtěla jsem se pustit i do domácích makronek, ale zatím jsem neměla tu odvahu. Proč si ale nedopřát nějaké zdravé mlsání a ještě k tomu spojené s kosmetikou? Ne, nezbláznila jsem se. Když jsem totiž uviděla na Ebay makronkový balzám, hned jsem věděla, že ho nutně potřebuji. A pustila jsem se do tvoření a na dnešek mám pro vás připraveno opět jedno DIY, které mě hodně bavilo a doufám, že ho zkusíte taky.

Flormar - Squashed Raspberry

Zdravím :)

S blížícím se létem už pomalu odsouvám tmavší barvy a volím spíše výraznější a hravé odstíny. Když jsem nedávno zaběhla do Rossmanna, samozřejmě jsem nemohla přehlédnout stojan se značkou Flormar. A to bych nebyla já, kdybych se nezasekla u laků na nehty. Naštěstí jsem si odnesla jenom jeden, protože jsem je doposud nezkoušela. Jak se mi s lakem pracovalo, jak mi vyhovoval a hlavně jak vypadá, se podívejte do dnešního článku.


Freedom: odstín č. 413

Ahoj :)

Konečně tu máme pátek a to si zaslouží nějaký krásný odstín, který jen tak nebudete chtít odlakovat. Jak často píšu, červených odstínů nemám nikdy dost, ale nedávno jsem se přesvědčila, že i fialové odstíny stojí za malý hřích. Dneska vám proto ukážu lak, který si místo ve vaší lakovací sbírce určitě zaslouží. Ať už samotnou barvou, tak i vlastnostmi.

Kosmetika MOJE gelový lak: odstín č. 5

Zdravím :)

Možná se teď divíte, že je tu lakovací článek, když není neděle. Rozhodla jsem totiž pozměnit vydávání článků o nehtech. Trošku jsem prohlížela kufříky a šuplíky, kde mám schované všechny laky na nehty a zjistila jsem, že jich mám už opravdu víc, než je zdrávo a kdybych měla o každém psát vždy v neděli, tak bych o některých psala snad až na Vánoce. A hlavně u limitek je to pak škoda, protože je třeba nestihnete koupit nebo omrknout. Takže klasické swatche budu postovat kdykoliv během týdne a neděli si nechám čistě pro zdobení a různé nail-arty. Snad jsem vám v tom neudělala nepořádek a větší zastoupení lakovacích článků vám nebude vadit.

A bez dalšího zdržování se můžete rovnou podívat na jeden krásný letní odstín, který by vám určitě neměl uniknout.


DIY - svíčka EOS

Ahojky :)

Po dlouhé době je tu článek s DIY tématikou. Na DIY jsem v poslední době neměla vůbec čas a to mě mrzí, protože se do různého vyrábění pouštím ráda. Po vypotřebování EOS balzámu by ho bylo líto jen tak vyhodit, tak jsem se pustila do tvoření a z balzámku jsem vytvořila svíčku. Jestli chcete vědět jak na to, tak čtěte dál :)


Soutěž o produkty Astrid

Krásný den všem :)

V úterý jsem vám psala recenzi na produkty od značky Astrid a dneska máte možnost vyhrát takový malý balíček. Snad se vám soutěž bude líbit a držím všem palce :)

Dubnové nákupy a novinky

Zdravím :)

Občas přemýšlím nad tím, kolik je zdrávo mít doma kosmetiky a od jakého množství to už hraničí s posedlostí. A to raději ani nemluvím o lacích na nehty, kterých mám opravdu spoustu a možná bych předčila i drogerii. Ale co, každý máme jiné zájmy a koníčky, hlavně že jsme spokojení :) A proč toto vůbec zmiňuji? Každý měsíc si totiž říkám, že v dalších nákupech toho musí být naprosté minimum, ale nějak se mi to nedaří. A věřte, že to se ještě hodně krotím a snažím se.

Dost už ale psaní a rovnou se vrhneme na dubnové nákupy a novinky, kterých je tentokrát poměrně dost :)


Astrid: čisticí mléko, voda a micelární voda

Zdravím všechny čtenářky :)

Možná jste si už v drogeriích všimly, že Astrid renovoval své produkty a regály tím krásně oživil. Astrid mám spojený už od dětství s krémy na opalování, ale co se týče pleťových produktů, tak ty mě nikdy až tak nelákaly. Inovace obalů se ale povedla a Astrid se tak vyrovná svým kosmetickým konkurentům a už je jen tak nepřehlédnete. Jak si ale stojí obsah a který produkt se stal velkým objevem, se dozvíte v článku. A jedna z vás bude produkty od Astridu zkoušet také.

BNA challenge #22 - ombré nehty

Ahoj všem :)

Je tu další díl naší lakovací výzvy a dnešním úkolem bylo ombré zdobení.. Protože se blíží léto a k němu pro mě neodmyslitelně patří moře, chtěla jsem vytvořit něco s touto tématikou. Neváhala jsem ani minutu a hned jsem měla v hlavně nápad, který budu lakovat - západ slunce a palmy :)

Duben ve fotkách

Ahoj všichni :)

To to ale letí. Už tu máme květen a dnes je na řadě přehled měsíce dubna ve fotkách. V dubnu jsem toho podnikala opravdu spoustu a čeká na vás velká nálož fotek, tak se pojdťe podívat :))


"Nedělní lakování" - jarní mámení s CC lakem od Essence

Zdravím vás :)

Doufám, že jste měly skvělý víkend a že už konečně přichází slunečné počasí. A abych vám tu dobrou náladu z víkendu ještě o malinko prodloužila, mám tu pro vás jeden krásný kousek, který na nehtech vypadá úžasně. A to bych nebyla já, abych ho nechala jen tak, takže se můžete těšit i na rychlé zdobení.