Nákupy a novinky v prosinci + co jsem našla pod stromečkem

Ahoj ahoj ahoj :)

Dávám si stopku v nakupování, protože po tomto článku už mi opravdu praskají skříně, poličky, šuplíky i různé boxy na kosmetiku. Na druhou stranu byly Vánoce a já jsem si koupila nějaké maličkosti i pro sebe, ze kterých budu mít radost ještě hodně dlouho :))

V prosinci se na mě hodně usmívalo štěstí v soutěžích, takže vám ukážu i vyhrané věci. A také vás čekají nějaké dárečky z Vánoc. Samostatný článek jsem letos psát nechtěla, tak jsem vybrala jenom pár věcí, které by se vám mohly líbit :)

Tak snad si dnešní, trošku obsáhlejší nákupovací článek užijete :))

Nehty za rok 2014

Ahojky všem :))

Doufám, že jste si užili Vánoce podle vašich představ a po delší době přicházím s článkem. Omlouvám se za neaktivitu, ale chtěla jsem si dát o blogu a celkově internetu klid, ale nebojte, články už pilně připravuji :)

S blížícím se koncem roku plánuji nějaké bilance a jako první přišly na řadu laky na nehty :)) Jak víte, tak neděle je určená právě lakům, proto jsem se rozhodla seskupit všechny letošní nehty a trošku vám je, ale i sobě připomenout :))

BNA challenge #5.2 - Štědrý den

Krásný den všem :)

Doufám, že užíváte sváteční pohody a klidu, tak jako já :) Možná někdo zaznamenal, že v neděli nebyl lakovací článek, ale jak jsem slibovala, dneska si to pořádně vynahradíme :)) S holkama jsme se rozhodly, že naši pravidelnou měsíční výzvu BNA trošku okořeníme a vytvoříme něco speciálně na téma Štědrý den :)

Každá si pod tímto tématem představíme něco jiného, tak na vás dneska čeká hodně inspirace :) Jak si s dnešním tématem poradila Hanka a Lenka, se určitě mrkněte, protože se jako vždy nehtíky holkám opravdu povedly :))

Snad se vám budou naše inspirace líbit a zároveň bych tímto všem chtěla popřát krásné Vánoce. Hlavně žádný stres, jsou to svátky klidu, takže odpočívejte, ať načerpáte sílu na další rok :))



Prosincový Brandnooz Box

Ahóóój :)

Někdo si teď možná řekne, proč tu není lakovací článek, když je neděle, která patří lakování :) Ale článek o lakování vyjde ve středu, ve speciální BNA výzvě, takže se těšte. Opět uvidíte nehtíky i od Hanky a Lenky :))

Ale teď zase zpátky k dnešnímu článku. Vánoce se nezadržitelně blíží, proto prosincový boxík s dobrůtkami přišel o něco dříve :) Opět změna dopravce pro mě přinesla trošku komplikace. Zásilka dorazila o den později a asi s tím někdo pěkně házel, protože ty hezky vytvořené komůrky jako vždycky, byly fuč :D Všechno bylo naházené na sobě, ale naštěstí se nic nerozbilo :)

Poslední letošní box mě docela překvapil a v článku se dozvíte, co dobrého tam bylo :))

Swap s Blueberry Pink

Ahojky :))

Před nedávnem jsme se společně s Verčou z blogu Blueberry Pink domluvily, že bychom mohly udělat swap. Takže jsme si před nějakým časem vyměnily balíčky. Píši před nějakým časem, protože se oba balíčky jaksi taksi zasekly na poště :) A to jsme je posílaly schválně dřív, abychom se vyhnuly komplikacím :)) Ale nakonec balíčky dorazily, tak se pojďte mrknout, co jsem od Verči dostala :)

Pokud by někoho zajímalo, co jsem v balíčku poslala já, tak mrkněte k Verče sem :)



I paty musíte hýčkat ...

Ahojky :)

Už se připravujete na Vánoce? Já absolutně nestíhám, dárky ještě nemám, tak jsem alespoň trošku atmosféry navodila na blogu a pohrála jsem si se vzhledem :)

Články o nehtech tu jsou celkem často, plánuji i sérii článků, jak správně o nehty a ruce pečovat. O nohy ale taky musíme řádně pečovat, takže dnešní článek bude věnován tomuto tématu :)) 

A bude ještě malá změna, dneska pro vás recenzovala mamka, snad se bude článek líbit :)

Blog slaví 2. narozeniny :)

Jéééééj :)


zdroj obrázku

Dneska jsou to přesně dva roky, kdy jsem se odvážila publikovat svůj první článek a začala blogovat :)

Všichni máme určitě spoustu práce, takže se nebudu zbytečně dlouze rozepisovat. Prostě a jednoduše bych vám všem moc chtěla poděkovat. Blog je pro mě velký koníček a i když občas nejde všechno tak, jak bych si představovala, blogování miluju a pořád mě baví. Řekla bych, že pořád víc a víc. Je to taky obrovský žrout času, ale při psaní se skvěle odreaguju a co je hlavní, mohu někomu poradit.

