Listopadové & prosincové nákupy a novinky

Ahojky všem :)

Je tu konec roku a na řadě jsou prosincového nákupy a novinky. Úplně jsem vám ale zapomněla ukázat nákupy za listopad, takže jsem oba měsíce spojila dohromady. Bude toho proto asi víc, tak se nelekejte :) Nechybí nákupy z drogerie, parfumerie, Aliexpressu, ale i nějaké dárečky z Vánoc :))

"Nedělní lakování" - pastelové galaxy nails

Krásnou neděli všem :)

Nedávno jsem vám ukazovala můj další pokus o galaxy nails (článek ZDE), a protože vím, že ne každý rád nosí tmavé odstíny, rozhodla jsem se galaxy nehty nalakovat v trošku jiných tónech. Nějak jsem dostala chuť na jarní a letní pastelové odstíny a vznikly pastelové galaxy nails :)) Jak manikúra dopadla, uvidíte v článku.


Veselé Vánoce

Zdravím všechny :)

Tímto přeji pohodové prožití vánočních svátků a hodně radostí v novém roce :))

Alča

"Nedělní lakování" - burgundy s kosmetikou Avril

Zdravím všechny :)

Před nedávnem jsem dostala příležitost vyzkoušet francouzskou BIO kosmetiku Avril. Myslela jsem, že se v kosmetice už alespoň trošku vyznám, ale tato značka pro mě byla velkou neznámou. Začala jsem tedy vybírat, a protože v nabídce mají i laky na nehty, moc dlouho jsem neváhala. Jak si lak vedl a co na něj říkám, se dozvíte v článku.

Zase o rok starší ... jsem špatná blogerka?

Všechny vás moc zdravím :)

Zase o rok starší. Tentokrát ale bude slavit můj blog. Dneska jsou to už tři roky, co jsem tento blog založila a kromě poslední letošní soutěže mám na srdci o pár slov.


Weleda: péče o nehtovou kůžičku

Ahoj všem :)

Krásné nehty neznamenají pouze dobře je nalakovat, ale především o ně správně pečovat. A nedílnou součástí manikúry je i péče o kůžičku a právě v dnešním článku vám napíšu a ukážu, jak o ni momentálně pečuji já. Na vyzkoušení jsem totiž dostala nové produkty od značky Weleda, které péči o nehty hodně usnadňují a zvládnete to raz dva :)

Soutěž o dva balíčky plné Blistexu

Zdravím všechny čtenáře :)

Na blozích se to teď hemží samou soutěží a nebojte, i já na vás myslím. Ještě mám pro vás připravené dvě takové menší soutěže a dneska přišel čas na tu první. Ve spolupráci s eshopem Kup Kosmetiku jsme si pro vás připravili vánoční soutěž o balzámy Blistex. Blistex jsem už také zkoušela (recenze ZDE), a pokud marně sháníte slavný Carmex, Blistex je vhodná alternativa :)) Tak jdeme rovnou soutěžit :)

zdroj obrázku

Vánoční nákupy v Drážďanech: Primark, Müller, DM, Kiko

Zdravím všechny čtenáře!

Bez trhů v Drážďanech a trošku toho nakupování si snad ani Vánoce neumím představit. A jinak tomu nebylo ani letos. Hned první prosincový den jsme vyrazili na výlet. Původně jsem chtěla z celého dne natočit i nějaký vlog, ale nakonec jsem jenom vycvakla pár fotek a spíš jsem si užívala příjemný den volna. Pojďte se na to podívat :) 



"Nedělní lakování" - hravě s Avonem

Ahoj všichni :)

To jsem zase po dlouhé době listovala katalogem od Avonu a nedopadlo to vůbec dobře :) Naštěstí mě nic až tak nezaujalo, ale ty laky. To už je prostě nějaká závislost nebo si nedokážu vysvětlit, proč jsem si objednala další laky, který vůbec ale vůbec nepotřebuji. A dokonce jsem si koupila i odstín, který bych si jen tak nevybrala. Ale udělala jsem dobře, protože tak krásný kousek musíte vidět :)

