"Nedělní lakování" - sopečné lakování se SpaRitual

Ahojky všem :)

Doufám, že si dopřáváte fajn neděli a pokud si nevíte rady, jaký lak na následující týden nalakovat, mám pro vás jeden skvělý tip. Sice je tu jaro a budu dávat přednost spíše pestřejším odstínům, ale tmavé laky taky nechci zanedbávat. Obzvlášť, když jsou tak božské jako ten dnešní :)

Nenechte si ujít naprosto dokonalý odstín od SpaRitual a také rychlé a jednoduché zdobení :)


Tradiční jelení lůj od Reginy

Ahojky :)

Dnešní článek bude o české kosmetické značce Regina, kterou určitě mnohé z vás znají. Jelení loje od této značky jsou už takovou klasikou a možná s nimi budete mít letité zkušenosti. Já jsem trošku ostuda, a ač jsem na jelení lůj slyšela velkou chválu, vyzkoušela jsem ho teprve nedávno. Možná si někdo řekne, co je na loji tak skvělého, ale věřte, že ten kvalitní dokáže na rtech zázraky :)

Abych se opravdu přesvědčila, jestli si Regina zaslouží tolik chvály, vyzkoušela jsem i jelení lůj na tělo :) Jak si oba výrobky vedly, se dočtete v článku :)

Zajíčci v akci aneb když testuje chlap ...

Krásný den všem :)

Aby se všechno netočilo jenom okolo dámské kosmetiky, mám pro vás takový rychlý tip právě z řad kosmetiky pánské. Přítel ani brácha rozhodně kosmetičtí nadšenci nejsou, a abych pravdu řekla, tak přítel díky tomu, že mám kosmetiku všude, ji už někdy začíná nesnášet. Občas se bojím, aby něco neletělo z okna, hlavně teda laky na nehty, protože ty se válí opravdu všude :D

I muži o sebe ale pečovat musí a zjistila jsem, že u nás doma je docela oblíbená značka Playboy. Tak se pojďte mrknout na oblíbence mého přítele a bráchy :)



Vlasová péče Sebemed

Ahojky :))

Najít ty správné přípravky na vlasy je někdy docela těžký úkol. Ani nevím, kolik už jsem vyzkoušela šamponů a pokud najdu ten, který mi relativně vyhovuje, zrovna dvakrát se do hledání jiného nehrnu. Novou vlasovou kosmetiku přeci jenom občas ráda vyzkouším, co kdyby to bylo už konečně to pravé, že? :)

Dnešní recenze bude o vlasové péči od značky Sebamed, která se mi zdá, že se ještě nedostala tolik do povědomí. Jestli za to stojí, se dočtete v článku.


"Nedělní lakování" - zdobení s Golden Rose a SpaRitual

Ahojky všem :)

Doufám, že vám neunikla recenze, na naprosto božský odstín od italské kosmetiky KIKO, který jsem si přivezla z Drážďan. Pokud vám recenze unikla, mrkněte na článek, protože tento lak za to opravdu stojí :)

A protože jsem si lak hodně oblíbila, pomocí efektových top coatů jsem ho oblékla do nového kabátku :) Skvěle mi posloužil lak od SpaRitual a Golden Rose. Jak zdobení dopadlo, uvidíte v dnešním článku.

Jarní Interbeauty Prague 2015, Palladium, Sephora, MAC ---> nákupy

Ahojky :))

Ani jarní veletrh Interbeuty Prague jsem si nemohla nechat ujít a můj plán byl jenom se kochat a koupit si jeden lak. Opět jsem totálně selhala a udělala jsem si velké radosti :))

Pokud vás zajímá jaký byl veletrh, co jsem si koupila, proč jsem se nechala zlákat davem a proč jsme utíkaly před revizorem, se dozvíte v dnešním článku :) 


Obaly prodávají aneb balzámy na rty od kosmetiky MOJE

Ahojky všem :))

