Skvělý pomocník na čištění pleti (i štětců) za pár kaček

Ahojky :)

Pokud chceme mít krásnou pleť, není to jen tak a kráse musíme trošku pomoci. Pro mě je téměř nutností pleť perfektně odlíčit a také vyčistit. Čištění pleti je základ, který by nikdo neměl vynechávat a podceňovat. Bohužel dřív jsem to trošku (trošku více) zanedbávala a nějaké následky nedostatečného čištění na pleti zůstaly. Teď už se opravdu snažím, a i když někdy není nálada, čistit prostě musím. Z čištění se tak stala rutina, kterou si ale někdy užívám a vím, že pleť se mi pak odvděčí.

Protože čas je neúprosný, snažím se čištění pleti usnadnit co nejvíce. Při poslední návštěvě Německa jsem si domu přivezla naprosto bezkonkurenčního pomocníka, který mi v čištění a peelingování pomáhá :) Dokonce jsem zjistila, že houbička, o které bude dnešní recenze, se dá koupit i u nás, takže si článek nenechte ujít :)


Nová řasenka Outrageous Curl od Sephory

Ahojky :)

Před nedávnem jsem byla na rychlém shoppingu v Sephoře a protože jsem tam utratila nějaký ten peníz, k nákupu jsem dostala miniaturku nové řasenky Outrageous Curl.

Kartáček řasenky je inspirovaný kartáčem na vlasy a slibuje okamžitý a dramatický objem. To vše zní velmi slibně a tak jsem se hned pustila do zkoušení. Jak nová řasenka obstála a jaké dělá řasy, se dočtete v článku.


Soutěž o vstupenky na jarní veletrh World of Beauty & Spa 2015

Ahojky :))

A je to tuuu :)) Pokud jako já netrpělivě čekáte na jarní veletrh World of Beauty & Spa, tak mám pro vás velmi příjemnou zprávu. Veletrh už se kvapem blíží a já vám mohu to čekání trošičku zpříjemnit :)

Opět máte možnost vyhrát volné vstupenky a první místo vyhraje i malý kosmetický balíček. To zní skvěle, že? :)) Kdo chce vyrazit za kosmetikou do Letňan, tak si soutěž určitě nesmí nechat ujít :)

"Nedělní lakování" - magický sen od Rival de Loop

Ahojky všem :))

Možná už jste si všimly, že se v Rossmannu objevil nový stojan s dekorativní kosmetikou. Původně jsem si myslela, že to bude značka Rival de Loop, kterou dobře znám z německého Rossmanna. Mají celkem povedený sortiment a ceny také nejsou špatné, proto jsem se na nový stojan dost těšila. Nakonec k nám ale šoupli Rival de Loop Young, která má blíže k mladší generaci a sortiment je tedy přizpůsoben mladším slečnám. Všimla jsem si, že lesky obsahují shimmer, obaly jsou takové barevnější a ceny jsou taky příznivé. Některé produkty se mi však nezdály špatné, a jestli mě dobře znáte, tak bylo jasné, co jako první vyzkouším.

Neodolala jsem a odnesla jsem si naprosto božský holografický lak, tak se na něj pojďte mrknout :)

Vlasová péče od kosmetiky -417

Ahojky :)

Už nějaký ten pátek jsem si říkala, že bych ráda vyzkoušela šetrnější vlasovou kosmetiku. Přiznám, že celý život používám šampony a další vlasovou péči pouze z drogerie a zatím mi to tak vyhovuje. Samozřejmě bych vlasy chtěla mít hezčí, ale kdo ne, že? Žádná sláva to není, ale na druhou stranu si až tak nemůžu stěžovat.

Když si přišla nabídka na vyzkoušení některých produktů od kosmetiky z Mrtvého moře -417, nebylo co řešit. Chvilku jsem si pohrávala s myšlenou vyzkoušet něco na pleť, nakonec zvítězila myšlenka na zkoušení přípravků na vlasy. Jak testování dopadlo, jak se Mrtvé moře zamlouvalo mým vlasům a proč jsem byla trochu zklamaná, se dozvíte v článku :)


Playboy Play It Sexy Pin Up v akci :)

Ahojky :)

Už je mi to celkem trapné, ale opět tu máme recenzi na růžovou kosmetiku :) Nejdříve to byla řada pleťové kosmetiky Skin Perfection, pak vlasovka Fructis a dneska tu je zase něco růžového a příjemně voňavého :)

