"Nedělní lakování" - dokonalá manikúra s Jessicou

Ahojky všem :)

Možná si pamatujete na článek, kde jsem vám psala o base a top coatu od značky Jessica. Také jsem vám už ukazovala i krásné pískové laky. Před nedávnem mi do kosmetického kufříku přibyly další tři laky od této značky a to díky eshopu Omlazeni.cz.

Znovu jsem se přesvědčila, že Jessica prostě umí a má produkty kvalitní :) Více už ale v recenzi a určitě se mrkněte do fotek na červeného krasavce, protože pokud milujete červené odstíny, tak je to must - have :))


Spotřebováno X.

Ahojky :)

Nějak jsem se do toho spotřebovávání pustila a spotřebované produkty se mi hezky kupí :) Dokonce už mám i nafocené další dva díly :) Zjistila jsem ale, že mám otevřené třeba tři šampony, několik sprcháčů a o pleťové kosmetice ani nemluvím. Dala jsem si tedy zákaz mít otevřeno několik produktů zároveň a budu poctivě spotřebovávat a až pak načnu další balení :)) Tak snad mi to nadšení vydrží co nejdéle :)

Pojďte se mrknout na další spotřebované produkty a zjistit, jestli mi sedly nebo mi naopak vůbec nevyhovovaly :)

Kup Kosmetiku Box je tu!

Ahojky všem :))

Možná jste si už všimly, že krabička krásy alias Ladybox  se už před nějakou dobou přestala prodávat. Pokud jste se netrpělivě těšily, jaká kosmetická překvapení v krabičce dorazí, tak nemusíte smutnit dlouho, protože se objevil Kup Kosmetiku Box :))

Pro mě to bylo obrovské překvapení, protože jsem poslední dny nestíhala číst kosmetické novinky a tak jsem vůbec nezaznamenala, že se něco takového chystá :)) Doma jsem tedy natěšeně krabičku otevírala a objevovala jsem její obsah :))

Pokud chcete vědět, co se v prvním Kup Kosmetiku Boxu ukrývalo, kde a za kolik tuto krabičku koupit, nenechte si dnešní článek ujít :))



Otevření prodejny The Body Shop v OC Nový Smíchov

Ahojky všem :)

Doufám, že si užíváte krásný den a pokud máte chuť na něco osvěžujícího a voňavého, tak si určitě nenechte ujít dnešní článek a hlavně prodejnu The Body Shop.

Ve čtvrtek jsem měla možnost se zúčastnit otevření nové prodejny TBS v OC Nový Smíchov, tak se pojďte podívat semnou :)) 


Když hledáte na Googlu #2

Ahojky :)

Když se občas mrknu, přes jaká klíčová slova se na můj blog někdo proklikne, nestačím se divit :D Někdy nevím, jestli se mám smát nebo se mám bát ono klíčové slovo do vyhledávače zadat :D

První díl se vám ale líbil a svět se netočí jenom kolem kosmetiky, tak dnes přicházím s pokračováním :)) 


Rocklac: manikúra snadno a rychle

Ahojky všem :)

Krásná a rychlá manikúra je snad snem každé z nás. I já to mám stejně. Bohužel času je teď málo, a ač si celý proces lakování užívám, nechce se mi tím trávit moc dlouho.  Asi víte, že ve své sbírce mám stovku (mám panický strach laky spočítat) laků a velmi často je střídám. Někdy ale na manikúru není čas a občas ani nálada a potřebuji, aby nehty vydržely krásné pokud možno celý týden.

Se správným postupem lakování a tou správnou péčí toho lze snadno docílit. Víte, že nejsem příznivcem gelových nehtů, možná jsem až dost velký odpůrce. Myslím, že existují daleko přijatelnější alternativy, jak mít krásnější nehty. Jednou z nich je Rocklac.

Možná si vzpomínáte, ale před rokem jsem už na Rocklac psala recenzi. Nebráním se zkoušení něčeho nového, a proto jsem si nechala Rocklac nalakovat na veletrhu u stánku firmy ENII-NAILS. Byla jsem opravdu moc spokojená a odlakovávala jsem až za dlouhých dvanáct dní. A po roce se mi do rukou dostal další Rocklac, abych ho pro vás mohla znovu a tentokrát pořádně vyzkoušet :)

Možná si při pohledu na fotku říkáte, čí jsou to nehty. V článku se dozvíte, kdo a proč se stal mým pomocníkem :) 



Mám pro vás slevu na sadu Rocklacu. Sleva 10% se týká i veškerého dalšího zboží, slevu 10% můžete uplatnit i na ostatní položky v eshopu www.enii-nails.cz. Při částce nad 1.500,- dopravné zdarma.

klik pro slevu

Duben ve fotkách

Ahojky :)

Proč mám takový pocit, že píšu pořád jenom přehled ve fotkách? :) Podle ohlasů vás to ale baví, takže články píšu s chutí a vždycky se na další moc těším :)) 

Samotnou mě baví trošku šmírovat ostatní blogerky, tak máte možnost poznat trošku člověka, který píše tyto řádky :) Snad se vám bude dubnový přehled líbit :)

SIGMA: Paletka, kterou si zamilujete

Ahojky :)

A je to tu! Ani nevíte, jak moc jsem se těšila, až vám dám o této paletce vědět. Doposud jsem byla věrná Naked, ale bohužel, trošku (trošku více) ji teď podvádím s paletkou Fall Softly od Sigmy. 

