BNA challenge #4 - Halloween nails

Ahojky :))

Máme tu už čtvrtý díl výzvy zaměřené na zdobení nehtů. BNA Challenge vychází vždy první pondělí v měsíci, ale dnešním tématem byl Halloween, takže jsme článek posunuly na dnešek :)

Původně jsem měla v plánu úplně jiné zdobení, ale nějak se mi lepila smůla na paty. Nejdříve nedorazila destička z ebay a nakonec mi vůbec nešlo kreslit a pořád jsem to kazila. Proto jsem se rozhodla pro něco opravdu jednoduchého, co zvládne každý :))

Jak si s dnešním tématem poradila Lenka, Hanka a Lucka, se určitě podívejte :)))


Říjnový Brandnooz Box

Ahojky všem :))

Víte, že bych málem zapomněla na říjnový Brandnooz Box? Jakoby to bylo včera, kdy jsem rozbalovala ten zářijový, ten čas tak hrozně rychle letí :(

Na pomoc mi opět přišel krteček, protože se rozvěděl, že v boxíku bude něco pro něj. Tak se pojďte mrknout, co se všechno v říjnovém Brandnooz Boxu ukrývalo :)

Halloweenský makeup: La Muerte

Ahojky všem :)))

Zase tu máme halloweenské líčení, tentokrát na motiv La Muerte. Toto líčení je objevuje všude, snad každý ho zkusil, proto i já jsem ho chtěla vyzkoušet. Nechtěla jsem dělat klasické černé oči, proto jsem do akce zapojila modré Color Tattoo. Vše ostaní jsem dělala tak, jak mě napadlo :))

Opět vím, že to není dokonalé, ale při líčení jsme se pobavily a to bylo hlavní :))


Opět krátké video :))

Halloweenské cupcakes

Ahojky :))

Dneska jsou na řadě Halloweenské cupcakes :))) Recept je velmi jednoduchý, takže se do něj můžete pustit hned, protože potřebné suroviny určitě máte doma :)) A co by to bylo za cupcakes, kdybych se společně s Míšou nepustila do zdobení :))

Zdobily jsme docela dlouho, celkem jsme se u toho zasmály. Takže pokud nevíte, jak zabavit děti (popř. samy sebe), tak jim dejte potahovací hmotu a nechte je tvořit :))

Pojďte se na naše cupcakes podívat :)) A můžete se i smát, protože některé "výtvory" jsou opravdu vtipné :))

Halloweenský makeup: Jigsaw

Ahojky :))

Blíží se Halloween, proto se tento týden ponese v tomto duchu. Na dnešek pro vás mám připravené líčení. Pokud mě sledujete trošku dýl, tak jste si určitě všimly, že jsem na blogu nikdy žádné líčení neměla. Mám proto hned několik důvodů. Líčím se z 90 % pořád stejně nebo alespoň podobně. Experimentuji jenom málo. Také si nemyslím, že by mi líčení šlo až tak dobře, abych vám ho na blogu ukazovala. Halloweenské líčení jsem vám ale ukázat chtěla :))

Přemluvila jsem sestřenku Míšu, která mi dělala modelku. Vím, že líčení není dokonalé, ani jsem to nečekala. Bylo to snad poprvé, co jsem někoho líčila. Ještě jsme u toho dělaly kravinky, takže chybičky tam jsou. Účelem ale bylo pobavit se a udělat si fajn pátek :))

Líčila jsem hned dva různé looky. První, který vám ukážu dneska, je Jigsaw alias skládačkový vrah. Pokud jste videly film SAW, tak určitě víte, o kom je řeč :)) Ani nevím, jak nás to napadlo, ale když vymýšlíme blbosti, tak máme nápadů spoustu :)


V článku vám napíšu stručný návod a také se můžete podívat na video, které točila mamka při líčení :) Snad se vám bude Skládačkový vrah líbit :))



A krátké video s líčením :)

"Nedělní lakování" - revoluce v lakování?

Ahojky :))

V dnešním nedělním lakovacím článku vám ukážu laky od Makeup Revolution. Na tuto značku už jste určitě narazily, protože se na nás v posledních týdnech valí ze všech stran. Jako lakový nadšenec jsem nemohla nevyzkoušet i laky, protože jsem byla velmi zvědavá, jaké budou.

