"Nedělní lakování" - Nauti Girl od Esence aneb jaro přichází

Zdravím :)

Možná si teď někdo zaťuká na čelo, ale já si myslím, že tu jaro bude brzy a ž se nemůžu dočkat. Sice mám zimu ráda, ale jaro mám mnohem raději. A i když mám ještě v plánu nějaké zimní nail-arty, rozhodla jsem se provětrat dva krásné odstíny, které jaro vyloženě vítají. Tak se na ně pojďte podívat :)


"Nedělní lakování" - černo bíle s Astorem

Ahojky :)

V dnešním lakovacím článku vám ukážu, jak rychle a za pár korun ozdobit nehty. Do akce jsem opět povolala něžný odstín od Astoru a razítka. Tak se na manikúru pojďte podívat :))


Příjemná koupel s Tetesept a Herbaspa

Zdravím všechny :)

Čím jiným si zpříjemnit večer než příjemnou a relaxační koupelí? Samozřejmě mám na myslí pěny a soli do koupele. Upřímně, bez vany si to nedovedu představit a rozhodně bych se bez ní neobešla. Miluju tu chvilku klidu, kdy všechny starosti hodím za hlavu a alespoň pár minut na nic nemusím myslet. Samotná koupel by ale nebyla tak příjemná bez solí nebo pěny. S pěnou rozhodně nešetřím a jsem schopná během týdne spotřebovat celé velké balení. Miluju, když pěna skoro přetéká z vany a já se ji pak musím pomocí mýdla zbavovat po celé koupelně :)) A abyste si užily také tolik srandy a hlavně příjemného relaxu, tak vám v dnešním článku ukážu dva skvělé pomocníky :)

Pozvánka na jarní veletrh World of Beauty & Spa 2016

Ahoj všem :)

I když teprve teď začíná ta pravá zima a konečně jsme se dočkali sněhové nadílky, milovnici kosmetiky se už těší na jaro. Blíží se totiž jarní veletrh kosmetiky World of Beauty & Spa 2016. Na co všechno se můžete těšit, se dozvíte v pozvánce. Doufám, že si termín veletrhu zapíšete do diáře a uvidíme se tam :))


zdroj

"Nedělní lakování" - pískový Polished Plum od Avonu

Zdravím všechny čtenářky :)

Pískové laky, to je moje. Podlehla jsem jim už dávno a věděla jsem, že je to láska na první nalakování. A rozhodně mě bavit jen tak nepřestanou. Dneska vám ukážu jeden hodně tmavý odstín, který vypadá úžasně a rozhodně není k zahození :))

Maybelline: makeup Dream Wonder Nude

Ahojky všem :)

Pokud jste někdy byly v německých drogeriích, tak vám asi nemusím popisovat, jak si tam občas připadám. Opravdu jako Alenka v říši divů. To, že mají stojany s kosmetikou někdy i dvakrát větší než u nás, je naprostým standardem a o sortimentu ani nemluvím. V létě jsem u stojanu Maybelline objevila makeup Dream Wonder Nude, který jsem u nás nezaznamenala (pokud ano, tak jsem asi úplně slepá). Má být podobný makeupu Eau de Teint od L'Oréalu (článek jsem psala ZDE). Ten mi ve finále až tak nevyhovoval, ale řekla jsem si, že tento vyzkouším a uvidím. A jak makeup dopadl, se samozřejmě dočtete v článku :)

"Nedělní lakování" - hrátky se SpaRitual

Zdravím všechny :)

Dnes pro vás mám připravené hned troje zdobení, které vám zabere opravdu jenom pár minut a je tak jednoduché, že je zvládne každý. Často totiž brouzdám po ebay a věřte mi, že někdy je to zlo (nejen pro nehtové maniaky). Každou chvilku totiž objednávám nějaké zdobení a pak nevím, co mám lakovat dřív. A konečně přišla řada na vločky a hvězdičky a v dnešním článku vám ukážu, jak rychle nehty ozdobit pomocí razítek a samolepek :)

Fructis: nová řada Grow Strong

Zdravím všechny čtenářky :)

Doufám, že si užíváte sněhu :) U nás už také pár vloček padá a já bych nejraději šla postavit Olafa :) Protože tu mám ale spoustu restů v podobě rozepsaných recenzí, pustila jsem se do psaní. Koncem listopadu byla na trh uvedena nová řada od Garnier a to Fructis Grow Strong. 

Tato řada slibuje silnější a odolnější vlasy a to kdo by si také vlasy nepřál, že? Já jsem s vlasovou kosmetikou Fructis spokojená a z drogerie patří k mým oblíbeným, proto jsem na Grow Strong byla hodně zvědavá. A jak dopadla, se dočtete v recenzi.

