"Nedělní lakování" - sexy nehty s Bourjois

Ahojky :))

Možná už některé z vás ví, že před nedávnem hledala kosmetická značka Bourjois blogerky ke spolupráci. Na mě se usmálo štěstí a budu lakovací blogerka. Jupíííí :) Ten, kdo píše blog s láskou a o pečuje o něj pomaluji jako o mimčo, tak ví, že každá spolupráce šíleně moc potěší a já si toho nesmírně vážím a děkuji za to.

Láčků na zkoušení mi přišlo hned šest. A když jsem mezi nimi viděla krásný červený odstín, volba byla jasná. Červené nehty prostě miluju a jejich nošení si vyloženě užívám. Navíc jsem se zrovna chystala na veletrh, takže skvělá příležitost, jak lak provětrat.

Pojďte se podívat, jak je tento odstín naprosto dokonalý. A určitě bude slušet i vám :))

Jak mi rostou řasy ...

Ahojky!

Možná jste zaznamenaly, že jsem začala testovat sérum na řasy Realash. První článek si můžete přečíst ZDE.  Sérum zkouším už přes měsíc, ale musím se přiznat, že jsem vynechala - a to rovnou 10 dní, kdy jsem byla na dovolené. Aktivně jsem si sérum zabalila do své kosmetické taštičky, ale vůbec jsem se nelíčila a na sérum jsem úplně zapomněla.

Měsíc aplikace už mám ale za sebou a dneska vám přináším výsledky, tak se na ně pojďte mrknout :)

Zářijový Brandnooz Box :)

Ahojky :)

Včera jsem netrpělivě čekala na zářijový Brandnooz Box, protože mi přijde, že boxík je měsíc od měsíce povedenější. Takže čekání bylo o to delší. Nakonec jsem se dočkala a opět jsem byla mile překvapená :)

 Tak se pojďte mrknout, co všechno v prvním pozdimním boxíku bylo :) 


A krátké rozbalovací video :)

Krásné řasy s novou řasenkou SEDUCTION CODES N°2?

Krásné čtvrteční dopoledne :)

Na dnešek mám připravenou rychlou recenzi na novou řasenku od Astoru - Seduction Codes n°2. Její starší sestru v krásném zlatém obalu, Seduction code n°1, jsem nezkoušela a to kvůli kartáčku. Řasenek jsem totiž vyzkoušela už spousty a už vím, které by mi mohly vyhovovat a které ne. Nebyla jsem si jistá, zda mi kartáček ve tvaru přesýpacích hodin bude sedět, proto jsem nakonec odolala a nekoupila ji. Ale pokud si občas prohlédnete novinky v drogerii, tato novinka vám určitě nemohla uniknout. Sice nemá klasický kartáček, ale byla jsem ráda, že jsem ji mohla vyzkoušet.

Jaké dělá řasy a zda mi sedla, se dočtete v článku :) A v závěru článku na vás čeká malé překvapení a o jednu řasenku si můžete zasoutěžit :))

Revoluce v líčení s korektorem a rozjasňovačem

Ahojky všem :))

Určitě značku Makeup Revolution teď vídáte všude, proto doufám, že si rády přečtete i mé recenze. Byla jsem opravdu mile překvapena, když jsem byla oslovena českým zastoupením právě Makeup Revolution, abych si vybrala tři produkty na recenci.

Tušíte dobře, že jsem hned zabrouzdala do sekce - laky na nehty. Musím říct, že odstíny mají úžasné a za přijatelnou cenu 45 Kč. Ovšem když jsem se pak podívala do poličky, kde se mi za poslední dobu nashromáždilo asi 50 laků, rozhodla jsem se, že zkusím něco jiného.

V nabídce mají spoustu věcí, ze kterých si vybere snad každý a jelikož jsem při slevové akci na MUA pokukovala po rozjasňovači (který byl samozřejmě hned vyprodaný), byla to jasná volba. Poslední dobou jsem propadla korektorům a ráda zkouším nové, proto padla volba i na korektor.

Poslední věcí, nad kterou jsem přemýšlela celý den, byla paletka očních stínů. Na tu jsem opravdu měla zálusk, ale absolutně jsem se nemohla rozhodnout. Nakonec jsem ale vybrala a musím se pochválit, protože je naprosto skvělá.

V dnešním článku vám ale představím korektor a rozjasňovač. Tak doufám, že se vám bude recenze líbit a snad vám bude při rozhodování nápomocná.


Vaříme s Knorr - ochutnejte ten rozdíl

Ahojky všem :))

Občas se na mém blogu také objeví nějaký ten receptík, proto jsem se velmi ráda zapojila do projektu (nebo možná do výzvy, jak chcete) s Knorrem. Do stejné výzvy se kdysi zapojily Flabgee a Kass.enka, tak se na jejich videa můžete podívat.