Elnino: NYX, Clinique a Rimmel

Ahojky všem :)

Dnešní článek bude mix recenzí produktů, které mi na vyzkoušení zaslal eshop Elnino. Klikejte pouze na vlastní nebezpečí, protože hlavně teď před Vánoci je tam opravdu spousta lákadel. Sama jsem tam strávila celkem dost času a věřte, že je z čeho vybírat. V klidu si tam můžete prohlédnout i produkty, které nejsou dostupné v drogeriích a za příznivé ceny. Které produkty jsem si vybrala a jak jsem s nimi spokojená, se dozvíte v článku :)

Listopad ve fotkách

Ahoj všichni!

Tak je za námi už i listopad a samozřejmě nesmí chybět ani pravidelný měsíční souhrn fotografií. Můžete tak trošku nakouknout do mého soukromí a poznat mě trošku jinak, než jako lakovacícho maniaka. Snad se fotky budou líbit :))


BNA challenge #17 - zimní radovánky

Ahojky všem :)

Ani nevím proč, ale letos se opravdu těším na sníh. Doufám ale, že si ho alespoň trošku užijeme a zažijeme pořádnou sněhovou vánici :)) Vzhledem k teplotám, které venku panují mi sněhové vločky zatím dělají společnost pouze na nehtech. A protože je dneska první pondělí v měsíci a tématem naší lakovací výzvy byly zimní radovánky, nápad byl hned na světě :))

"Nedělní lakování" - glitrové Vánoce s Dermacolem

Zdravím všechny :)

To si takhle jdete s kamarádkou jenom na kukačku do drogerie, máte zákaz si kupovat další laky, pak na vás dýchne vánoční atmosféra a hned máte dva laky v košíku a utíkáte domu lakovat. Snad toto není jenom můj případ nebo bych si vážně připadala jako závislák na nákupech laků.

Když jsem ale uviděla my malé glitrové prcky od Dermacolu, nemohla jsem odolat. Sice jsem si na první pohled řekla, že se bez nich obejdu a láska na první pohled se nekonala, ale při důkladném prozkoumání jsem se dvou ochotně ujala :)) Tak se na ně pojďte podívat semnou :))


Vánoční soutěž se SpaRitual

Ahojky všem :)

Vánoce se blíží a samozřejmě nesmím zapomenout na vás, své milé čtenářky. Soutěže jsem v poslední době trošku omezila, protože se mi znechutilo chování některých soutěžících. Soutěže nejsou o tom, abyste za každou cenu musely vyhrát, div si nevyškubaly vzájemně vlasy a nakonec výhru prodávaly. To fakt ne! Soutěže, alespoň ty na mém blogu jsou tu proto, aby udělaly radost vám, ale i mně. Věřte, že karma na vás stejně přijde a oplatí vám to :D Věřím ale, že tu mám už jenom ty poctivé a milé čtenářky, které si nějaký ten dáreček zaslouží. Samozřejmě nemohu obdarovat všechny, dnes ale potěším hned tři z vás. 

Jako první tu mám připravenou skvělou soutěž o balíčky produktů SpaRitual. Pokud znáte můj blog, tak víte, že SpaRitual mám opravdu moc ráda a sbírka laků se rozrůstá a rozrůstá :)) Balíčky jsou sestaveny tak, že s nimi snadno zvládnete manikúru a nehty vám bude každý závidět :)) Tak pojďte soutěžit :) 

L'Oréal Paris Extraordinary Oil: olej pro mastnější pleť

Zdravím všechny :)

Když jsem se dozvěděla, že L'Oréal přichází s novým olejíčkem pro smíšenou a mastnou pleť, hned jsem zbystřila. Pleťové olejíčky mě totiž poslední dobou hodně zajímají, takže už skoro dva měsíce pečlivě testuji a dneska přišel čas na recenzi :)) Jestli mi olejíček sedl a co na něj říkám, se dozvíte v článku :)