Oriflame: set na obočí, posilující lak a bronzující perly

Ahoj všichni :)

Dnešní článek bude recenze produktů, které jsem dostala na vyzkoušení od Oriflame. Naposledy jsem od Oriflame zkoušela laky, se kterými jsem byla moc spokojená a dodneška po nich ráda sahám. Které produkty dostanu, jsem dopředu nevěděla, takže to bylo malé překvapení. A kdo by neměl rád překvapení, že? Jak mi zaslané produkty vyhovovaly, se dozvíte v článku :))

"Nedělní lakování" - vánoční limitka Merry Berry od Essence + soutěž

Zdravím všechny :)

Když jsem zahlédla, jakou vánoční limitku chystá Essence, mé srdce zaplesalo :) Těm lakům se totiž opravdu nedalo odolat. Samozřejmě lahvičky laků se inspirovaly u Diora, přesto se to jen tak v drogeriích nevidí, tak proč si neudělat radost.

Hned jsem se vydala na lov, ale u nás po této limitce nebyla ani stopa. Vyslala jsem tedy na lup kamarádky a upps ...  tři laky se mi sešly rovnou dvakrát :) A protože vím, že jste limitku možná také bezúspěšně hledaly, na konci článku na vás bude čekat malé překvapení :) Teď už ale zpátky k recenzi :))

Recenze novinek Essence 2.část

Ahoj :)

První část novinek od Essence, ve které jsem vám ukazovala lesky, balzámky a korektor, už jste na blogu asi viděly (článek ZDE). Dneska je na řadě pokračování a ukážu vám asi ty nejdiskutovanější novinky a to jsou paletky očních stínů. Také se podíváme, jak obstál makeup a korektor v tužce :)

Říjen ve fotkách

Ahoj všichni :)

Sice už se pomalu blíží konec listopadu, ale úplně bych zapomněla na přehled ve fotkách za měsíc říjen :) Takže žádné zbytečné rozepisování a jdeme na to :)


"Nedělní lakování" - připravte se na Vánoce s Estyle

Zdravím všechny :)

Vánoce se pomaloučku blíží a já začínám vybírat laky, které na toto období budou ty pravé. Sice nemám problém lakovat výrazné odstíny i v zimě, ale vánoční odstíny jsou prostě vánoční odstíny a hned mi připomenou tu úžasnou atmosféru Vánoc.

Lak, který vám dneska ukážu, se na rozbalování dárečků hodí naprosto perfektně a navíc značka Estyle opět moc mile překvapila :)


Říjnový Brandnooz Box a první Glanc Box

Ahojky všem :)

Zelené krabičky plné jídla u mě vídáte pravidelně každý měsíc, ale dneska tu nebude jenom jedna krabička, ale rovnou dvě. Pokud mě sledujete na Facebooku, tak jsem tam postovala informaci o Glanz boxu, který bude ukrývat kosmetiku a drogerii. A protože jsem něco podobného celkem postrádala, neváhala jsem a hned objednala. První Glanc Box nás lákal na značky jako Dove, L`Oréal nebo Herbadent v cenové hodnotě přes 900 Kč. To zní fajn, že? Tak se na obsah jdeme mrknout :))


Říjnové nákupy a novinky

Ahojky všem :)

To to ale letí, co? Za chvilku tu máme Vánoce a proto už nákupy trošku omezuji a raději přemýšlím, co nadělím druhým :) Za říjen se mi ale opět nějaké radosti sešly a jak už z úvodní fotky vidíte, nové přírůstky už mohu fotit něčím lepším ... ale to vše se dozvíte v dnešním článku :)  


Batiste blogger event

Zdravím všechny čtenáře :)

V sobotu jsem vyrazila na představení suchých šamponů Batiste v rámci spolupráce s eshopem kupkosmetiku.cz a samozřejmě jsem si své zážitky nemohla nechat pro sebe :) Jak celá akce probíhala a jak o nás bylo skvěle postaráno, se dozvíte v článku a také i v krátkém videu :))


"Nedělní lakování" - připravte se na zimu se SpaRitual

Ahojky všem :)

I když tomu zatím počasí a tím pádem ani následující fotky neodpovídají, SpaRitaul už nám představil letošní zimní kolekci pod názvem Awakening. V kolekci najdete opět šest odstínů a věřte, že pokud je uvidíte na živo, tak si budete říkat, že je jeden krásnější než druhý. Já vám dneska ukážu odstín Creative Activist, který je stejně jako zimní období - nevyzpytatelný a přesto krásný.

Sephora: katalog Vánoce 2015

Ahojky všem :)

Včera mi dorazil vánoční katalog ze Sephory a opravdu nedočkavě jsem ho prolistovala a samozřejmě jsem vás o něj nemohla připravit, tak jsem fotila jak divá :)) Pár věci mě tam zaujalo, ale upřímně jsem na Vánoce čekala ještě nějaké větší slevičky, ale to bych asi byla už moc zhýčkaná, co? :)) A Sephoře se budu muset kvůli některým roztomilým obalům asi vyhýbat obloukem. Však uvidíte samy :))


BNA challenge #16 - galaxy nails

Ahojky všem :)

Tentokrát naše lakovací články nevydáváme první pondělí v měsíci jak je tomu zvykem, ale v úterý. Ono sladit program nás čtyř není vůbec jednoduché a čas letí hrozně rychle a někdy to prostě nevyjde tak, jak bychom si představovaly.

Minulé halloweenské výzvy jsem se proto nezúčastnila, ale na dnešní téma jsem se šíleně moc těšila, takže jsem lakovala s předstihem, abych opět neplašila na poslední chvíli :)) Zvolily jsme vesmírnou tématiku, tedy galaxy nails. Já jsem už se o ně kdysi pokoušela a ani raději nebudu dohledávat článek, protože to bylo asi před rokem a bylo to příšerné. Sice to stále není perfektní, ale výsledek se mi líbil. Tak se pojďte podívat i vy :)

"Nedělní lakování" - 50 shades of Grey s L'Oréal

Ahojky :)

Dnešní lakovací neděle bude opravdu plná laků, které mi dorazily na recenzi už začátkem června, ale během krásného letního počasí zrovna na tyto odstíny nebyla ta správná nálada. Laky z kolekce 50 shades of Grey sice byly limitka, ale možná na ní ještě v drogeriích ve výprodejích narazíte. A protože mi všechny tyto odstíny k podzimu pasují naprosto parádně, rozhodla jsem se je pořádně provětrat :))