A o čem to vlastně je? Jde o to, že mi domů dorazila krabice plná surovin, společně s bujóny Knorr, které jsou to hlavní, o co v této výzvě jde. Samozřejmě chápu, že bojóny mají spoustu odpůrců. Já sama je nepoužívám moc často, spíš zřídka a to tak max. jednou do měsíce a někdy ani to ne. Ale tyto bujóny už jsem jednou zkoušela a nebyly vůbec špatné. A z daných surovin nebo alespoň z některých, jsem se měla pokusit uvařit něco dobrého :)

To bych nebyla já, abych se do výzvy hned nepustila. A jak vaření dopadlo, které suroviny jsem použila, se dočtete v článku.


"Nedělní lakování" - překvapení od E-Style

Ahojky :))

Pokud se trošku více zajímáte o kosmetiku, tak vám určitě neuniklo, že se na našem trhu objevila zmínka o další české kosmetice a to značce E-Style. Nebudu tu zbytečně dlouze značku představovat, všechno si můžete přečíst na jejich stránkách.

Sama jsem slyšela chválu, proto jsem byla ráda, že jsem mohla některé výrobky vyzkoušet. Konkrétně oční stíny, tužku na oči, konturovací tužku, lesk a také laky na nehty. Mají na výběr poměrně dost odstínů a některé vůbec nevypadají špatně, proto jsem byla za laky moc ráda a hned jsem se pustila do zkoušení :)

Jaké laky jsou, co se líbí a co se mi nelíbí, se dočtete v dnešním článku :)


Oblíbenci za léto 2014

Ahojky všem :)
 
Asi jste si všimly, že jsem nepsala oblíbence za červen, červenec a ani za srpen. Vysvětlení je jednoduché - oblíbené produkty by se tam opakovaly asi stále dokola. Proto jsem se rozhodla, že sepíšu oblíbence za celé léto a aby to nebylo jenom o kosmetice, připsala jsem i pár nekosmetických favoritů za toto léto.

Doufám, že jste si léto dostatečně užily a třeba si na něj při čtení tohoto článku alespoň trošku vzpomenete :)

A co že to ukrýval Wonderland Box?

Ahojky :))

Jak jsem slíbila, je tu článek o tom, co všechno bylo ve Wonderland Boxu. Pokud jste tu nováčkem, tak jenom ve stručnosti napíšu, že se jednalo o boxík, který jsem pro vás připravila na oslavu mých narozenin. Box byl zaměřený na dekorativní kosmetiku, a protože miluju laky, nějaký láček se tam také ukrýval :)

Už vím, že výherkyně má boxík doma, takže jí nezkazím překvapení a vám ostatním ukážu, co všechno v boxíku bylo :) Tak pojďme na to :) A já budu doufat, že se vítězce boxík líbil a že se bude líbit i vám, protože bych do budoucna ráda udělala další :))



V článku je video, kde všechny produkty ukážu :)

Jak se vydařil podzimní veletrh World of Beauty & Spa 2014

Ahojky :)

Podzimní veletrh World of Beauty & Spa už je zdárně za námi, proto bych vás ráda nechala nahlédnout do tiskové zprávy. Takže pokud se vám bude chtít, můžete si ve stručnosti přečíst, jak veletrh probíhal :)

A samozřejmě vás musím nalákat na ten jarní, takže si do kalendáře zapište termín 13. a 14. března 2015. Zní to hrozně, co? Rok 2015. Ale čas šíleně rychle utíká, takže já jsem si termín pro jistotu poznamenala :)

Mé nákupy si můžete prohlédnout ZDE. A budu ráda, když mi dáte vědět, jestli se vám veletrh líbil nebo co pěkného jste si koupily :))


OPI: Jak se peče dort :)

Ahojky :)

Podle nedělních příspěvků je vám asi jasné, že jsem takový menší lakový maniak :) Bylo proto jasné, jaký dort mi bude dělat radost na narozeniny. Dokonce ani mamka se nemusela ptát, jaký dortík chci upéct. Stačilo, když jsem hodila očko na mou poličku, kde mám vystavené OPI laky a bylo to jasné :))

A protože na nehtech ráda nosím červenou, i barva byla jasná volba. Na to, jak se peče OPI dortík se můžete podívat v článku :) Pokud máte v okolí lakovacího maniaka, může to být třeba i dobrá inspirace na dárek - jak dort tak i samotný OPI lak :)) 


"Nedělní lakování" - podzimní romantika s Essence

Ahojky!

