Lednový Brandnooz box

Ahojky :)

Leden už je skoro pryč a tak na mě včera čekala zelená krabička plná jídla. Vždycky jsem tak napnutá, co dobrého tam bude, a snažím se nekoukat na internet, abych si nezkazila překvapení :)

Sice mám své tipy, které se tam pak zaručeně objeví, ale někdy jsem ráda za nějakou změnu. A ta dneska dorazila :) Sice jsem se při pohledu na jednu věc už opravdu chytala za hlavu, ale co se dá dělat :))

Co všechno lednový Brandnooz box ukrýval, se podívejte do článku :))


Magický odlakovač od Bourjois

Ahoj všem :))

Je mi to už trapné, ale opět tu máme recenzi na něco růžového. Růžová opravdu není moje oblíbená barva a za poslední dobu se to tu růžovými produkty jenom hemží :) Barva - nebarva, důležitý je obsah, takže se rovnou vrhneme na recenzi.

O co se jedná, nemusí být podle obrázku až tak zřejmé, ovšem po přečtění etikety je to jasné. Dnešní recenze bude na odlakovač, který slibuje snadné a hlavně velmi rychlé odlakovávání. Protože laky někdy střídám jako ponožky, do zkoušení odlakovače jsem se vrhla po hlavě :))

Jak u mě odlakovač od Bourjois obstál, se dozvíte v článku :)


Také jsem natočila krátké video, kde uvidíte odlakovač přímo v akci :)

Pozvánka na jarní veletrh

Ahoj všem :))

A je to tu. Blíží se jarní veletrh World of Beauty & Spa 2015 a protože kosmetické veletrhy miluju, zase vás s tím budu chvilku otravovat :)) Nesmím vás totiž zapomenout na tento veletrh pozvat :) Pokud se za kosmetikou do Letňan chystáte, určitě dál sledujte můj blog, protože bude soutěž o volné vstupenky :)

"Nedělní lakování" - Creep od Urban Decay

Ahojky všem :)

Budu se trapně opakovat, ale Urban Decay je pro mě srdcovka. Sice vůbec netuším čím mě tato značka tak okouzlila, ale na každý kousek ve své sbírce jsem pyšná a náležitě hrdá. A když ke mě doputovala první Naked paletka, asi měsíc jsem na ní jenom bláhově koukala a bála jsem se do ní sáhnout. Teď má v šuplíčku své místo a nikdy ji nenechávám na stole bez dozoru. A kdyby se jí nedej bože něco stalo, jen těžko bych to rozdejchávala.

Podobně to mám i se sadou laků Naked, které naprosto zbožňuji. Dneska vám ukážu odstín Creep, který určitě z Naked paletky znáte :) Oční stín Creep sice nepoužívám tak často, ovšem lak v tomto odstínu bych mohla nosit pořád :)) Pojďte se mrknout, jak tento krasavec vypadá :)

Fructis Densify - posilující péče v růžovém

Krásný den všem :)

Růžovými obaly se to poslední dobou v drogeriích jenom hemží. S růžovkou totiž přišel i Loreal s řadou Skin Perfection a jak u Lorealu, tak i tentokrát musím chválit. Sice této "barbínovské" barvě neholduji, ale balení se mi opravdu líbí. Nabídka Fructis tuto barvu postrádala a tak je to příjemná změna.

Spíš vás ale bude zajímat obsah než obal, co? To je přece to hlavní :) Od Garnieru jsem vyzkoušela už několik šamponu, jak z řady Fructis, tak z Ultra Doux. Některé produkty mi sedly více, některé méně. Vyloženě zklamaná jsem ale nikdy nebyla a v případě nouze bych si vystačila. Proto jsem se na tuto řadu moc těšila. Slibuje totiž objemnější a hustší vlasy a to bych přesně potřebovala :) Asi nemusím zmiňovat, že celá řada láká na úžasnou ovocnou vůni, jak je pro Fructis typické.

U produktů jsem už skoro na dně, takže se v klidu můžeme vrhnout na recenzi :)


Krásné nehty s Jessicou

Ahojky :)

Na blogu se často objevují recenze a swatche laků na nehty, ze kterých lze snadno poznat, že mám dlouhé nehty. Často na ně dostávám pochvalu, za což moc děkuji, ale věřte, že to není jen tak.

