Soutěž o dva kosmetické balíčky L´oréal a Garnier

Ahojky všem :)

Tak jsem si říkala, že už dlouho nebyla nějaká pěkná soutěž :) Mám tu teda připravených několik cen, protože nechci kosmetiku syslit jenom pro sebe, ale zase nechci blog zahltit spoustou soutěží. Takže hezky všechno postupně :))

Vaříme s Knorr: Bohatá šťáva

Zdravím všechny čtenáře :)

Možná si vzpomínáte, že jsem před nedávnem zapojila do kuchařské výzvy s Knorr. Úkolem bylo uvařit z připravených potravin něco dobrého a vyzkoušet Knorr Bohatý bujon. Do výzvy jsem se zapojila vyloženě s chutí, protože jsem byla zvědavá, jaké bude složení balíčku a jak si s výzvou poradím. Nakonec jsem si vaření užila, vyzkoušela něco nového a před pár dny ke mě doputoval další balíček.

Tentokrát byla v hlavní roli Knorr bohatá šťáva, ale složení balíčku bylo opět velkou neznámou. Do této výzvy jsem se opět moc ráda zapojila a vy se můžete v článku dočíst, co dobrého jsem vařila tentokrát.


Letní Sephora katalog

Ahojky :)

Jupííí! Tak se ke poprvé dostal katalog ze Sephory. Abych pravdu řekla, tak moc nechápu, podle čeho katalogy zasílají. Někdo utrácí celkem dost a katalog nedostane a někdo do Sephory zajde čas od času a katalog má. Já jsem poslední dobou byla v Sephoře častěji než v drogerii, tak jsem si za svou věrnost asi katalog zasloužila :))

Spousta z vás by ale katalog ráda viděla, proto jsem celý obsah nafotila a vy můžete v klidu vybírat a podívat se, co nového Sephora chystá a hlavně, jaké výhodnější nákupy si pro nás připravili :))

Skvělý tip pro mastnější pleť - bahenní mýdlo -417

Ahojky :)

Možná si vzpomínáte, že o kosmetice z Mrtvého moře -417 jsem už psala v tomto článku. Konkrétně o vlasové péči - šamponu a bahenní masce. V balíčku mi ale na vyzkoušení přišlo bahenní mýdlo k péči o pleť :)

Mýdla k čištění pleti jsem dříve moc nepoužívala a vždy jsem si vystačila s klasickou maskou nebo peelingem. Pak jsem ale dostala možnost vyzkoušet toto bahenní mýdlo, které mě opravdu hodně překvapilo a mýdlům jsem dala v péči o pleť šanci.

Jak mýdlo dopadlo, jak dobře čistí nebo nečistí a co mi vadilo, se dočtete v článku.

Real life filters s Maybelline

Ahojky všem :)

V sobotu jsem se zúčastnila beauty eventu s Maybelline, kde nám byl představen nový koncept s názvem Real Life Filters. Koncept reaguje na využívání filtrů na Instagramu a s pomocí produktů od Maybelline NY si můžete filtr vytvořit i v reálném životě.

K pěti nejznámějším filtrům budou vytvořeny balíčky, díky kterým si daný filtr vykouzlíte přímo na sobě :) Zatím vám bližší informace neprozradím, protože se vše ladí a představení novinky proběhne přibližně za týden. Samozřejmě vám pak dám vědět a zatím se můžete podívat, jak celá akce probíhala :))


Květen ve fotkách

Ahojky všem :))

Asi se mi lepí smůla na paty nebo mi někdo něco nepřeje :(  Minulý týden jsem byla nemocná, takže na blogu byla menší pauza a aby toho nebylo málo, tak mi začal zlobit počítač. A jak se říká - když už, tak pořádně, tak se počítač rozbil kompletně :(  Naštěstí jsem stihla všechno zachránit, ale nemůžu pracovat na článcích. Takže to teď bude v takovém volnějším režimu, ale snad to pochopíte :)