To mě těší ze všeho nejvíce, že od vás dostanu zpětnou vazbu a třeba nějakou pochvalu :) Každého "opravdového" čtenáře si moc vážím a děkuju za vás. Opravdového jsem psala v uvozovkách proto, že se tu občas mihnou nějaké lovkyně soutěží. Když už narážím na ty soutěže, tak na výročí blogu žádnou soutěž připravenou nemám. Během roku jich bylo dost a o soutěžích blogování není, tak snad to pochopíte :)

Nebudu tu psát, jak je můj blog skvělý a že sem musíte chodit. To asi každý musí posoudit sám, jak se mu tu líbí :) Je těžké přes slova člověka poznat, ale ten kdo mě doopravdy zná, tak moc dobře ví, jaká jsem :)

Takže ještě jednou, vám všem moc děkuju a snad se vám u mě bude líbit i další rok :)))

Mějte fajn den
Alča

Nákupy v Drážďanech: Primark, Müller, DM, ...

Ahojky :)

Včera jsem psala článek o menším a rychlém výletu do Drážďan, a protože jsme tam jeli hlavně na nákupy, dnešní článek bude tedy o mých úlovcích :)

Řeknu vám, že v Primarku bych byla schopná rozfofrovat absolutně všechno, ale mám trošku jiné priority, než utrácet za zbytečnosti. Proto to jsou spíš takové drobnosti a některé věci jsem kupovala jako dárek :) A drogerky taky neberu útokem, ale znáte to, něčím si prostě radost udělat musíme :))

Doufám, že se vám mé nákupy budou líbit a třeba vás i inspiruji a do Drážďan vyrazíte taky :)


JAK SI ŽIJU: sobota 13.12. vánoční Drážďany a nakupování

Ahoj ahoj ahoj :))

V sobotu jsem byla v Dráždanech, okouknout trhy, ale i trošku nakupovat, takže dnešní článek bude takový rychlý průvodce z celého dne.

Omlouvám se, že je tak dlouhý, ale je tam spousta fotek, hlavně z Primarku. Na Primark mi totiž chodí spousta dotazů, takže jsem fotila, co to jen šlo. Ale jela jsem si tam především odpočinout, takže jsem nefotila všechno. Taky jsem nechtěla, aby byl článek zbytečně dlouhý, tak pokud budete mít nějaké dotazy, určitě se nebojte zeptat :)

A teď už ta slibovaná nálož fotek :)) Hezké čtení a především okukovaní obchodů :)

"Nedělní lakování" - zimní variace

Ahojky :)

Sice to momentálně venku na velkou zimu moc nevypadá (alespoň u nás ne), přesto mám na dnešek připravenou takovou zimní inspiraci :)

Poslední dobou absolutně nestíhám a ani nehty nalakuji tak často, proto volím jednoduché a rychlé variace. 

Na dnešení článek mi skvěle posloužil pískový lak od OPI, který si svým názvem o lakování v zimě vyloženě žádá. Vytvořila jsem opravdu jednoduchou manikúru, kterou zvládne každý. A pokud máte rády něco trošičku elegantnějšího, tak jsem lakovala i "zimní" francouzskou manikúru, tak trochu jinak :)) Více fotek a velmi stručný popis najdete v článku :))

Když hledáte na Googlu #1

Ahojky všem :))

Jupííí je tu pátek :)) Dneska to nebude o kosmetice, o nehtech ani o něčem podobném. I já někdy potřebuju od kosmetiky trošku vypnout, tak jsem připravila trošku jiný druh článku. Někdy mě totiž velmi pobaví klíčová slova, přes která se dostanete na můj blog. Sice někdy fakt nevím, jak je to možný, ale sranda musí být :))

Takže dnešní oddechový článek bude o některých klíčových slovech, která mě pobavila :))

zdroj obrázku

Skin Perfection: zázračné sérum a krém?

Ahojky :)

Na svém Facebooku jsem se už několikrát zmiňovala o nové řadě Skin Perfection od Lorealu. Tato řada je určena pro pleť od 20 do 30 let, takže bych mohla potěšit většinu ze svých čtenářek :) Slibuje kvalitnější pleť, hydrataci, sjednocení textury pleti, redukci pórů a vyrovnání tónu pleti.

Bez mučení přiznám, že co se týče pečující kosmetiky, tak jsem to dříve dost flákala. Denní a noční krém jsem nikdy nepoužívala, prostě mi to přišlo zbytečné. A pokud jsem po něčem pokukovala, tak většina byla určena pro starší pleť nebo na vrásky, které mě ještě netrápí.

