Letní nákupy v Drážďanech - Primark, Müller, DM, Kiko

Ahojky :))

Minulý týden jsme vyrazili na rychlé nákupy a výlet do Drážďan. Hlavním cílem byl Primark, kde jsem chtěla ulovit nějaké letní výprodejové věci, ale už byly připravené podzimní kolekce a z léta už skoro nic. Samozřejmě jsem něco málo pokoupila, ale nakonec jsem některé věci z košíku vytřídila, protože bych tam nechala majlant :)) Nechyběly ani kosmetické nákupy z drogerií, tak se na celý nákup pojďte podívat :))

"Nedělní lakování" - Back to school nails

Ahojky všem :)

Konec prázdnin je tu a pomalu, ale jistě začíná škola. Někdo se možná těší, někdo smutní, ale věřte, že jednou budete mít na co vzpomínat. Mě se škola už nějaký ten rok netýká, ale vzpomínky mám naprosto skvělé a ty mi nikdo nevezme. A takové ty myšlenky, že už se těšíte, až budete mít po škole? Jak ráda bych se někdy do školy vrátila. Starosti a povinnosti v práci se se školou vůbec nedají srovnat. Když si vzpomenu, že jsem ze školy přijela ve dvě hodiny odpoledne a pak měla celý den volný? No prostě paráda :))

Ale dost už vzpomínání a rovnou přejdeme k dnešnímu článku. Všude teď narážím na různá Back to school témata, ale do většiny jsem se nechtěla pouštět. Nikdy jsem se do školy nějak extra nepřipravovala. Ale protože jak asi dobře víte, s nehty si velmi ráda vyhraju, vytvořila jsem jednoduchý školní motiv :))


Swap s Anetkou z Beauty reviews

Ahojky všem :)

Na beauty eventu s Maybelline jsem měla možnost potkat Anetku z blogu - Beauty reviews. Anetku jsem už nějaký ten pátek četla, proto jsem byla ráda, že jsem s ní mohla prohodit pár slov a poznat ji osobně. Hned se mi pak blog čte lépe a navíc Anetka je opravdu sympaťanda. Když jsem pak zahlédla, že hledá někoho do Swapu, neváhala jsem se zapojit :)) No a jak to dopadlo je vám už asi jasné :))

Tak se pojďte mrknout, co pěkného mi v balíčku dorazilo a také, co jsem Anet poslala já :))

Spotřebováno XI.

Ahojky :)

Po delší době tu mám velkou várku spotřebovaných produktů. Vůbec nevím, jak je to možné, ale většinou tu mám sprchové gely, pěny do koupele a šampony. Vypadá to, jako bych nedělala nic jiného, než se jenom koupala a myla si vlasy. Ale co, hygiena je přece důležitá :D Nebojte, v dalším spotřebovánu se objeví i nějaká ta pečující a dekorativní kosmetika, protože spotřebovávám jak divá :))


Carmex vs. Blistex

Ahojky všem :)

Taky občas chcete vyzkoušet produkty, které jsou hodně vychvalované, a zná je skoro celý svět? Máme tu tak trochu bojové podmínky, protože spousta skvělých věcí se k nám vůbec nedostane a musíme si vystačit jenom u čtených recenzí. A přesně tak tomu je i u slavného amerického balzámu na rty - Carmexu.

Carmex znám ještě z dob před blogováním a za tu dobu jsem na něj naučila celkem dost lidí. Bohužel s dostupností je to trošku oříšek, protože se v našich drogeriích neprodává. A velká škoda, protože je to opravdu skvělý produkt. Balzámků, které dobře hydratují se dá najít celkem spousta, ale těch, co doopravdy pomáhají a rty léči už tolik není. Carmex je toho důkazem. Naštěstí se u nás začal prodávat Carmexův malý bráška (prostě mu tak říkám) a jestli mu dokáže konkurovat, se dozvíte v dnešním článku.


