Jordana - Fiery Red

Ahoj všichni :)

Kdo má rád spíše nenápadné a přirozené odstíny laků na nehty, tak tento článek asi nebude přímo pro vás, protože dneska to bude výrazná divočina :)



Jsem ráda, že názvy odstínů občas opravdu přesně vystihnou daný odstín a tak tomu je i v tomto případě. Odstín č 953 Fiery Red je ohnivě červená a připravte se na to, že je dost výrazná a už z dálky zaručeně upoutá pozornost. K létu pasuje naprosto skvěle a rozhodně si tuto barvičku umím představit i někde na dovolené u moře. Bude slušet i kratším nehtům.

Jordana má delší a užší štětečky, se kterými se pracuje dobře a rychle, takže zvládnete nehty nalakovat s precizním obloučkem. Konzistence je tekutější, ale lakování jde snadno. K plnému krytí stačí dvě slabé vrstvy, které jsou zaschlé během chvilky. Jestli potřebujete nějaký výrazný lak, se kterým to jde snadno a výsledek za to stojí, určitě na tuto ohnivou barvičku mrkněte. Bez problému vydržel 5 dní neporušený.

Jordana laky stojí přibližně 49 Kč a obsahují 15 ml. Kupíte třeba na eshopu Prodavamekosmetiku.

LÍBÍ SE VÁM TAKTO VÝRAZNÁ BARVA? MÁTE ODVAHU NA VÝRAZNĚJŠÍ ODSTÍNY?







Děkuji eshopu Prodavamekosmetiku za zaslání laku na vyzkoušení. 

5 komentářů:

  1. Osobně nosím výrazné odstíny ráda, nevyhýbám se ani červené, modré nebo černé. Tento mě ale až tak nebere, líbí se mi víc tmavší odstín :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný odstín a krásně nalakováno!
    Beauty by K. - soutěžíme :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)