Na výběr mají 15 odstínů, ale některé fotky v eshopu moc neodpovídají lakům ve skutečnosti, proto jsem trošku googlila a nakonec vybrala dva krásné odstíny. Bohužel jeden z nich byl tak trošku zklamání, ale druhý byl naprosto skvělý. Tak se na tyto nádherné odstíny pojďte mrknout :)


Soutěž s head & shoulders

Ahojky všem :))

Co takhle si zpříjemnit pátek? :)) Já jsem tento týden měla docela rušný, proto jsem ráda, že je pátek a můžu relaxovat. Zkoušela jsem hodně kosmetických novinek, takže mám na neděli jasný úkol - připravovat články :))

Aby vám čekání na články ubíhalo rychleji, mám tu pro vás připravenou soutěž o šampon a balzám head & shoulders z řady Apple fresh. Tak si pojďte zasoutěžit :))


JAK SI ŽIJU: sobota 18.10.2014

Ahooojky :)))

Než se pustím do úvodu, ráda bych vás poprosila o jednu malou drobnost. Ráda bych zjistila pár informací o mém blogu, tj. jaké články máte rády, které vám tu chybí, jestli vám něco vadí apod. Proto jsem sestavila dotazník, díky kterému tyto informace zjistím. Pokud tedy budete mít chviličku, prosím, o jeho vyplnění. Zabere to pár minut a je to zcela anonymní, takže můžete psát všechno, co máte na srdci. Za vyplnění budu moc ráda, protože je to pro mě opravdu důležité. Chci vědět, co vás tu baví a naopak co vám vadí. Dotazník k vyplnění je ZDE. Děkuji :)

Teď už ale k samotnému článku. Možná už jste někde zaznamenaly, že některé blogerky vás prostřednictvím článku JAK SI ŽIJU, nechají nakouknout do svého soukromí a popíší vám svůj den. O mém soukromí toho zase tolik nevíte, tak jsem se rozhodla, že podobné články občas napíšu. Samozřejmě taky záleží na vás, jestli vás to bude zajímat a hlavně bavit. Článek mi zabral opravdu hodně času, tak snad nebude hrozný :))

Jako první jsem si vzala na mušku sobotu 18. 10., kdy se konal veletrh, takže to byl docela pestrý den :)) Doporučuji kávu nebo čajík, protože je toho opravdu hoooodně :)))

Podzimní Interbeauty Prague 2014 a mé nákupy

Ahojky všem :)))

I když jsem si slíbila, že v říjnu nebudu z kosmetiky vůbec nic nakupovat, porušila jsem :) A to hlavně díky veletrhu, na kterém jsem byla v sobotu :))

Ale znáte to, radost jsem jsem si prostě musela udělat :)) Sice jsem od některých stánů smutně odcházela a měla jsem nutkání se tam vrátit a všechno vykoupit, statečně jsem se držela :))

Společnost mi již tradičně dělala sestřenka Míša (někdy spíš teda osobního nosiče:D) a nakonec jsme strávily skvělý den :) Pak jsme jely do obchodního centra na další courání. Pokud by někoho zajímal, jak přesně probíhal celý náš den, tak se přijďte podívat zítra na blog, budu psát článek :))

Teď už ale zase zpátky k veletrhu a k mému nákupu :)))


Něco málo jsem natočila, ale tentokrát opravdu jenom pár záběrů. Nějak jsem neměla náladu tam pobíhat s foťákem a všechno točit, chtěla jsem si všechno v klidu prohlédnout :)) Takže video má asi jenom 4 minutky. Stejně jsou ty veletrhy pořád to stejné :))


"Nedělní lakování" - matné nehty s kosmetikou MOJE

Krásný den přeji :)

Kosmetiku MOJE jsem vám již na blogu ukazovala a to hned několikrát. Oblíbila jsem si jejich balzámky, rtěnky, lesky a také pískové laky. Pískáče já totiž můžu a navíc se mi hrozně líbí ty maličké roztomilé obaly. Kosmetika MOJE ale také nabízí 12 odstínů matných laků, které se v drogerii jen tak nevidí. Ano, samozřejmě existují matné nadlaky, díky kterým si můžete zmatnit jakýkoliv lak, ale sehnat je, je někdy nadlidský úkol (má je třeba ELF nebo OPI).