"Nedělní lakování" - letní mámení se Sally Hansen

Ahojky všem :)

Ve své sbírce mám opravdu spoustu laků, až se bojím je spočítat. Ano, bojím. Často mi chodí dotazy, kolik přesně laků mám, ale já to raději ani vědět nechci. Asi by to semnou seklo. Ptáte se na odstíny, které mám, a tam už je to s odpovědí lehčí. Mám ráda červenou, fuchsiovou, celkem i růžovou nebo tmavší podzimní odstíny. Všechny tyto v mé sbírce převažují. Naopak barvy, které na nehtech nenosím samozřejmě ani nekupuji a třeba žlutý nebo zelený lak mám ve své sbírce jenom jeden. A přesně tak tomu je i u oranžové. Tu jsem si totiž na nehtech moc neuměla představit, až do nedávna :))

Jak si ke mně tento nádherný odstín dostal a proč si získal mé srdce, se dočtete v článku :))

Ubrousky, které se hodí vždycky

Zdravím všechny :)

Tento článek bude spíše taková rychlá recenze a hlavně levný tip na vlhčené ubrousky. Asi mi dáte za pravdu, že vlhčených ubrousků doma není nikdy dost a to ani nemusíte být kosmetické nadšenkyně. Když fotím produkty na recenze, hlavně stíny, rtěnky apod., vždycky s sebou rovnou beru tyto pomocníky. Doma na úklid se také hodí a hned je to uklízení o něco příjemnější :)) A stále tu máme sezónu dovolených a to znamená různé výlety, ochutnávání dobrého jídla a to se neobjede bez čistých rukou, takže se hodí i malé, cestovní ubrousky :))

V dnešním článku vám ukážu a doporučím ubrousky, které se mi osvědčily a ráda je používám :)


Sovičkové balzámy od kosmetiky MOJE

Ahojky všem :)

Sovičková mánie stále frčí, alespoň mi to tak přijde, protože soviček je pořád všude dost. Sovičky se dokonce dostaly i na obaly balzámků od kosmetiky MOJE, které mám moc ráda. Mám jich doma snad pět, pár jich mám rozhozených po kabelkách a v práci mi také dělají společnost.  

Balzámy jako takové slouží dobře, protože za pár korun dostanete dobrý produkt. Občas teda trošku zlobí balení, které se rozpadne, roztomilé motivy soviček to ale zachrání :)

Italská kosmetika Borotalco: tělový pudr a sprchový gel

Zdravím všechny čtenáře :)

O italské značce Borotalco jsem už nedávno psala, konkrétně o deodorantu ve spreji a roll-on deodorantu (článek ZDE). Kromě toho jsem ještě zkoušela i sprchový gel a také tělový pudr, který ke značce neodmyslitelně patří. Jak tyto dva produkty dopadly, se dozvíte v článku :)

"Nedělní lakování" - podzimní SpaRitual - Bespoke

Ahojky všem :)

Venku stále převládají letní teploty, přesto bych vám ráda ukázala lak SpaRitual z podzimní kolekce Pause. Musím se přiznat, že kdykoliv vidím kolekce nalakované na vzornících a pouze přes internet, tak se mi sice laky líbí, ale to pravé zamilování nastane, když laky vidím naživo. A přesně tak tomu bylo v případě odstínu Bespoke. Na promo fotkách mě zaujal jako první, ale když jsem ho doma rozbalila, jenom jsem povzdechla wooow. Pojďte se na tento krásný odstín, který určitě podzimu neudělá ostudu podívat :)



Jubilejní 20. ročník veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA 2015

Přeji krásný den všem :)

Protože se kvapem blíží podzimní veletrh kosmetiky, na který se mimochodem už moc těším, je mou milou povinnosti Vás na něj pozvat :))

Nenechte si tedy ujít nejnovější trendy, které opět představí veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA, jehož jubilejní 20. ročník se uskuteční 4. a 5. září opět ve veletržním areálu v pražských Letňanech. V článku se dozvíte více a nezapomeňte, že stále trvá soutěž o VIP vstupenky :)

EOS: stojí za to?

Ahojky všem :)

Kdo nezná a nezkoušel slavné balzámky EOS, jako by snad nebyl. Boom okolo kulatých patlátek na rty tu už před nějakou dobou byl, ale teď se objevil znovu. S dostupností to totiž byl trošku oříšek, a pokud někdo neměl cestu za oceán nebo nechtěl objednávat z eshopů (za celkem vysoké ceny) k EOSu se jen tak nedostal.

