Soutěž o jarní novinky Essence

Zdravím :)

Minulý týden jsem dostala balíček plný novinek od Essence a protože mám kosmetiky více, než je zdrávo, rozhodla jsem se pár věcí poslat dál a můžete novinky zkoušet i vy. Takže pokud rády soutěžíte a máte rády kosmetiku Essence, určitě si dnešní rychlou a skromnou soutěž nenechte ujít.


Únor ve fotkách

Ahojky :))

Jsem to ale zapomnětlivá. Úplně jsem zapomněla publikovat tento článek, ve kterém vám ukážu, co všechno jsem podnikala v únoru. Ten totiž uběhl tak rychle, až mám pocit, že jsem jenom chodila do práce a na nic jiného nezbyl čas. Ale nebojte, stihla jsem toho poměrně dost, tak se můžete podívat a trošku se odreagovat od kosmetiky a laků :)


Garnier: Dvoufázová micelární voda 3v1

Ahoj všem :)

Nová micelární voda a ještě k tomu dvoufázová? Když jsem se o této novince dozvěděla, hned jsem ji měla na svém pomyslném wishlistu, protože spojení micelární vody a dvoufázového odličovače znělo skvěle. Nejsem sice odborník přes micelárky, vyzkoušela jsem jich jenom několik, za to dvoufázových odličovačů jsem měla poměrně dost a proto jsem byla zvědavá, jak toto spojení bude fungovat. Recenze na vás čeká v článku, tak si ji nenechte ujít.

Liquid Peel Off Tape: konec zaneřáděných nehtů

Zdravím všechny :)

Dneska mám skvělý tip pro všechny milovníky lakování a hlavně zdobení. Sama nejraději vyhledávám rychlé a snadné zdobení, protože momentálně na něco složitějšího není čas. Když se přeci jenom najde chvilka a pustím se do díla, tak pak trávím nějakou chvíli začišťováním. To je nuda a otrava. A právě pro ulehčení začišťování tu mám tip na Peel Off bázi, která vám s tímto problémem pomůže a ze zdobení nehtů se stane zábava :)

"Nedělní lakování" - jarní kolekce Nurture od SpaRitual

Ahojky všem :)

Sice se u nás dneska o slovo ještě hlásila zima a venku moc příjemně nebylo, podle kalendáře je ale první jarní den. To si samozřejmě žádá i nějaký jarní příspěvek, abych to jaro náležitě přivítala. A to bych nebyla já, aby to nebyly nějaké laky. Dnes vám proto představím dva laky na nehty z jarní kolekce od SpaRitual. Takže pokud hledáte inspiraci na jarní manikúru, určitě si nenechte článek ujít.

"Nedělní lakování" - černá a neonové puntíky

Ahoj všem :)

To si takhle jednou dělám pořádek ve složce, kam si ukládám všechny nehty a nestačila jsem se divit, kolik jsem tam měla nafocených nehtů, které jsem vám ještě nestihla ukázat. U některých by to byla opravdu škoda, protože tam mám jak levnější značky jako Essence, Miss Sporty, Flormar, Golden Rose, ale i dražší jako OPI, SpaRitual, Nubar nebo China Glaze. A taky nějaké od neměcké značky P2. Takže mám materiálu minimálně na čtvrt roku dopředu a máte se na co těšit. Našla jsem tam i pár jednoduchých zdobení a s jedním právě dneska přicházím :))

Bioderma: sprchový olej

Ahoj všem :)

Hned začátkem roku mi ve schránce přistála novinka od Biodermy a to sprchový olej. Spojení sprchového gelu s olejem se mi hned zalíbilo, a protože mám koupelové testování asi úplně nejraději, hned jsem se pustila do zkoušení. Jak se mi olej zalíbil a proč jsem si ho musela z koupelny odnášet, se dočtete v dnešním článku.

Glanc Box II.

Ahoj všichni :)

Pokud mě sledujete i na Facebooku, tak víte, že jsem si objednala druhé vydání Glanz boxu, což je taková krabička s drogerií pro celou domácnost. Ten nápad se mi moc líbil, protože nemusíme mít vždycky vyloženě jenom kosmetiku, ale i něco praktického do domácnosti. A co si budeme povídat, uklízet a prát asi musí každý z nás. První vydání mě příjemně překvapilo, tak jsem byla zvědavá, co se bude ukrývat v tomto. Pojďte se mrknout semnou :)


Zimní set od Weledy

Zdravím všechny čtenářky :)

Zima je sice (snad) už konečně na ústupu, ale o ruce a rty nemusíme dobře pečovat nejen v mrazivých měsících.Weleda přišla s praktickým zimním setem, který ale určitě uplatníte nejen při zimních radovánkách. Set obsahuje balzám na rty a pleťový krém Coldcream. Jak mi tyto produkty sedly, se dozvíte v článku.

BNA challenge #20 - jarní kytičky

Ahoj všem :)

Je tu první pondělí v měsíci a to znamená další díl naší lakovací výzvy. A protože se blíží jaro, tak jsme se dohodly, že dnešním tématem budou kytičky, protože ty k jaru prostě neodmyslitelně patří. Navíc, kytičky jsou pro nehtové nadšence skvělým tématem, protože kreativitě se meze nekladou. Jak jsem se tímto úkolem poprala, se podívejte v článku :)


"Nedělní lakování" - krásné nehty s Revlonem

Zdravím všechny :)

Když jsem se dozvěděla, že k nám míří značka Revlon, hned jsem zajásala. Na jejich produkty jsem totiž slyšela hodně chvály a byla jsem na ně moc zvědavá. Na eventu pro blogerky jsem bohužel nebyla, naštěstí mi náladu zvedl balíček, který jsem od zastoupení dostala. A to bych nebyla já, abych nechtěla vyzkoušet nějaké laky. Jeden jsem totiž kdysi už zkoušela a byla jsem naprosto nadšená, takže jako první, jsem se pustila do zkoušení laků. A jak dopadly? To se dozvíte v dnešním článku.


Když hledáte na Googlu #3

Ahoj všichni :)

Protože mám teď připravených poměrně dost článků o kosmetice, tak jsem si říkala, že dnes od kosmetiky trošku odbočíme a dáme si něco vtipného. Teda alespoň jsem se o to snažila. A je tu další díl z článků "Když hledáte na Googlu". Věřte, že někdy ty perličky opravdu stojí za to :)) Tak se pojďte podívat :)