YSL Black Opium: opojná vůně kávy

Ahojky všem :)

Původně měl být tento článek jen klasickou recenzí, ale nedá mi to a musím se vyjádřit k tématu "spolupráce". Pokud jste alespoň trošku všímavé, tak vám jistě neuniklo, že se na blozích začaly objevovat produkty od YSL asi více, než obvykle. A to proto, že blogerkám byla nabídnuta spolupráce a mohly jsme si na vyzkoušení vybrat produkty od značky Biotherm, Helena Rubinstein nebo právě Yves Saint Laurent. Pro mě byla značka YSL jasnou volbou, protože mi je z daných značek nejsympatičtější. Asi víte, že co se týče kosmetiky, držím se v té střední úrovni, ale dražším produktům se nevyhýbám a např. co se týče makeupu, tak se mi osvědčily spíše značky vyšší cenové kategorie jako Chanel, Urban Decay nebo Lancome. Samozřejmě beru v potaz, že většina mých čtenářek dává přednost levnějším produktům a proto často recenzuji produkty dostupné z drogerie. Nabídka na tuto spolupráci mi udělala radost, to beze slova a tak trochu jsem to brala jako odměnu za práci, kterou blogováním odvádím. Nicméně to nic nemění na tom, že o produktech píšu doopravdy to, co si myslím. Nevidím důvod vás tu klamat, jenom kvůli tomu, že jsem si danou věc nekoupila ze svého, ale dostala. Také nemám problém přiznat, co jsem na recenzi dostala. A tady se dostávám k názoru, že dle mého, né každý spolupráci přizná. Nejsem jenom blogerka, ale i čtenářka, takže jsem si všimla, že se začaly objevovat recenze pravě na vůni Black Opium. A mám pocit, že se občas informace o tom, že vůně je v rámci spolupráce jaksi taksi z textu vytratila. Jasně, na jednu stranu mi to může být jedno, každý si blog píše dle svého, ale mrzí mě, že na to pak mohou doplatit jiní. Na internetové diskuzi jsem totiž už zahlédla, že všímaví lidé řeší, proč se najednou všude objevuje Black Opium. Samozřejmě se to netýká jenom tohoto případu. Sama vím, jaké nabídky spolupráce mi chodí a u koho je pak vidím bez špetky slov, o tom, jak se k produktu kdo dostal. Mrzí mě, že to pak na vás, na čtenáře může působit špatným dojmem a nemusíte mi věřit ani tečku na konci věty. Proto jsem toto chtěla objasnit a ujistit vás, že recenze píšu bez ohledu na to, jak jsem produkt získala.

Doufám, že mě chápete a pokud jste ještě článek nevykřížkovaly a zajímá vás recenze vůně Black Opium, tak čtěte dál :)

BNA challenge #18 - krajkové nehty

Ahojky :)

A máme tu letošní první díl z naší lakovací výzvy. Pokud jste tu nováčky, tak jenom ve stručnosti - každý měsíc na předem zvolené téma lakujeme nehty a první pondělí v měsíci zveřejníme článek. Tato výzva funguje už přes rok a baví mě víc a víc. Je skvělé vidět, jak si se stejným tématem každý poradí jinak a máme jiné nápady, zpracování apod. Dnešním tématem byly "lace nails" neboli krajkové nehty. Nejprve jsem si říkala, že to bude snadné, ale když došlo na věc, byl to docela oříšek :) A jak výsledná manikúra dopadla, se dozvíte v článku :)

Nehty za rok 2015

Ahojky :)

Ufff .. ani nevíte, jak mi dal tento článek zabrat. Ale stejně jako loňský rok, jsem si i letos připravila přehled všech nehtů, které jsem v uplynulém roce lakovala :) Nakonec jich bylo přes 50, takže probrat se všema bylo docela náročné, ale alespoň jsem si hezky zavzpomínala :)

Snad se vám bude přehled líbit a doufám, že vám moc nehtů neuniklo :) A pokud nehty na můj blog chodíte sledovat pravidelně, alespoň si je připomenete, tak jako já :))


Prosinec ve fotkách

Zdravím všechny :))

Doufám, že se máte fajn a že se těšíte na přehled prosince ve fotkách. I když v prosinci bylo spoustu hektických okamžiků, našla jsem si čas na vánoční trhy v Drážďanech, ale i v Praze, nějaké nákupy, výlety a samozřejmě relax :)) Tak se pojďte podívat :)