Únorový Brandnooz Box

Ahoj :)

Dneska je na řadě další zelená krabička plná jídla alias Brandnooz Box. První letošní vydání mě hodně zklamalo, což jste mohli číst v článku, proto jsem byla zvědavá, jak dopadne únorový. Přijde mi, že je tolik možných produktů, které by tam mohly být, ale tak nějak se všechno opakuje dokola. Jaké produkty se ukrývaly v únorové krabičce a zda tam bylo o něco nového, se dozvíte v článku.


"Nedělní lakování" - zimní zdobení s Olafem

Zdravím všechny :)

Protože se zima stále hlásí o slovo, nemohla jsem si odpustit ještě jeden zasněžený nail-art. Využila jsem k tomu krásný modrý odstín, který si o nějaké to zimní zdobení vyložemě říkal. Tak se na dnešní lakování pojďte podívat.


YSL: Poudre Compacte Radiance aneb bílý pudr

Zdravím všechny čtenářky :)

Určitě jste si všimly, že jsem před Vánoci od zastoupení značky YSL na recenzi dostala parfém Black Opium, o kterém jsem už psala. A když jsem v nabídce zahlédla pudr Poudre Compacte Radiance, neváhala jsem ani minutu, protože jakožto majitelka mastnější pleti musí být pudr mým nejlepším přítelem. Byla jsem na něj tak moc zvědavá, že jsem dokonce jela do parfumerie, abych se na něj předem mohla podívat, protože jsem toho o něm předtím moc nevěděla a ani neslyšela. Jestli za to pudr opravdu stojí a jak mi sedl, se dozvíte v článku.

Soutěž o vstupenky na jarní veletrh World of Beauty & Spa 2016

Ahojky všem :)

Měla jsem v plánu napsat, že se se jaro blíží, ale u nás to poslední dny spíše vypadá, že se o slovo znovu začala hlásit zima. Každopádně s jarem přichází i jarní kosmetický veletrh World of Beauty & Spa, na který se už teď moc těším a samozřejmě si ho nesmím nechat ujít.

I tentokrát si můžete zasoutěžit o volné vstupenky, ušetřit pár korun, za které si můžete koupit nějakou další drobnost pro radost. A to je fajn, ne? Jestli se na veletrh chystáte, určitě se zapojte :) 

Lednové nákupy a novinky

Ahojky všem :)

První měsíc letošního roku je pryč a s ním samozřejmě přichází i nákupy a novinky v mém kosmetickém šuplíčku. Musím se opravdu hodně pochválit, protože jsem se krotila, a kdyby nebylo cesty kolem Sephory, mohla bych se pyšně poplácat po ramenou :) Co jsem si všechno koupila a jaké novinky mi dorazily, se podívejte v dnešním článku.


Zázračný kelímek od Uriage

Zdravím všechny čtenářky :)

Taky občas bojujete s neposednou pletí, kterou né a né zkrotit? Já poslední dobou často vyhlašuji válku pupínkům, kterým se u mě asi dost zalíbilo. Nikdy jsem s tím neměla problémy, takže jsem ani musela řešit, co s tím. Nicméně už bylo na čase najít nějakého pomocníka, který by mi trošku pomohl. Na řadu proto přišel kelímek Uriage a jak dopadl a zda funguje, se dozvíte v článku.

Leden ve fotkách

Ahoj všem :)

Doufám, že se máte skvěle a že jste si leden užili tak skvěle jako já :) Utekl teda hrozně rychle a mám takový pocit, že tu zachvílí máme jaro, ale to trošku předbíhám. Jak jsem se v lednu měla a co všechno jsem podnikala, se dozvíte v dnešním článku :)


The Body Shop: švestková limitka

Ahoj všem :)

Před Vánoci mi od zastoupení Body Shopu dorazil balíček s produkty z kolekce Frosted Plum neboli zmrzlé švestky. Nějak jsem si neuměla tuto vůní představit, ale po otevření kalíšků jsem byla doslova okouzlená. A vím, že s recenzí přicházím pozdě, ale dřív jsem se k tomu nedostala a doufám, že na limitku třeba narazíte ve výprodejích. Pojďte si přečíst, jak mi jednotlivé produkty sedly a co na ně říkám.

"Nedělní lakování" - růžičky

Ahoj :)

Protože se blíží Valentýn, chtěla jsem na nehtech vytvořit něco s touto tématikou, ale srdíčka byly minulý týden, takže dneska jsou na řadě růžičky. A nebude to klasika, ale trošku jinačí barevná kombinace. Tak se pojďte podívat :)

Lednový Brandnooz Box

Krásný pátek všem :)

V dnešním rychlém článku se podíváme na první letošní krabičku plnou jídla a to na dobře známý Brandnooz Box. Co se ukrývalo v listopadovém a prosincovém vydání, jsem vám ani neukazovala, protože mě to nějak přestávalo bavit a všechno to bylo takové podobné, často se produkty opakovaly a byly bez nápadu. Proto jsem byla zvědavá, jak dopadne ta první letošní. Tak se pojďte podívat semnou :)

Soaphoria: tělové suflé nevinnost

Krásný den všem :)

Doufám, že se máte dobře a pokud se vám zrovna nedaří nebo si chcete udělat malou radost, mám pro vás jeden skvělý tip od přírodní značky Soaphoria. Možná jste o této značce už slyšely, protože se začíná objevovat na blozích, ale já se přiznám, že jsem o ní až do doby, než mi přišla na vyzkoušení, vůbec nevěděla. Hned jsem se tedy pustila do hledání informací a nemohla jsem odmítnout. Sice nejsem "mazací" typ a k mazání se kolikrát musím opravdu přemáhat, popis suflé zněl skvěle a na zkoušení jsem se těšila. Tak se na něj pojďte podívat blíž :)


Sephora: Valentýnský katalog

Milá Sephoro,

děkuji Ti, že jsi mi doručila katalog, ale pevně doufám, že tě celý měsíc neuvidím :D

Ano, do schránky mi přistál nový, valentýnský katalog. A protože jsem si řekla, že se v únoru pokusím nic nenakupovat, prolítla jsem ho rychlostí blesku :) Vím, že ne každý katalog dostává, takže jsem ho celý nafotila a i vy se můžete kochat :)

Lirene blogger event

Zdravím všechny čtenářky :)

O Lirene eventu už jste asi u jiných blogerek četli, já jsem se k sepsání článku dostala až teď :)) Setkání pořádalo zastoupení Mark Distri a e-shop kupkosmetiku.cz a díky minulému eventu s Batiste jsem tušila, že se akce povede a moc jsem se těšila. Řeknu vám, že celý den, od rána až do večera byl naprosto skvělý, tak se na něj pojďte podívat semnou :)

BNA challenge #19 - Valentýnské nehty

Ahoj všichni :)

Je tu první pondělí v měsíci, takže i další lakovací výzva. A protože se blíží Valentýn, téma bylo jasné. Já tento svátek teda moc extra neslavím a ani nijak neprožívám, ale kdy jindy si nehty ozdobit srdíčky, než právě na Valentýna? Opět jsem chtěla něco rychlé a hlavně jednoduchého, takže nakonec zvítězily vodolepky a tak nehty zvládne každý :))