Teď to bude hodně upřímný a doufám, že se někoho příliš nedotknu. Bytostně ale nesnáším, když někdo nadává na své nehty nebo na laky a ve skutečnosti vůbec netuší, jak se k nehtům chovat a co pro to dělat. Přiznám se, že dříve jsem to také moc neřešila, ale tím, že je maminka nehtařka, jsem se od ní spoustu věcí naučila a okoukala. Vždycky jsem se tak držela nějakých pravidel, díky kterým jsem měla nehty dobré. Pokud ale někdo nalakuje nehet jen tak a pak se diví, že se mu druhý den loupe lak nebo má problémy s nehty, tak je opravdu něco v nepořádku. Samozřejmě existují výjimky, ale pokud se člověk drží určitých bodů, nehty mohou vypadat lépe. Postupně se tu tedy budou objevovat články o základních věcech spojené s lakování. A nebojte, já taky nejsem vševědoucí a stále se učím :) Chci vám jenom umožnit se dozvědět informace, které vám mohou pomoci :)

Dnešní článek bude zaměřený na base a top coat. V článku se dozvíte jaký je base a top coat od značky Jessica, co mi vadilo a hlavně, jak mi dané produkty sedly.


"Nedělní lakování" - optimisticky se SpaRitual

Zdravím všechny čtenářky :)

Pokud máte špatnou náladu nebo něco nevychází podle vašich představ, tak není nic lepšího, než si nalakovat úžasný lak se skvělým názvem. Slovní názvy odstínů oceňuji, protože se zapamatují lépe než nějaké číslo. A pokud jsou i nápadité, hned si daný lak vybavím. Jinak tomu není ani u laku, který vám dneska ukážu :)

Kromě názvu, který se mi vždycky snaží navodit lepší náladu, má i úžasný odstín. Tento lak rozhodně stojí za povšimnutí, tak ho pojďte omrknout :)


Peeling Mojito aneb se Saloosem v ráji

Ahojky :)

Taky máte rády peelingy? Já je zbožňuju! Když ráno pomyslím, že bych si večer mohla dát příjemnou koupel a použít oblíbený peeling, nemůžu se večera dočkat :)

Na peelingy jsem dříve nebyla náročná a požadovala jsem o něj jenom dvě věci. Aby hezky voněl a aby peelingový zrníčka byla hrubá tak akorát. Žádná hrubé drhnutí, ale ani nějaké pošimrání, prostě takový střed. Bohatě mi stačily peelingy od Balei, protože jsou za pár kaček a občas se objeví úžasné vůně. Také jsem si oblíbila peelingy Farmona, o kterých jsem psala ZDE.

Nevěřila bych, že se najde peeling, který všechny ostatní hravě strčí do kapsy a doslova jim nakope zadek. Jo, je to tak, Saloos se prostě předvedl v tom nejlepším a získal si mé srdce.

Jaký peeling je a proč jsem si ho tolik oblíbila, se dočtete v dnešním článku :)

Oblíbenci za listopad a prosinec 2014

Ahojky :)

Po delší době tu mám zase nálož oblíbených produktů. Nechci dělat oblíbence za každý měsíc, protože si myslím, že vás to až tak nebaví, proto budu spojovat dva měsíce dohromady. Takto by to mohlo být trošku zajímavější. A pokud sledujete mé nákupy, tak určitě víte, že mám kosmetiky až až, takže se oblíbenci budou hodně střídat :)

Jo a trošku jsem pozměnila pozadí. Nějak mě ve chvíli focení přestalo bavit to stávající, na kterém fotím, proto jsem fotila u šuplíčků, kde skladuji kosmetiku. Třeba to bude příjemná změna :) 

V dnešním článku budou oblíbenci za listopad a prosinec, tak se pojďte mrknout :))


Novoroční soutěž o dárkové balíčky Essence

Ahojky všem :)

V dnešním článku vás čeká příjemná zpráva :) Budete mít možnost vyhrát jeden ze tří dárkových balíčků, plných kosmetiky Essence :) Víte, že já se k Essence stavím neutrálně, protože se tam dají najít opravdu super kousky, které kupuji opakovaně, (např. úžasná voděodolná řasenka, na kterou jsem naučila i mamku a každá máme už asi čtvrté balení). Takže snad vám soutěž udělá radost a zapojíte se :)

Výhry do soutěže věnoval nový eshop www.kupkosmetiku.cz, který od prosince začal prodávat značky Essence, Catrice, Sebamed, Ecotools, Blistex, Bi-Oil, Tetesept a další. Za zmínku rozhodně stojí, protože si všechno v klidu můžete prohlédnout a objednat. Asi to všichni znáte, když jdete do drogerky pro něco konkrétního a zrovna to není nebo je poslední kus použitý, grrr! Takže přeji příjemné vybírání a teď už ale zpátky ke slibované soutěži :)

Prosím, čtěte pozorně podmínky. Je to jednoduché, ale občas se mi zdá, že půlka zúčastněných vůbec nečte.