Naštěstí fotky z měsíčního přehledu jsem měla už připravené, takže nebudu zdržovat a jdeme rovnou na to :))

"Nedělní lakování" - královský odstín od SpaRitual

Ahojky všem :))

Laky SpaRitual asi už z mého blogu znáte, protože se jich tu už pár objevilo a další budou následovat. Pracuje se mi s nimi perfektně, proto jsou mé oblíbené, ale výběr odstínu mi vždycky dělá hrozný problém. Není totiž nic horšího, než když stojíte nad stojanem, kde je tolik naprosto dokonalých odstínů a vy vybíráte a vybíráte. Nejraději bych je měla všechny, to ale samozřejmě nejde :)

V dnešním článku vám ukážu jeden božský fialový odstín, který vás (snad) okouzlí a zaujme :)

Květnový Brandnooz Box

Ahojky :))

V květnu také dorazila pravidelná zásilka v podobě zelené krabičky plné jídla. Zdá se mi, že je to s Brandnooz Boxem jako na horské dráze, protože někdy je výběr produtků skvělý a někdy naopak vůbec spokojená nejsem. Ale 100 lidí - 100 chutí, takže nemá cenu se nad složením krabičky dlouze pozastavovat.

Jaký byl květnový Brandnooz Box, se dozvíte v článku.

Květnové nákupy a novinky

Ahojky všem :)

I vám tady na blogu bych se chtěla omluvit za delší neaktivitu a také za to, že jsem nereagovala na vaše komentáře a emaily. Ale od čtvrtka jsem ležela s teplotou a na blog jsem vůbec neměla pomyšlení. Články jsem žádné připravené neměla, proto se tu nic nedělo. Nicméně se už pomalu dostávám do formy a pár článků se tu objeví :) Na vaše komentáře a emaily také odpovím, jak jen to bude možné. Děkuji za pochopení a teď se můžete rovnou vrhnout na článek, který vás snad bude bavit - nákupy a novinky za květen.

Nakupování jsem si samozřejmě neodpustila ani v květnu a také jsem dostala několik balíčků, ve kterých se ukrývaly novinky a dárečky pro vás. Takže žádné zdržování a můžeme se pustit do čtení :)


Missha Box: BB edice

Ahojky všem :)

Tak se mi podařilo ulovit další Missha Box :)) O úplně prvním Missha boxu jsem psala v říjnu 2013 a od té doby už několik dalších boxíků vyšlo, ale vždycky jsem buďto zapomněla nebo byly fuč. Tentokrát jsem ale objednala včas. Nápovědou bylo, že se tato edice ponese v duchu BB. A protože jsem si jedno BBčko od Misshy hodně oblíbila, dlouho jsem neváhala :)

Co se ukrývalo v BB edici, se podívejte do článku :))



A mimo téma - sovičky nejsou součást Missha boxu :)  Koupila jsem je v Kiku za kár kaček, takže milovníci soviček, pozor :))

BNA challenge #11 Zvířecí vzory

Ahojky všem :)

S dnešním článkem přicházím o dost později, ale přece :)) Je první pondělí v měsíci a to znamená, že vychází další díl naší Battle Nail-Art Challenge :)) Tentokrát jsme se rozhodly, že nalakujeme zvířecí vzory :))

Téma této výzvy máme stanovené už přes měsíc a co myslíte? Samozřejmě jsem to nechala úplně na poslední chvíli a bohužel mi čas nevyšel tak, jak jsem si představovala. A taky jsem pořád nevěděla, co lakovat. Původně jsem chtěla leoparda, ale leopadní nail-art tu už byl dvakrát, proto to chtělo něco jiného.

Nakonec mi inspirací byl krásný oranžový lak, který mi včera u vody vnukl myšlenku, že nalakuji Nema :)) Animák Hledá se Nemo je můj oblíbený, takže jsem se pustila do lakování :))