Sephora: podzimní katalog

Ahojky :)

Minulý týden mi ve schránce přistál nový katalog Sephory a protože vím, že né všem katalogy chodí, všechno jsem nafotila, ať se můžete také pokochat. Tentokrát mě až tolik věcí nezaujalo, ale něco pěkného se tam přeci jenom našlo :)) Tak přeji příjemné virtuální listování :))


"Nedělní lakování" - další lakovací novinky od Essence

Ahojky všem :)

Na dnešek pro vás mám připravené další nové laky od Essence, které mi dorazily na vyzkoušení. Dva už jsem vám ukazovala v předchozím článku ZDE, tak se nezapomeňte mrknout. A pokud stojan Essence dobře znáte, tak víte, že mají i různé vychytávky na nail-art a jednu skvělou pomůcku vám také ukážu. A věřte, že s ní si už nehty ozdobí opravdu každý, protože jednudušší to už nebude :))
Tak přeji příjemné čtení :))


Tip na base & top coat z drogerie

Ahojky :))

Asi nemusím říkat, že lakování je moje velká vášeň a asi se toho jen tak nevzdám. K lakování ale neodmyslitelně patří i péče o nehty. A ta je důležitým základem pro celou manikúru. Bez base a top coatu si nalakované nehty prostě nedovedu představit a ani nevíte, jak mi láme srdce, když vidím někoho nehty lakovat bez použití base coatu. Přitom to zabere jenom minutku a nehty vám pak za to časem poděkují :) Vím, že moje osvědčené značky jako OPI, Jessica, SpaRitual mohou být pro někoho dražší záležitost, proto přicházím s tipem na base a top coat, který je běžně dostupný v drogeriích :)

Medik8: čisticí jílová maska clayMask

Ahojky všem :)

Možná si vzpomínáte, že jsem o produktech značky Medik8 už kdysi psala. Zkoušela jsem peeling a také Pore Cleanse Gel, který jsem moc chválila. Chválím ho teda pořád, protože jsem v boji proti rozšířeným pórům zatím nenašla nic lepšího. Dostala jsem nabídku vyzkoušet ještě čistící jílovou masku Clay Mask, o které bude dnešní recenze. A díky zastoupení značky Medik8 jsem pro vás do soutěže dostala mnou tolik chválený Pore Clasen Gel. Ani nevíte, jakou z toho mám radost, protože jsem si tento produkt hodně oblíbila, tak doufám, že někomu také udělá radost a hlavně pomůže k lepší pleti :)) Ale teď už zpátky z recenzi :))

 

"Nedělní lakování" - efektové laky od kosmetiky MOJE

Ahojky :)

V dnešním článku vám ukážu rovnou čtyři efektové laky od kosmetiky MOJE, které slibují 3D efekt. A protože efektové laky mám poslední dobou hodně ráda, byla jsem na ně sama hodně zvědavá :)) Tak se na ně pojďte podívat :)

Balea: olejíček na rty

Zdravím všechny :)

Asi už jste zahlédly novinku od značky Balea - olejíček na rty. Během několika dní mi olejíček zahltil celý Facebook a Instagram a ač nerada propadám davové mánii, olejíček na rty jsem nutně potřebovala. Sice mám patlátek na rty dva plné šuplíky, ale asi je to nějaká posedlost, protože ráda kupuji a zkouším nové. A díky swapu s Anet si ke mně jeden olejíček našel cestu. Jak mi sedl a proč jsem ho raději ani neměla dostat, se dozvíte v článku :))

Srpnové nákupy a novinky

Ahojky :)

Je tu půlka září a to je ten správný čas na článek o nákupech a novinkách za srpen. Stále mám takovou nakupovací stopku, resp. zakázala jsem si nakupovat zbytečnosti, jenom kvůli tomu, že se na mě valí ze všech stran. Tak jsem si koupila jenom pár drobností, které ale také vykouzlí úsměv na tváři.

