Pore Cleanse Gel a Daily Scrub od Medik8

Krásný den všem :)

Před Vánoci jsem dostala nabídku spolupráce z eshopu Medaprex.cz. Byla jsem neznalec, protože jsem o značce Medik8 a eshopu předtím neslyšela. Samozřejmě jsem začala hned zjišťovat, o co jde, a byla jsem nadšená, že jsem dostala příležitost výrobky od značky Medik8 vyzkoušet.

Pleť se mi za poslední dobu o trochu zhoršila, proto hledám nějaké účinné pomocníky, které mi k lepší pleti dopomůžou. Velmi důležité je ale čištění pleti, proto jsem si vybrala peeling a čistící přípravek, který čistí póry.

Jak mi přípravky Medik8 sedly a zda jsem byla spokojená, se dočtete v článku :)


"Nedělní lakování" - lakujeme s Makeup Revolution

Ahojky :)

Před nedávnem mi od kosmetiky Makeup Revolution dorazil nadupaný balíček, plný naprosto božských laků na nehty. Sice jich mám opravdu spoustu a nevím, který lakovat dřív, na tyto jsem se opravdu těšila a hned jsem se pustila do lakování.

Jak vidíte na fotce, dorazilo mi pár kousků z klasické kolekce, spousta naprosto úžasných glitrových a také pár kousků z řady I♥makeup. 

Aby v článku nebylo milion fotek a bylo to pro vás přehledné, rozhodla jsem se každou řadu zrecenzovat zvlášť. Budete se v tom lépe orientovat a nebude na vás zbytečně moc informací :) Dneska se podívame, jak dopadly laky z klasické řady.


Můj denní makeup

Ahojky :)

Ráda čtu články, ve kterých se dozvím, kdo a co rád používá na svůj denní makeup. Líčení je pro mě základ a i když to rozhodně s ničím nepřeháním, vždycky si ráno udělám čas, abych alespoň tu nejzákladnější část zvládla. Pak mám celý den lepší pocit. 

Dnešní článek tedy bude o mém denním líčení, tak snad se bude líbit :)


Soutěž o vstupenky na jarní veletrh Interbeauty Prague 2015

Ahoj všem :)

Období kosmetických veletrhů je v plném proudu, proto nemohu zapomenout zmínit i jarní veletrh Interbeauty Prague 2015. Ten se letos koná 10.- 11. 4. 2015 opět na Výstavišti v Holešovicích.

Na veletrh se chystám, sice už opravdu nesmím utrácet, ale prohlížet krásné věci zakázané není, takže si ani tento veletrh nenechám ujít. Pokud se i vy na veletrh chystáte, můžete si zasoutěžit o dvě volné vstupenky :))

Jaro je tu!

Ahojky všem :)

Huráááááá! Jaro je tu. Ani nevíte, jak jsem ráda :) Ale kdo taky ne, že? Na jaro se těšíme se snad všichni. Krásné počasí, sluníčko, pohoda a relax :)

Protože mám doma snad tunu kosmetiky, rozhodla jsem se udělat takový stručný článek o produktech, které jaro vítají. Oživí váš kosmetický stoleček a pokud na vás oknem vykoukne sluníčko, rozhodně vám hned zlepší náladu :) A pak, že kosmetika nedělá radost :))


Nákupy z jarního veletrhu World of Beauty & Spa 2015

Ahojky :) 

Minulou sobotu jsem byla se sestřenkou Míšou na jarním veletrhu World of Beauty & Spa. Už ani nepočítám kolikátý veletrh to je, ale pokaždé si to skvěle užijeme a samozřejmě si o něco pěkného koupíme.

Přidala jsem se do březnové výzvy nenakupování kosmetiky, ale veletrh byl povolená výjimka :)) Sice jsem měla v plánu koupit jenom jeden lak a jednu masku, odcházely jsme s milionem tašek. Ale ze všeho mám velkou radost a radosti se dělat musí :)) Ještě, že ty veletrhy nejsou tak často :D

Pokud vás zajímá, co jsem všechno koupila a jaký byl náš den, tak si nenechte dnešní článek ujít :))


"Nedělní lakování" - zlato-černé lakování

Přeji krásný den všem!

Je tu neděle a mám tu pro vás rovnou dva laky a k tomu ještě jeden rychlý razítkovací nail-art. Poslední dobou jsem na lakování vůbec neměla čas, takže jsem klidně deset dní nosila ten stejný odstín. Ale už se mi po lakování začalo stýskat a hlavně se mi nahromadila pěkná řádka laků, které si zaslouží vaší pozornost. A krásné počasí už mi dovoluje fotit venku. Sice jsem si focení v lightboxu oblíbila, ale focení venku je mi sympatičtější :))

Dost už ale okecávání a pojďte se mrknout na mé zlato - černé tvoření :))


Jak se změnily mé nehty a lakování

Přeji krásný den všem :)

Dnešní článek bude o nehtech, ale trošku jiný, než jste zvyklé. Nejčastěji vám ukazuji swatche laků nebo nějaké nail-arty. Občas také zmíním nějaký base či top coat a mám v plánu pár článků věnovat péči o nehty jako takové. Tento článek bude ale ukázka toho, jak se změnily mé nehty a také, jak se změnilo mé lakování.

Občas mi totiž přijde dotaz, jak mít tak krásné nehty jako mám já. Věřte, že ne vždycky tomu tak bylo. Chce to jenom tu správnou péči, trpělivost a snahu. Přesvědčíte se, že i mé začátky byly hrozné, a že když se chce, tak to jde :)


Spotřebováno IX.