Tak už tu máme podzim. Myslela jsem, že lepší počasí ještě chviličku vydrží, ale asi prý ne :)) Když jsem před nedávnem lakovala tento odstín, hned mi bylo jasné, že bude naprosto perfektní na podzim. Lakům od Essence se poslední dobu snažím vyhýbat, protože výdrž není žádná sláva, ale tento odstín mě docela zaujal, tak jsem si řekla, že ho zkusím a dám mu šanci :)

Jestli u mě lak obstál nebo jsem sáhla vedle, se dočtete v článku :)


Kdo vyhrál Wonderland Box?

Ahojky všem :)

Omlouvám, se že to trvalo tak dlouho :)  Nejdřív jsem datum ukončení soutěže přesunula kvůli dovolené a pak na losování nezbýval čas :)

A věřte, že i okopírování, vytisknutí, nastříhání a složení papírků něco zabralo :) Ale hurááá - dneska jsem dokonce i vylosovala vítězku a mám radost :)

Mám radost za vás všechny, kteří se zúčastnily. Všechny komentáře do jednoho jsem četla. A musím přiznat, že když jsem četla vaše tipy, co by mohlo v boxíku být, tak mi bylo docela trapně, protože toho v boxíku až tolik není :( Tak doufám, že vítězka nebude zklamaná a snad alespoň něco udělá radost. 

Já jsem alespoň od vás načerpala inspiraci, co bych mohla dát do dalšího boxíku. Ještě přesně nevím kdy, ale určitě bych pro vás chtěla udělat další. Finančně a časově je to ale dosti náročné, tak to asi nechám k nějakému milníku v počtu čtenářů. No, určitě něco vymyslím :))



Srpen ve fotkách

Ahojky všem :)

Už bych málem zapomněla na stručný přehled srpna ve fotkách :) Poslední dobou toho mám nějak moc a co si nenapíšu, tak zapomenu. Naštěstí o srpnové fotky vás nepřipravím. A také se chci omluvit, že jsem nestihla vyhlásit vítězku Wonderland Boxu, ale nebyl na to čas a teď mě zlobí tiskárna. Pokusím se jí opravit (čti: párkrát do ní třísknu) a snad to bude ok, protože se vás zúčastnilo hodně a kdybych to psala ručně, tak bych měla do Vánoc co dělat :) Ale nebojte, do pátku bude vylosováno :)

Ale teď zpátky k dnešnímu článku. Začátek srpna vypadal docela nudně, přítel pracoval i o víkendy, takže moc času na výlety nebylo, ale přeci jenom jsme někam vyrazili :)) 


Jak jsem neutrácela penízky na veletrhu World of Beauty and Spa 2014

Ahojky :)

Určitě víte, že se v pátek a v sobotu konal podzimní veletrh World of Beauty & Spa 2014 a to jsem si nemohla nechat ujít. Sice by se dalo říct, že veletrhy znám jako své boty, protože tam jezdím už řadu let, ale vždycky si ráda najdu čas a udělám si dámskou jízdu.

Bohužel mi tentokrát vůbec nevyšly finance, protože jsem se nedávno vrátila z dovolené, takže jsem se opravdu mohla jenom koukat :) Na druhou stranu mám teď kosmetiky na mé poměry dost, takže musím začít spotřebovávat. Pár věci mě tam ale pekelně lákalo, nebudu lhát.

Co se týče veletrhu jako takového, tak asi nemá smysl se zbytečně opakovat, bývají totiž téměř stejné. Akorát se občas obmění vystavované značky a samozřejmě můžete omrknout nový sortiment :)

Musím ale poděkovat skvělé Leničce, její sestře, Blance a mé sestřence za skvělou společnost :) A teď už se můžeme vrhnout na nákup, který jak uvidíte byl opravdu skromný :))


Natočila jsem pro vás i krátké video, ale bylo docela dost lidí, takže jsem se nechtěla jak blázen všude hrnout, abych vám to natočila. Snad to takto, jenom pro představu bude stačit :)) 


Lakování na Mallorce + nehtová taštička

Ahojky všem :)

Na tomto blogu k neděli neodmyslitelně patří lakování a rozhodně jsem vás nemohla ochudit o láčky, které jsem venčila na Mallorce. Pokud mě pečlivě čtete, tak víte, že nemám žádné domácí zvířátko a proto ze srandy říkám, že chodím laky venčit :) Lakování beru jako proces zkrášlování a s focením odstínů si také dávám práci, proto jsem nemohla odletět z dovči, aniž bych vyblejskla své nehtíky.

Možná si teď někdo poklepe na čelo a bude si myslet, že jsem blázen. Upřímně, já bych si před tím, než jsem začala psát blog poklepala také. Předtím jsem totiž na dovolenou žádný lak nebrala, letos to bylo hned pět kousků.