Maybelline a Max Factor: řasenky v akci

Ahojky všem :)


V dnešní recenzi vám představím dvě nové řasenky, které se zabydlely v mé kosmetické sbírce. Voděodolnou Lash Sensational jsem dostala jako dárek na akci Maybelline už někdy začátkem června a otestovala jsem ji opravdu důkladně. A ještě ke mně doputovala nová řasenka od Max Factor, která slibuje lehké a pružné řasy a tento efekt mám hodně ráda. Navíc jsem zatím žádné řasenky od Max Factor nezkoušela, tak jsem na ní byla hodně zvědavá.

Jak si obě řasenky vedly, jaký dělají efekt a která mi sedla lépe, se dočtete v dnešním článku :)

"Nedělní lakování" - překvapení a zklamání z novinek Essence

Ahojky :)

Pokud mě sledujete na Facebooku, tak vám asi neuniklo, že jsem dostala plnou taštičku podzimních novinek od Essence. Dekorativku už pilně zkouším, něco už otestováno mám, ale u paletek stínů musím ještě pečlivě vyzkoušet všechny odstíny, jejich výdrž apod. Ale co jsem musela vyzkoušet hned, byly laky :))

Na dva z nich se podíváme v dnešním článku, jeden byl obrovským překvapením a ten druhý bohužel zklamáním.

Borotalco potřetí a i se soutěží :)

Ahojky všem :)

Značku Borotalco vám asi už nemusím znovu představovat, protože jsem o ní už dvakrát psala (recenze ZDE a ZDE). Zkoušela jsem jejich vyhlášený tělový pudr, sprchový gel a samozřejmě i deodoranty. Z těch jsem zkoušela jenom ve spreji a kuličkový, ale protože preferuji tuhé, tak jsem měla zálusk na i ten. Ale než jsem stihla skočit do drogerie, dostala jsem nabídku spolupráce na vyzkoušení některých produktů.

A protože jsem už většinu produktů zkoušela, rozhodla jsem se podělit i s vámi a dva balíčky můžete vyhrát.

Srpen ve fotkách

Zdravím všechny čtenáře :)

Srpen byl hodně akční a i když jsem měla dovču jenom týden, měli jsme skvělé výlety a fotila jsem jak blázen :) A protože je tentokrát fotek opravdu hodně, pustíme do rovnou do článku :)))


Uriage: hýčkejte svou pleť

Zdravím všechny :)

Ke značce Uriage mě přivedla Ája (určitě ji všichni znáte, ale kdyby náhodou, tak odkaz je ZDE) a protože máme podobný typ pleti, nalákala mě natolik, že jsem byla produkty omrknout v lékárně. Ale bohužel jsem si předem nevytipovala to, co bych potřebovala a nakonec jsem odcházela z prázdnou, protože jsem se nemohla rozhodnout. A osud tomu chtěl, protože pár dní potom mi přišla nabídka na spolupráci, ze které jsem měla obrovskou radost. Popsala jsem svůj typ pleti a vše, co mě trápí a přišly mi tři věci na vyzkoušení. 

Jak jsem s nimi spokojená a jaké jsou mé postřehy, se dozvíte v článku :)

Nákupy: podzimní veletrh World of Beauty&Spa, Home Decor, Sephora a Fann

Ahojky všem :)

Sobota se nesla v duchu veletrhů a nákupů :)) A tentokrát jsem byla fakt hodná, protože jsem šla cíleně a nekupovala zbytečnosti. Doprovod mi dělala Verunka (odkaz na její YouTube zde), se kterou jsme se navzájem krotily v nákupech. To víte, dvě kosmetické nadšenkyně na veletrhu kosmetiky a dekorací, to bylo zlo. Přeci jenom jsem si ale něco koupila, tak se pojďtee podívat :))


BNA challenge #14 - i proužky vypadají hezky

Ahojky :)

To není možné, jak to rychle utíká, ale srpen je zase fuč. První pondělí v měsíci tentokrát vyšlo na dnešní den, takže přicházíme s další lakovací výzvou. I když už tyto články vychází pravidelně každý měsíc přes rok, stále máme plno nápadů a dneska padla volba na proužky :)

Jsou totiž jednoduché a kolikrát krásně oživí manikúru během pár minut. Abych to neměla tak jednoduché, proužky jsem udělala barevné a pak jsem je pomocí zdobení ještě okořenila. Více ale uvidíte v článku :)