Dva matné láčky jsem ale mohla vyzkoušet, tak se na ně pojďte mrknout, protože jsou opravdu krásné. A ještě bych vám ráda sdělila, že kosmetika MOJE nedávno zprovoznila nový eshop, takže nakupování je jednodušší a přehlednější, tak se mrkněte sem.

Jaké jsou lesky od kosmetiky MOJE?

Ahojky!

Doufám, že si užíváte příjemnou sobotu :) Já jsem právě na veletrhu a jako vždy se rozplývám nad kosmetikou a možná utrácím i nějaké penízky (i když bych teda neměla!).

Jak se říká - nikdy neříkej nikdy. Tak toto se mi teď děje u rtěnek. Nikdy jsem nebyla moc velký příznivec rtěnek, ale poslední dny s nimi začínám dost koketovat. Výrazné oči nosím skoro pořád, takže jsem vždy volila jenom balzám nebo lesk. Lesky mám všeobecně docela ráda, ale momentálně raději sáhnu po barveném balzámku a nebo po rtěnce.

Ještě před začínající chutí zkoušet rtěnky, jsem ale velmi často nosila lesky. Hodně jsem si oblíbila lesky od kosmetiky MOJE, zejména jeden odstín, který už mi skoro došel. Jak se mi lesky líbí a jak vypadají jednotlivé odstíny, se mrkněte v článku :))


Rozbalování balíčku z BabyBaby

Ahojky :)

Dneska tu mám super rychlý rozbalovací článek, o který jste si psaly na Facebooku. Včera mě totiž překvapila obří krabice, plná kosmetiky, která mi dorazila díky spolupráci s obchodem babybaby.cz. Asi si umíte představit, že jsem si připadala jako o Vánocích a na krabici jsem se hned vrhla :) Mamka nestačila zírat, protože jsem byla jako sup :D To víte, velká krabice, ve které nevíte co bude, to zní velmi lákavě.

A radost byla přesně jako o Vánocích :)) Tolik skvělých věcí, které jsem si hned musela zapsat do svého sešítku, abych se mohla pustit do zkoušení a abych na nic nezapomněla :)) Co všechno mega velká taška ukrývala, se pojďte mrknout do článku :))

Obstál lanýžový makeup od Dermacolu?

Ahojky všem :))

Na nový makeup od Dermacolu jste už v drogerii určitě narazily. Já jsem okolo něj chodila jak blázen a vůbec jsem nevěděla, jestli ho koupit nebo ne. Nakonec se ke mně tento makeup dostal díky Tess, která mi ho poslala. Tess už na něj recenzi psala (mrk sem), ale nějak se neskamarádily, takže byla řada na mě, abych ho pořádně otestovala :)

Určitě vás ale zajímá, jestli mi makeup sedl a co na něj říkám. Tak se pojďte mrknout :)

"Nedělní lakování" - barevný podzim

Ahojky :)

Doufám, že si užíváte příjemný den a pokud ne, tak vám třeba zvedne náladu můj dnešní velmi jednoduchý nail-art, který oživí manikúru a také pochmurný podzimní den.

Žlutá jednoznačně patří k létu, o tom žádná. Nějak jsem ale na tohoto žluťáska pozapomněla a přitom by se krásně fotil u vody nebo u moře. Nakonec jsem se ale rozhodla ho nalakovat, a protože mi ve finále barva připadala spíš podzimní, než letní, přidala jsem ještě pár lístečků a bylo to :))

Jaký je samotný lak a u čeho jsem se trošku vztekala, se mrkněte v článku :)

Oční stíny a voděodolná tužka od E-style v akci :)

Ahojky :)

O české kosmetice E-Style, už jste možná slyšely u jiných blogerek, já jsem vám zatím ukazovala dva laky na nehty (recenze ZDE). Dnes vám představím další dva produkty, které mě hodně překvapily a rozhodně si zaslouží vaší pozornost :)

Jak si vedlo trio očních stínů a voděodolná tužka, si pojďte přečíst :)


BNA challenge #3 - razítkování

Ahojky !

V srpnu jsme rozjely Battle nail-art challenge a prvním tématem byla písková manikúra. Pokud někdo článek zmeškal, tak se mrkněte SEM, je tam i ve stručnosti napsáno, co to vlastně BNA challenge znamená.

Všímaví vědí, že jsem se druhé výzvy s tématem "podzimní inspirace" nezúčastnila, protože jsem byla na dovolené a lakovat jsem nestihla.