Možná už někdo v drogerii zaznamenal novou limitovanou kolekci Play It Sexy Pin Up od Playboye. Růžovou s ušima rozhodně nelze přehlédnout, že? :) Já jsem byla ráda, že jsem měla možnost tuto řadu vyzkoušet a jak dopadla, se dozvíte v článku :)

Leden ve fotkách

Ahojky :)

I když už je polovina února pryč, o pár lednových momentek vás nepřipravím. Nebude chybět dobré jídlo, nějaké výlety a samozřejmě kosmetika :)

Doufám, že se vám fotky budou líbit a trošku více mě poznáte :) 

Valentýnské zdobení nehtů se SpaRitual

Ahojky všem :))

Valentýn se blíží, někdo tento svátek slaví, někdo ne. Je to ale skvělá příležitost si na nehtech vykouzlit něco srdíčkového nebo pořádně růžového. Sice už jsem vám valentýnskou inspiraci ukazovala v článku BNA, ale rozhodly jsme se udělat zdobení s použitím laků od SpaRitual :)

Bohužel v posledních dnech nic nevychází podle mých představ a vůbec není čas. Nakonec jsem ale vytvořila něco rychlého, takže pokud nestíháte a chcete mít krásné a jednoduché nehty, toto je ideální :)

Můžete se podívat i na nehty Lucky, Lenky, Hanky a Blanky :)


Čistící pěna od Green Line

Zdravím všechny :)

Dneska tu máme recenzi, na produkt od značky Green Line, která pro mě byla velkou neznámou, proto jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet něco nového :) Jde o čistící pěnu, která slibuje vyčištění pórů do hloubky a odstranění nadbytečné mastnoty. A to moje pleť přesně potřebuje, takže jsem se do zkoušení vrhla po hlavě :)

Obstála čistící pěna? To se dozvíte v článku :)


Lednové nákupy a novinky

Ahojky :)

Ano ano ano .. zase další nákupy :) Na mou obhajobu jsem ale většinu věcí dostala, takže jsem zase tolik neutrácela :) Na únor plánuji své výdaje za kosmetiku omezit na úplné minimum, tak mi držte palce, aby na mě někde nevykouklo něco pěkného :)

Leden ale nebyl vůbec marný, tak se pojďte podívat, co je u mě nového :)

Spotřebováno VIII.

Ahojky :)

Přiznávám, že jsem úplně zapomněla na články o spotřebovaných produktech. Spotřebované produkty schovávám pod stůl do krabiček, ale tentokrát jsem na ně trošku pozapomněla. Proto jsem nelenila a hned jsem se pustila do focení a psaní článku. Alespoň je zase místo na další spotřebováno. A musím se pochlubit, že už konečně začínám spotřebovávat více, takže ty nasyslené věci hezky ubývají :))

Jak mi tyto produkty sedly a který vám mohu doporučit, se dočtete v článku :)

BNA challenge #7 - Valentýn

Ahojky :)

A zase tu máme první pondělí v měsíci a to znamená další Battle nail-art challenge :) Blíží se svátek sv. Valentýna, proto jsme se rozhodly, že dnešní téma bude inspirováno tímto svátkem.

Nechtěla jsem dělat nějaké přehnané srdíčkové zdobení, protože jsem chtěla něco nositelného a hlavně rychlého a snadného. Nakonec jsem si na pomoc vzala razítka a druhá varianta je také velmi jednoduchá.

Tak se na moje tvoření pojďte mrknout :) A nezapomeňte se podívat na valentýnské nehty Lenky a Hanky :) 

"Nedělní lakování" - červeně s Jordanou

Zdravím všechny čtenářky :)

Neděle samozřejmě patří lakům na nehty, takže ani dneska nemůžou chybět mé nehty. Jak jistě víte, miluju červenou ve všech odstínech a v mé sbírce převažuje právě tato barva. Té totiž není nikdy dost a není červená jako červená :) Červený odstín proto musím mít snad od každé značky, protože ji mohu nosit denně a nikdy mě neomrzí.

Nemohla jsem tedy nevyzkoušet laky od značky Jordana, na které od zahraničních blogerek slýchám pochvaly. A aby toho nebylo málo, dneska vám ukážu rovnou dva odstíny červené, které za povšimnutí určitě stojí :)