Nakonec jsme se ale také dočkaly a tyto balzámky už můžeme koupit v našich drogeriích, jak v Rossmannu, tak i v DMku :) To není to paráda, že i k nám se dostane něco, co už několik let známe z videí?:)) Stojí ale EOS za to? To se dozvíte v článku :))

Pozvánka na podzimní veletrh kosmetiky World of Beauty & Spa 2015 + soutěž o vstupenky

Ahojky všem :)

Jsem milovnice kosmetických veletrhů a tak si samozřejmě nesmím nechat ujít ani ten podzimní, který se pomalu, ale jistě blíží :)) Léto už se přehouplo přes svou polovinu a i tentokrát můžete vyhrát volné vstupenky na veletrh World of Beauty & Spa, který se koná 4. a 5. září. 

Je to velmi příjemný vstup do nového školního roku nebo si můžete jenom hezky zpříjemnit víkend a odpočinout si od práce. Tak si pojdťe zasoutěžit :))


"Nedělní lakování" - pokus o Mimoně :)

Krásnou neděli všem :)

Možná už té mánie kolem Mimoňů máte plné zuby, tak snad dnešní článek hned nevykřížkujete :)) Mimoně jsem na nehtech chtěla udělat už asi milionkrát, ale žlutý lak nenosím skoro vůbec, tak nikdy nebyla ta správná příležitost.

A kdy jindy, než v létě, se hodí nalakovat žlutě nehty? Snad jedině, když bych jela v zimě někam za teplem, protože jinak žlutou na nehtech nemusím. V těch příšerných vedrech jsem ale na žlutý odstín dostala chuť a nakonec jsem zkusila nalakovat i ty bláznivé žluťásky :)) Tak se ně pojďte mrknout :))


Červenec ve fotkách

Zdravím všechny :)

Vážně ten čas tak letí nebo jenom pořád píšu článek o uplynulém měsíci? A taky doufám, že vás tyto články baví, protože já je píšu s chutí, tak snad u toho neusnínáte nudou. I když můj život rozhodně není ničím zajímavý, takže je to spíš takový pohled do života běžného smrtelnika :))

A nebudu zdržovat a rovnou se pustíme do článku :))


Červencové nákupy a novinky :)

Ahojky :)

Ani nevíte, jakou mám z červencových nákupů radost :) A víte proč? Protože to budou po hodně dlouhé době opravdu skromné nákupy :) Nepřipojila jsem se k žádné nakupovací stopce, ale nějak jsem neměla potřebu utrácet. Samozřejmě by se našlo hodně lákadel, ale všemu jsem úspěšně odolala :)

Tak se na ty skromné nákupy a novinky, které mi dorazily, pojďte podívat :))

The Body Shop - kolekce Voyage

Ahojky všem :)

Asi nemusím psát, že prodejny The Body Shop jsou jeden velký voňavý ráj a připadám si tam opravdu jako Alenka v říši divů a hlavně v říši skvělých vůní. To člověk neví, kterou dřív vybrat a která voní lépe. A abychom to rozhodování měli ještě těžší, tak TBS přichází s novou kolekcí Voyage, která je bohacena o nejlepší přírodní ingredience z celého světa. 

Co všechno je v nabídce kolekce Voyage a jak voní vůně Italian Summer Fig, se dočtete v článku.


Červencový Brandnooz Box

Ahojky :)

I v červenci dorazil Brandnooz Box, který mi po delší době udělal docela radost a lednici teď máme hezky plnou :)) Také se tentokrát trošku změnit obsah pro blogery a místo jednoho boxu, dorazily rovnou dva.

Tak se na ty příjemné změny pojďte podívat do článku :)

BNA challenge #13 - Neonové nehty

Ahojky všem :)

První v pondělí v měsíci je tu a opět přicházíme s další Battle Nail Art výzvou :)) Jelikož je léto v plném proudu a kdy jindy se hodí neonky než právě v létě, téma jsme měly vybrané hned :))

Sice moc neonek ve své sbírce nemám, ale nakonec jsem si poradila :) Chtěla jsem udělat opět něco rychlého a jednoduchého a zvolila jsem neonové tečky :)) Snad se budou líbit :))


"Nedělní lakování" - lakujeme s Makeup Revolution II.

Zdravím všechny :)

Možná si vzpomínáte, že jsem v článku "lakujeme s Makeup Revolution" už ukazovala nafocených pár laků. Někdy totiž eshopy nemají laky vyfocené na nehtech a občas je vyobrazený odstín sázka do loterie. Proto jsem se rozhodla, že vám většinu odstínů nafotím :)

A dneska přicházím s pokračováním a mám tu pro vás nafoceno dalších pět odstínů. Tak se pojďte podívat a vyberte si svého favorita :)