Sephora katalog:svátek matek 2016

Zdravím vás :)

Minulý týden mi dorazil nový katalog ze Sephory a protože vím, že ne každá z vás se ke katalogu dostane, opět jsem ho celý fotila a tak můžete nakouknout i vy. Čeká na vás spousta novinek a lákadel, takže vstup pouze na vlastní nebezpečí.

Bioderma: pečujte o rty a ruce nejen v zimě

Zdravím všechny :)

Fotky, které jsem fotila k následujícímu článku, jsem měla připravené už od ledna, takže u nich převažuje zimní tématika. Už jsem si myslela, že je budu muset nafotit znovu, ale v posledních dnech se vrací chladnější počasí, proto je ten správný čas na recenze. A abych se dostala k tomu hlavnímu, tak v dnešním článku si můžete přečíst o balzámech na rty a krému na ruce od Biodermy.


POO-POURRI: peníze vyhozené do záchodu?

Ahoj všem :)

Tak jsem ušila boudu sama na sebe. Když mi totiž přišla nabídka, na vyzkoušení toaletního spreje Poo-Pourri, první co jsem si řekla, že to teda opravdu ne. Nicméně jsem se na Facebooku zeptala vás a většina byla pro, tak jsem si řekla, že bude alespoň sranda. Sranda to opravdu byla, ale při připravování článku jsem absolutně netušila, jak začít, jak všechno popsat a celkově jak se toho chopit. Doufám, že právě nesnídáte nebo tak něco, že máte smysl pro humor a chápete srandičky a odreagování se od kosmetiky. Pokud jste na některý z těchto bodů odpověděli ano, tak můžete číst dál. A pokud ne, tak se raději uvidíme zítra u klasického kosmetického článku :)

"Nedělní lakování" - SpaRitual - Bismuth

Ahojky :)

Často se mě ptáte, kde beru inspiraci při lakování nehtů. A odpověď je jednoduchá - všude. Sice to bude znít divně, ale co se týče zdobení, tam mám jasno skoro hned, ale ohledně výběru odstínu to už tak rychlé není. Už asi rok se chystám všechny své laky spočítat a opravdu se děsím toho výsledného čísla, proto mě samotnou udivuje, že si kolikrát neumím vybrat, jaký odstín mám zrovna nalakovat. Nedávno mě ale inspirovala Romča z blogu Malý koutek krásy, protože mi připomněla, že mám ve své sbírce jednoho skvělého chameleona, které jsem ještě nelakoala. A hned jsem měla vybráno. O kom je řeč, se podívejte do dnešního článku.


Březen ve fotkách

Ahoj všem :)

Proč mám takový pocit, že ty měsíce utíkají rychleji a rychleji? Opět tu totiž máme polovinu dubna, tak je na čase vám ukázat přehled fotek z března. Podnikala jsem toho celkem dost, tak pokud chcete trošku nakouknout do mého soukromí, tak se určitě mrkněte.

Braun Face: čistící kartáček a epilátor

Zdravím všechny :)

Čistící kartáčky jsou stále v kurzu a troufám si říct, že se na nás hrnou ze všech stran. Zatímco donedávna jich na trhu bylo pár a na pořízení kartáčku jsme musely chvilku šetřit, teď už se objevují i levnější varianty a některé seženete i v drogeriích. O jednom z nich, Lirene, vám napíšu další týden, ale dnes je na řadě Braun. Když jsem totiž dostala příležitost tento kartáček vyzkoušet, vůbec jsem neváhala, protože ho mám už dlouhou dobu na pomyslném wishlistu a hlavně jsem sama byla zvědavá, jestli se vyplatí investovat. Jestli vás zajímá, jak mi kartáček vyhovuje, nenechte si článek ujít.

"Nedělní lakování" - CC créme od SpaRitual

Zdravím všechny :)

Nejdříve to byly BB krémy, pak CC krémy, teď už dokonce i DD krémy. Vše se ale točilo kolem pleťové kosmetiky. Nyní dvě kouzelná písmenka objevily cestu i do nehtové péče a to bych nebyla já, abych nezkusila něco nového. Dnes to tedy bude o laku CC créme od značky SpaRitual. Co to vůbec znamená, k čemu tento lak slouží a hlavně jaký je, se podívejte co článku.

Březnový Brandnooz Box

Ahojky :)

Nesmím vám zapomenout ukázat, co se ukrývalo v březnovém Brandnooz Boxu
, protože podle mě po dlouhé stál za to. Měsíc od měsíce se mi do rozbalování krabičky chce méně a méně, takže občas nechám krabičku ležet celý den bez povšimnutí. O to větší, je pak překvapení, když obsah zaujme a potěší. A to je přesně případ březnového vydání. Pojďte se mrknout, co se v něm ukrývalo.


Březnové nákupy a novinky

Ahojky :)

Tentokrát vám nezapomenu ukázat další nákupy a novinky za uplynulý měsíc, tedy březen. Dokud to mám všechno ještě v paměti :) Bez zdržování se hned můžete pustit do čtení :)




BNA challenge #21 - zdobení pomocí vodolepek

Ahoj všichni :)

A opět tu máme první pondělí v měsícI a to znamená další lakovací výzvu. Sama jsem byla překvapená, že je toto už 21. vydání, takže už není tak jednoduché vybírat témata. Protože co si budeme povídat, ač je témat na nehtové zdobení hodně, né všechno je v našich silách a hlavně se snažíme inspirovat vás, takže to musí být snadné i pro vás. Tentokrát jsme vybraly samopepky popř. vodolepky, protože to je asi nejjednodušší způsob zdobení. Když budete chvilku brouzdat po Ebay, najdete snad milion různých vzorů, za pár kaček. Jaké zdobení pomocí vodolepek jsem zvolila já, se podívejte do článku.


"Nedělní lakování" - jarní zdobení s razítky

Zdravím všechny :)

O lacích z jarní kolekce SpaRitual jsem vám už psala a i když na mintové laky úplně tak nejsem, do odstínu Caring jsem se zamilovala a hned jsem vymýšlela, jak jednoduše ho ozdobit a manikúru něčím vylepšit. A vůbec jsem nezahálela a vytvořila hned několik zdobení.


Únorové nákupy a novinky

Ahojky :)

Opožděně tu mám i nákupy a novinky za únor, takže žádné zdržování a pojdťe se podívat, co nového přibylo do mých kosmetických šuplíků :)