Proto jsem byla ráda, že taky někdo myslel na mladší pleť a přišel na trh s touto krásnou růžovou řadou. Na růžovou moc nejsem, resp. nic proti ní nemám, ale nemusím ji mít, ale tenhle růžový ombré styl se mi fakt líbí :) A kromě obalu se mi dost zalíbil i obsah, to se ale dočtete v článku :)) 

Listopad ve fotkách

Zdravím všechny čtenářky :)))

Je mi už trapné se opakovat, ale i listopad utekl hrozně moc rychle, proto tu mám článek s přehledem fotek, které vystihují některé momentky z tohoto měsíce :))

Dělo se toho docela dost, tak se mrkněte :)


"Nedělní lakování" - prožijte Vánoce s Freidou

Krásnou neděli všem :)

Dneska je druhá adventní neděle a to si žádá nějaký tématický lak :)) Kolekce laků Collection Exclusive Pure Reds od Loreal vám určitě nemohla uniknout, protože se teď hemží skoro všude. V kolekci najdete čtyři rtěnky v nádherných červených odstínech a k tomu ještě nádhernější laky na nehty :)

Tento odstín jsem vám musela ukázat co nejdříve, protože se bude perfektně hodit na Vánoce a u stromečku s tím žádnou ostudu neuděláte :)) Tak se pojďte podívat, jak překrásný tento odstín je :) 

Koupelnový relax a malá soutěž

Ahojky :)

Ani nevíte, jak jsem ráda, že je dneska pátek :)) Už se hrozně moc těším na víkend, na klid, pohodu a žádný spěch :) Hodně mi vadí, že se brzy stmívá, přijdu si pak bez energie a nejraději bych hned zalehla do pelechu a celý den spala. Povinnosti ale nepočkají, však to znáte. Abych dobila energii, tak si poslední dny dopřávám relaxační koupele s jednou tajnou přísadou, která mě hned povzbudí a únava je rázem pryč.

A o čem to vůbec píšu, se dočtete v článku. Také je tam připravené malé překvapení v podobě soutěže, tak snad budete mít radost :)


Avokádová maska od Freemana

Krásné čtvrteční dopoledne všem :)

Dnešní recenze bude o avokádové masce od Freemana, která nedávno přibyla do mé sbírky. Od Freemana už jsem zkoušela dvě masky, tu slavnou šmoulí a jahodovou. Šmoulí masku miluju a používám ji často a dokonce se už blížím na dno. Jahodovou jsem měla jenom v malém balení a udělala jsem dobře, protože mě hrozně pálila a nedalo se to vydržet (recenze ZDE). Neodolala jsem ani vychvalovanému meruňkovému peelingu, na který také bude recenze. Freeman má ale v nabídce další produkty, které jsem chtěla vyzkoušet a protože masek nemám nikdy dost, byla jsem ráda, že jsem tuto mohla vyzkoušet.

Po zkušenosti s jahodovou jsem se trošku bála, aby avokádová nepálila, protože co pak s celým balením, že? Jak u mě kaolínová avokádová maska obstála a jestli pálila, se dočtete v článku :)



Listopadové nákupy a novinky

Ahojky všem :))

Listopad opět utekl hrozně moc rychle, pošta s balíčky se u dveří netrhla a já jsem se opět snažila vyřešit zapeklitou otázku -  kam všechny ty nové věci mám dát? Docela se těším na leden, až vám ukážu update, jak skladuji kosmetiku. Samy uvidíte, že toho mám asi desetkrát více než letos v lednu. Né, že bych za nové věci nebyla ráda, to naopak, ale někdy se toho sejde opravdu dost. Stejně tomu tak bylo v listopadu :)

Řekla bych, že listopad byl v nákupech a novinkách velmi úspěšný a přinesl mi pár opravdu skvělých kousků. Pokud chcete vědět, které to jsou, tak se mrkněte do článku :) Přeji přijemné čtení a okoukávání fotek :)))

BNA challenge #5 - vánoční/zimní tématika

Krásné pondělní ráno :)

Již po páté, první pondělí v měsící patří výzvě Battle-Nail Challenge, ve které nehtové maniačky ukazují své nápady a výtvory :)) Nejde o to, kdo je lepší, ale spíš o inspiraci pro vás čtenářky. Zima i Vánoce neodmyslitelně klepou na dveře, proto je dnešní téma zaměřené, jak jinak než na vánoční či zimní tématiku.

Vždycky mám v hlavně a na papíře spoustu nápadů, co bych mohla nalakovat a jak zdobit, ale všechno tak hrozně rychle letí, že jsem nestihla to, co jsem plánovala. Nicméně do výzvy jsem se zapojila a vytvořila jsem velmi jednoduché zdobení s pomocí razítek.  

S výzvou si hravě poradila Lenka a Hanka. Tak se mrkněte na jejich nápady, musím říct, že jsou opět dokonalé :)

Na další vánoční inspiraci se ale na mém blogu můžete těšit, mám v plánu jednu mini sérii zaměřenou na určité téma, tak snad se vám bude líbit. Teď už ale zpět k dnešnímu lakování.