Nevím, jestli je to tím, že je to moje úplně první věc, co od Sigmy mám nebo tím, že je paletka naprosto dokonalá, ale jsem z ní paf.

Paletku mám už od listopadu, takže je ozkoušená opravdu důkladně. Zažila semnou mráz, déšť, ale i blížící se dusna a vedra. Zkoušku obstála na jedničku a odstínové složení paletky je taky na výbornou. V paletce najdete pastelové přirozené odstíny, se kterými vykouzlíte krásné jemné líčení, které se hodí jak pro denní, tak pro večerní líčení. Kapku výrazné barvy totiž dodají i dva o něco výraznější odstíny, které také paletka nabízí.

Jaká paletka je, proč jsem z ní tolik paf a z čeho jsem byla trošku zklamaná, se dozvíte v dnešním článku :)

"Nedělní lakování" - lososová manikúra s nádechem neonové

Ahojky :)

Krásné počasí je tu a to znamená, že je ten správný čas, abych provětrala nějaké výraznější odstíny laků na nehty. Přes zimu je nosím také, ale co si budeme povídat, léto mi k nim pasuje o něco lépe.

Neztrácela jsem čas a hned jsem se pustila do lakování lososového odstínu od kosmetiky MOJE, který je matný a ještě k tomu má nádech do neonova. Odstín se mi natolik zalíbil, že jsem se rozhodla mu dopřát nějaký lepší kabátek a trošku jsem si pohrála s razítky :)


Dubnové přírůstky aneb další nákupy

Ahojky :)

Asi už je to posedlost nebo si ty radosti dělám nějak často :) Další měsíc je za námi, tak je čas na souhrn mého nakupování.

Pořád se snažím nenakupovat zbytečnosti a už si ani nepamatuju, kdy naposledy jsem byla v drogerii (teď mě všichni pochvalte, prosím:))).Bohužel jsem se neudržela na veletrhu, a i když jsem si zakázala kupovat laky, prostě jsem jich pár koupit musela :) Zbylé věci jsou většinou dárky, takže jsem v tom nevinně :))

Jak dopadlo mé dubnové nakupování, se podívejte v článku :))


Dubnový Brandnooz Box

Ahojky všem :)

V pátek mi dorazila zelená krabička plná jídla. No, chtěla jsem napsat zdravého a dobrého, ale znáte to :)) A musím přiznat, že to bylo snad poprvé, co jsem předem nekoukala, co v boxu bude. Sice mám ráda překvapení, ale téměř vždycky to potřebuju vědět předem a od rána hledám, co v Brandnooz Boxu bude :)

Tentokrát jsem se ale opravdu nechala překvapit a rozbalovala jsem natěšená :) A musím říct, že se musím nechávat překvapit více, protože obsah dubnového Brandnooz Boxu se mi docela líbí :)

BNA challenge #10 - kropenaté jaro

Ahojky :)

To to ale letí :) Opět tu totiž máme první pondělí v měsíci a to znamená další lakování do naší Battle Nail Art Challenge :) Bohužel nás všechny trápí čas a na nějaké složitější lakování není příležitost, proto jsme se rozhodly, že květnové téma bude jednoduché. Jak pro nás, tak i pro vás :)

A co je jednodušší než tečky? Snad jen samotné nalakování nehtů. Navíc na tečky nepotřebujete žádné speciální pomůcky, protože klidně postačí špendlík :)) Tečky někdy vypadají docela pěkně a fantazii se meze nekladou :)

Do květnové výzvy se samozřejmě zapojila i Hanka, Lenka a Victoria, tak se na nezapomeňte mrknout :)


"Nedělní lakování" - jarní Arizona nails

Ahojky :)

Doufám, že si užíváte fajn den a pokud tento článek čtete, když u vás není zrovna sluníčkové počasí, tak věřím, že vám trošku spraví náladu dnešní manikúra. Inspiraci na zdobení nehtů nejčastěji hledám na internetu, často ale koukám kolem sebe. Při relaxu a užívání si dne volna, jsem se zadívala na stůl, kde jsem měla Arizonu a nápad byl na světe :)

Hned jsem šla hledat nějaký podobný lak, ale světe div se, mezi tou hromadou laků jsem bohužel nenašla úplně stejný odstín, který je na balení čaje. Našla jsem ale dva, které se originálu podobaly nejvíce a vrhla jsem se do lakování.

Jak můj první pokus o "Arizona nails" dopadl, se podívejte v článku :))