Balzámy všude, kam se podívám. Tak to momentálně vypadá u mě na stolku nebo v kabelce, protože těch není nikdy dost. Balzámky od kosmetiky MOJE jsem vám sice už jednou ukazovala, ale značka MOJE jde s dobou a trendy a proto vymýšlí stále něco nového :))

Není tomu jinak ani u těchto balzámků. Před rokem byly pouze tři, nyní jich je spousta a až uvidíte ty obaly, tak vám hned zlepší náladu (milovníci soviček mají vstup pouze na vlastní nebezpečí). Nazmar nepřijdou ani pánové, protože i na ně kosmetika MOJE myslela.


"Nedělní lakování" - nude od I♥MAKEUP

Ahojky :))

Je tu neděle a tak přicházím s další várkou laků na nehty :)) Před nedávnem jsem vám ukázala klasické laky od Makeup Revolution (recenze ZDE) a aby toho nebylo málo, dneska tu mám další čtyři laky. Oproti klasickým, které byly pestré, jsou tyto nude. Nude odstíny mi nevadí a když na ně přijde ta správná nálada, tak si jejich nošení užívám. 

Jak dopadly laky od I♥MAKEUP, se dočtete článku a také uvidíte, že i nude odstíny mohou na nehtech vypadat hezky.


100% bambucké máslo Saloos

Ahojky:)

Dnes přicházím s recenzí na 100% bambucké máslo od značky Saloos. Soukromě jsem máslo nazvala "zázračným kelímkem", protože má všestranné použití a dokáže udělat zázraky :)

Na co všechno mi bambucké máslo pomáhá, se dočtete v článku.

Březen ve fotkách

Ahojky :))

Duben je opět v plném proudu a tak nesmí chybět přehled fotek z měsíce března :))

Vyrazila jsem do kina, dostala jsem spoustu krásných balíčků a také jsem nakupovala na kosmetickém veletrhu. Nenechte si ujít březen ve fotkách :))


Březnový Brandnooz Box

Ahojky :)

Hurááá, máme tu víkend. Ani nevíte, jak jsem se těšila :) Trošku dávám do kupy články, občas něco nafotím a hlavně relaxuji a nedělám si s ničím starosti :))

Proto bude dnešní článek takový oddechový, a protože minulý pátek dorazil březnový Brandnooz, podíváme se na jeho obsah. Asi už nemá cenu říkat, že jsem celkově z obsahu rozpačitá a pořád čekám, na nějakou bombu :)) Co myslíte, jak jsme si pochutnali tentokrát? :))


Jak dopadla březnová stopka v nakupování?

Ahojky všem :)

Březen se nesl v duchu stopky v nakupování. Kosmetiky mám tolik, že nestíhám zkoušet, spotřebovávat, takže byla potřeba nakupovací mánii trošku pozastavit. Přidala jsem se tedy do březnové výzvy nenakupování kosmetiky. Protože jsem ale měla v plánu veletrh World of Beauty & Spa, nákupy z něj byly povolená výjimka :)

Upssss ... stopku jsem trošku porušila, ale opravdu jenom trošku a ke všemu mám dobré odůvodnění :)) Také jsem pár balíčků dostala v rámci spolupráce a to se přeci nepočítá :))

Tak se na březnové nákupy a novinky pojďte podívat :)


BNA challenge #9 - Apríl!

Ahojky všem :))

První pondělí v měsíci sice ještě není, ale s ohledem na téma naší další BNA výzvy jsme rozhodly, že články vydáme právě dnes. Protože je apríl a chceme, aby byla trošku sranda, toto téma jsme pojaly aprílově :))

Určitě se nezapomeňte podívat na aprílové nehty k Hance, Lence a Victorii.

Aprílovou BNA výzvu ale neberte vážně, pokud však na fotkách trošku poznáváte svou manikúru, by bylo dobré se nad tím zamyslet a něco změnit :)))