Ahojky :)

Jupííí. Konečně jsem trošku hnula s velkou kosmetickou zásobou, kterou mám nasyslenou a začala jsem spotřebovávat. Dokonce už mám připravený další díl spotřebováno a taštička, do které dávám prázdné obaly už se zase hezky plní. Sice je to pro někoho blbost, ale já jsem ráda, že spotřebovávám a uvolňuje se mi místo pro něco dalšího :))

Dneska tu mám rovnou deset vypotřebovaných produktů, tak se pojďte podívat, jak mi vyhovovaly :) 

Únor ve fotkách

Ahojky všem :))

Jaro už klepe na dveře, tak doufám, že se máte fajn. Únor opět utekl mega rychle a samozřejmě nesmí chybět článek, kde shrnu nějaké události z předchozího měsíce. 

Abych pravdu řekla, tak únor pro mě nebyl zrovna dobrý měsíc, protože se stala smutná událost. Je to ale soukromá věc a blog píšu pro odreagování, tak jsem na vás nechtěla přenášet mou špatnou náladu a smutek. To jen na vysvětlení, proč jsem v únoru nebyla aktivní a článků také moc nebylo. Snad to pochopíte. Čas ale plyne dál, proto jsem už zpět a snad už budou jenom samé dobré okamžiky :)


Únorový Brandnooz Box

Ahojky :)

Únorová krabička plná jídla se někde loudala, proto je článek o Brandnooz boxu o pár dní později. Tentokrát jsem ani nestihla včas vyfotit všechno pohromadě, protože se do obsahu pustil přítel, tak snad omluvíte ty prázdné a pomačkané obaly :D 

Alespoň vám můžu napsat, jak nám co chutnalo, popřípadě nechutnalo. A proč jsem opět dostávala infarktové stavy, se dozvíte v článku :)

"Nedělní lakování" - nadpozemská krása s KIKO

Ahojky všem :)

Při mé poslední návštěvě Drážďan jsem si skočila obhlédnout jaké pěkné věci má v sortimentu italská značka KIKO. Bohužel jsem měla málo času, proto jsem hned zamířila ke stojánku s laky (jak jinak, že?). Na výběr byla spousta naprosto úžasných odstínů, ovšem když jsem zahlédla jeden, tak nebylo co řešit. 

Sice jsem chtěla vsadit na červenou klasiku, která mě nikdy neomrzí, ale litovala bych, kdybych tam nechala tak krásný kousek, který jsem si vyhlédla. Už podle fotky vidíte, že je naprosto dokonalý, tak doufám, že si dnešní článek užijete :))


Skromné únorové nakupování

Ahojky:)

Určitě to všechny dobře znáte - zákazy nakupování kosmetiky. Kosmetiky se mi za posledních pár měsíců doma nahromadilo více, než je zdrávo, proto jsem se rozhodla, že kosmetické nákupy znatelně omezím. Nebudu slibovat, jak nekoupím ani ň, protože nějakou radost si chci udělat. Nákupy si ale budu dobře rozmýšlet a raději koupím jednu pořádnou věc, než čtyři zbytečnosti :)

Proto se i únorové nákupy ponesou v tomto stylu. Žádné rychlé a zběsilé nákupy v drogerii, ale promyšlené nákupy :)) Tak se na ně pojďte podívat do dnešního článku :)

BNA challenge #8 - Water marble

Ahojky :)

Další první pondělí v měsíci a je tu další článek naší BNA výzvy, ve které několik blogerek lakuje na stejné téma. Březnové téma "Water marble" mi tedy nedalo spát, protože to pro mě není zrovna nejjednodušší technika.

Pokud někdo techniku "water marble" nezná, zadejte si ji do youtube a během vteřinky vám vyběhne milion videí, ze kterých to jistě pochopíte. Water marble znám už poměrně dlouho, ale nikdy jsem si na ni netroufla. Ono to na videích vypadá celkem snadno a už se mi několikrát stalo, že co vypadá na první pohled snadně, ve skutečnosti vůbec není. Přesně tak tomu bylo i u water marble :)

Moje představa byla úplně jiná, chtěla jsem mít nějaký pěkný vzor. No, nakonec z toho vypadlo úplně něco jiného.

Jak jsem si s tímto tématem poradila, jak jsem si lakování usnadnila a které laky málem letěly z okna, se dozvíte v článku :))A nezapomeňte mrknout na článek k Hance, Lence a Victorii :)


"Nedělní lakování" - Vibration z jarní kolekce SpaRitual

Krásnou neděli všem :))

I když to zrovna dneska tak nevypadá, jaro se pomalu, ale jistě blíží. A s tím samozřejmě i jarní kolekce kosmetiky a laků. Na jaro se vždycky hrozně moc těším, proto mi jarní kolece vždycky vykouzlí úsměv na tváři.

SpaRitual uvedl jarní kolekci s názvem Rhythm, která obsahuje 6 laků laděných do překrásných pastelových odstínů. Ke mně si našel cestičku odstín Vibration a byla to z toho láska. Tento odstín jsem lakovala už 6x, ano, vidíte dobře. Mám tu minimálně třicet laků, které jsem nelakovala ani jednou a čekají v lakovací frontě. Vibration mě okouzlil natolik, že jsem s jeho obsahem v lahvičce pěkně hnula :)

Pokud se už těšíte na jaro a chcete ho přivítat dokonalým odstínem laku na nehtu, pojďte se mrknout do článku :)