"Nedělní lakování" - matná růžovka od BarryM

Ahojky všem :)

Možná si vzpomínáte, že když se otevíral eshop Pink Panda, tak několik blogerek dostalo balíčky na uvítanou. I já jsem dostala nějaké drobnosti, ale protože se to všude balíčky jenom hemžilo, dala jsem tomu chvilku čas. Nemám totiž ráda, když se pak všude objevují stejné nebo podobné recenze a z pohledu čtenáře mi to vadí. Naštěstí eshop se vyhnul té zásadní chybě a blogerkám neposílal stejné věci. A protože velkou část mého blogu tvoří laky na nehty, dostala jsem rovnou dva a jeden z nich, který jsem v létě prostě musela provětrat, vám dneska ukážu :)

Srpnový Brandnooz Box

Ahojky všem :))

Srpnová zelená krabička plná jídla dorazila už minulý týden, ale protože se mi všude válí jenom kosmetika, tak ta měla přednost. Mezitím už skoro celý obsah Brandnooz Boxu zmizel, takže alespoň mohu napsat, co bylo dobré a co mě nezaujalo :)

Pojďte se na obsah srpnového Brandnooz Boxu podívat :)

Sebamed Clear face: Hluboko čistící pleťová voda

Ahojky :)

Správné čistění pleti je velmi důležité a rozhodně by se nemělo podceňovat. Bohužel, dříve jsem se tomu nevěnovala tolik a na pleti se to dost projevilo. Nejvíce mě trápí černé tečky a rozšířené póry a samozřejmě občas zlobí nějaký ten pupínek. Naštěstí to není zase tak hrozné, stejně bych ale si přála dokonalou pleť. Ale kdo ne, že?

Péči o pleť jsem se ale začala věnovat o dost více a zastávám ten názor, že pokud se o pleť dobře staráte, tak se vám jednou odvděčí. Tak doufám, že to brzy přijde :)) Na mou mastnější pleť jsem našla skvělého pomocníka, který opravdu důkladně pleť čistí, zabraňuje další tvorbě pupínků a stal se mým velkým oblíbencem. Více už ale v dnešním článku :)

SpaRitual: odlakovač, který musíte mít

Zdravím všechny čtenářky :))

Protože velmi často lakuji nehty, při focení jednotlivých odstínů během hodiny vystřídám i několik odstínů, spotřeba odlakovače stoupá a stoupá :)) Až do nedávna jsem si vystačila s odlakovači, které jsem koupila v drogerii a ty stačily. Nikdy jsem neměla žádné problémy s odlakováním, občas jsem teda zápasila s glitrovými a pískovými laky, ale alobalovou odlakovací metodu jsem využívala jenom párkrát.

Od Lenky, ale i od Nikol jsem na odlakovač SpaRitual slyšela jenom chválu, ale rovnou přiznám, že jsem se trošku zděsila té ceny a přišlo mi zbytečné, kupovat tak drahý odlakovač. A ještě když mám takovou spotřebu. Naštěstí si ke mně jedna lahvička našla cestu, a proč si od té doby nekupuji už jiný, se dočtete v článku :))

Karin Herzog: Professional Cleansing gel ... stojí za to?

Ahojky všem :)

Už je tomu nějaký ten pátek, kdy mi na vyzkoušení přišel čistící gel od švýcarské kosmetiky Karin Herzog. Pro mě to byla cesta do neznáma, proto jsem byla ráda, že mohu něco nového a hodně luxusního vyzkoušet a napsat vám své dojmy.

Na recenzi mi dorazil Professional Cleansing Facial Gel, který má odstraňovat makeup (i voděodolný), ale i nečistoty. Ve složení je výživný sezamový olej a čisté esenciální oleje. Pomáhá čistit póry, redukovat kožní maz a obnovuje rovnováhu pleti. Gel jsem už dávno vypotřebovala, ale nějak jsem pozapomněla na recenzi, tak se teď pojďte mrknout, jak v mém hodnocení obstojí :))