Nicméně třetí téma jsem už stihla v pohodě, takže se můžete těšit na můj "výtvor". Výtvor píšu do uvozovek proto, že třetím tématem bylo razítkování. Mám doma asi 15 destiček, ale jen s jednoduchými motivy. Ono natisknout kytičku, hvězdičku nebo srdíčko, je jednoduché, ale ... ale natisknout celoplošný vzor už chce trošku (trošku víc) trpělivosti a hlavně cviku. Čekala jsem, až mi dorazí destičky, které jsem si koupila a hned jsem se pustila do razítkování. Řeknu vám, byl to boj. A to doslova. Takto jsem razítkovala poprvé a fakt mi to dalo zabrat a vůbec se mi moje výtvory nelíbí.

V podmínce této výzvy ještě bylo stanoveno, že razítkování má být těžší, třeba nějak zkombinované barvy .... a to fakt nešlo. Snažila jsem se, ale ne, nešlo to :D Představa v hlavě byla krásná, ale to, co jsem narazítkovala na nehet, byla katastrofa.

Razítkovala jsem celkem 5x a ani jedno se mi nelíbilo. Tak dneska máte povoleno se mým nehtům zasmát, protože i já jsem se zasmála. Na druhou stranu, učený z nebe nespadl a já jsem s každým dalším razítkováním vychytala, jak na to. Takže poctivě fotím své pokusy a někdy o nich bude samostatný článek.

Nakonec jsem do BNA Challenge vybrala tuto kombinaci, tak se na ní pojďte blíže podívat :))

"Nedělní lakování" - i Oriflame vítá podzim

Ahojky všem :)

V dnešním, trošku opožděném článku vám představím další dva krásné laky od Oriflame. Podzim už přepral léto, takže na nehty volím tmavší odstíny. Přeci jenom v létě mám o něco víc raději veselé a pastelové barvy, takže teď nastal čas pro ty tmavší.

Pokud vám unikly články o těch letních, tak se mrkněte ZDE a ZDE. Teď už ale k těmto lakům, které jsou opět úžasné, takže budu chválit a chválit :))


Pozvánka na podzimní veletrh Interbeauty Prague + soutěž o vstupenky

Ahooojky všem :)

Pokud jste nestihly navštívit veletrh World of Beauty & Spa a chcete si udělat příjemný den, plný kosmetiky, určitě by vám neměl uniknout podzimní veletrh Interbeauty Prague. Ten se bude konat 17. a 18.10. v Praze v Holešovicích (více informací a seznam vystavovatelů ZDE).

S největší pravděpodobností si veletrh opět nenechám ujit, protože to prostě miluju. Sice se tentokrát budu muset opravdu jenom dívat a né utrácet, ale už se nemůžu dočkat :))

A pokud i vy se chystáte, můžete si zasoutěžit o volné vstupenky :)


Září ve fotkách

Zdravím vás :))

Kdo má rád takové ty šmejdící články, tak dnešní článek určitě nevynechejte :)) Září uteklo opět rychlostí blesku a tak přináším fotky, které jsem stihla vyfotit :))

Revoluce v líčení s paletkou Run Boy Run

Ahojky!

Jak jsem slibovala, tak dnešní článek bude o paletce očních stínů od Makeup Revolution. První recenzi o rozjasňovači a o korektoru, si můžete přečíst ZDE, ale to co vás asi zajímá víc, bude obsahem dnešní recenze.

Nějakou paletku jsem prostě musela vyzkoušet, protože mě lákají z celého sortimentu asi nejvíce. Rozmýšlela jsem se skoro celý den, pak jsem váhala mezi What you waiting for (na kterou psala včera recenzi Tess), ale nakonec zvítězila RUN BOY RUN.

Jestli váháte a nevíte, jestli do této paletky jít, určitě mrkněte na recenzi :)


Nákupy a novinky za září

Ahooojky :))

Září je za námi a já jsem si opět něčím udělala radost.
Musím se pochválit, protože září bylo daleko skromnější než srpen, takže jsem nemusela vyklízet další poličku ve skříni :) A protože jsem švorc, v říjnu se budu snažit ještě víc uskromnit. Vlastně stejně nic extra důležitýho nepotřebuju (:D), takže nesmím chodit do drogerek :)

Tak se pojďte mrknout, co mi v září udělalo radost :))