"Nedělní lakování" - let it snow .. let is snow .. let is snow

Přeji krásnou neděli všem :)

Sice jsem tento příspěvěk měla připravený, až bude nějaká pořádná vánice a budeme stavět sněhuláky, ale bohužel to u nás na nic takového nevypadá. A nechtěla jsem zase zbytečně otálet, protože pak na dveře zaklepe jaro a toto zdobení by už nemělo takové kouzlo :)

Jak už z názvu vyplývá, dnešní manikúra bude zasněžená, tak se pojďte podívat, jak si na nehtech vykouzlit vlastní vánici :)



Zklamání roku 2014

Ahojky!

Včerejší článek byl o oblíbencích a objevech za minulý rok a dneska si dáme pravý opak. Nechci být zlá, ale když se něco nepovede nebo mi to nesedne, tak to prostě musí ven. Propadáků ale nebude ani zdaleka tolik, co oblíbenců. A proč? Protože si nákupy z velké části pečlivě promýšlím, čtu recenze a zjišťuji, zda mi daný produkt sedne. Proto se málokdy stane, že si koupím nějaký propadák. Ale znáte to, občas koupím něco, co mi prostě nesedlo, a kamarádi z nás nebudou :)) Taky je docela těžký si na taková zklamání vzpomenout, protože nemám důvod si takové věci nechávat a zbytečně je skladovat. Byla jsem ale chytrá a pečlivě jsem si během roku některé výrobky psala. Ovšem někdy v září jsem na to pozapomněla. Letos budu opravdu důsledná :)

A jaké produkty mě minulý rok zklamaly? To se dočtete v článku :)

Objevy & oblíbenci roku 2014

Ahoj všichni :))

Sice jsem článek na téma oblíbené produkty z celého loňského roku vůbec neměla v plánu psát, ale dostalo se ke mě pár dotazů právě na tento článek a tadááá - článek je na světě.

Bylo těžké vybrat oblíbence, protože jich mám spoustu a velmi často se mění. Proto jsem do článku zařadila i produkty, které se staly mými objevy a rozhodně stojí za povšimnutí :))

Doufám, že se článek bude líbit a třeba načerpáte nějakou inspiraci :) A aby toho chválení nebylo příliš, zítřejší článek bude o produktech, které mě zklamaly, tak i zítra nezapomeňte na blog mrknout :)


Prosinec ve fotkách

Ahojky všem :))

Všímáte si, jak ten čas hrozně rychle utíká? Přijde mi, že přehledy ve fotkách nestíhám psát, přitom vychází jednou za měsíc :) Ale o prosincové fotky vás určitě nepřipravím, takže si udělejte čajík nebo kávu a přeji příjemné prohlížení :)

BNA challenge #6 - Nový rok

Ahojky :))

Jojo ... s dnešním článkem přicházím trošku opožděně, protože Nový rok už je za námi, ale první pondělí v měsíci je dneska, takže proto článek s novoročním zdobením čtete až teď. A přiznám se, že jsem byla dosti líná, takže jsem ani moc článků (čti žádný článek) nenapsala a jenom jsme si s přítelem užívali volna :)) Ale nebojte, mám tu asi milion věcí, které musím dohnat, takže o články nebude nouze :))

Zpátky ale k tomuto článku. Jak už z názvu vyplývá, bude zaměřený na novoroční nehty. A druhé přiznání - nehty jsem kreslila teprve včera, ačkoliv s holkama máme téma vymyšlené už skoro půl roku. Prostě všechno nechávám na poslední chvíli (snad nejsem jediná). Proto jsem opět vytvořila něco rychlého a jednoduchého :)) Snad se vám moje podání novoročních nehtů bude líbit a nezapomeňte mrknout k Lence a Hance.

TOP 10 laků na nehty za rok 2014

Krásný den všem přeji :)

Minulý lakovací článek jsem věnovala všem lakům, které jsem publikovala v roce 2014 a bylo to takové celkové shrnutí pro vás, ale i pro mě :) Přeci jenom v tom množství laků, které mám, mohu snadno na některý zapomenout. Pár kousků mi ale velmi dobře uvízlo v paměti, takže jsem se rozhodla vám deset z nich ukázat :)

Bylo opravdu těžké vybrat jenom deset laků, protože mám z čeho vybírat a každý odstín má něco do sebe. Navíc si přesně pamatuji, odkud daný lak mám, jestli jsem k němu vytvořila nějaké zdobení apod. Nakonec jsem ale vybrala ty opravdu nejlepší kousky, které pro mě hodně znamenají nebo mě hodně mile překvapily a určitě by vám neměly uniknout :))