Samozřejmě jsem na dovolenou neodjížděla jenom lakovat nehty, ale chviličku jsem si vždycky našla. Měla jsem ale docela bojové podmínky, od špatného světla až po šílené vedro, takže lakování bylo o nervy. Lakovala jsem vždycky večer, když přítel odpočíval (čti: totálně to zalomil) po večeři :) Bohužel i večer bylo velké vedro a laky nechtěly schnout a pak mě začaly provokovat i bublinky a na nehtech se jich sešlo opravdu hodně :D  Takže jsem na to prd viděla, rozčilovala jsem se a už jsem s tím dokonce chtěla seknout. Určitě se není čím chlubit, protože s lakování jsem si fakt užila své a spokojená nejsem. Proto mi prosím promiňte nedokonalosti v lakování, spíš to berte jako inspiraci a nahlédnutí, které laky jsem vybrala na dovolenou k moři :)

A také vás nechám nahlédnout do mé nehtové taštičky, do které jsem si vzala všechny potřebné nástroje, pomůcky, laky atd. :)


Srpnový, povedený Brandnooz box

Zdravím všechny čtenářky (i čtenáře) :)

Po dovolené na mě doma čekal i srpnový Brandnooz Box a to díky mé skvělé mamince, která mi poctivě vyzvedávala všechny balíčky :) Takže jsem nemusela svůj boxík někde nahánět a v klidu jsem se pustila do otevírání :)

Musím říct, že jsem byla docela spokojená, rozhodně lepší než předchozí krabička. Ale příště bych uvítala třeba nějaké těstoviny, ryži nebo tak něco :)

A pokud někdo ještě neviděl, co v Brandnooz Boxu bylo, pojďte se mrknout :)

Kosmetika na Mallorce

Ahojky všem :)

Jak jsem slíbila, tak tento článek bude věnovaný kosmetice, kterou jsem si brala na dovču. Možná teď někoho zklamu, překvapím nebo kdo ví co, ale opravdu jsem víc věcí nepotřebovala. Letěli jsme jenom na deset dní, takže ani víc věcí nebyla potřeba. A protože jsem ostuda a nepoužívám žádné krémy na pleť ani na oční okolí, ani se nemažu po koupeli mléky, takže toho bylo opravdu málo. Pořád zastávám názor, že na sebe nebudu zbytečně něco patlat, když to nepotřebuji. Samozřejmě, když mám suchou pokožku, tak se mažu, ale většinou to prostě nepotřebuji. To jenom, aby někdo nebyl překvapený, že toho mám málo. Pro mě je to akorát.

S dekorativkou jsem se docela sekla. Vzala jsem si toho na můj vkus poměrně dost a líčila jsem se jenom 3x. Poprvé, když jsme šli druhý den na večerní procházku, pak když jsme jeli na výlet do hlavního města. A naposledy jsem se líčila, když jsme odlétali, aby se mě někdo na letišti nelekl. Zbylé dny mi líčení připadalo naprosto zbytečné. Stejně bylo šílené vedro a všechno by ze mě slezlo, ať bych pudrovala třeba každých pět minut :D K moři jsem se také líčit nepotřebovala a na večerní courání jsem ani řasenku neměla, prostě jsem neměla potřebu se líčit. A vůbec mi to nevadilo. Ba naopak. S pletí moc velké problémy nemám, a když jsem konečně chytla barvičku, makeup nebyl potřeba. Dokonce mám teď problémy s tím, když někam jdeme, abych se nalíčila. Prostě jsem se odvykla a mé pleti to tak vyhovuje :)

Už dost kecání a jdeme na článek :))


Nezapomeňte na veletrh World of Beauty & Spa

Ahojky!

Jsem tu s rychlým a spíš informačním článkem. Tento pátek a sobotu se totiž koná podzimní veletrh kosmetiky World of Beauty and Spa, takže pokud to do Prahy máte kousek nebo si jen chcete udělat příjemný den, veletrh zní jako skvělý nápad :)

Já tam budu v sobotu a už se nemůůůůůžu dočkat :)) Co vy? :)


Srpnové nákupy a novinky

Ahojky všem :)

Už jsem v plné síle z dovolené zpátky :) Doháním pár restů, ale blogu se zase budu věnovat na plno :) 

Tento týden bych chtěla napsat článek o dovče, pak co jsem si brala za kosmetiku a v neděli budou nehtíky od moře. Ano, jsem blázen a lakovala jsem tam 4x :)  Také vás čeká jedna malá soutěž a také vyhlášení soutěže o WONDERLAND BOX, takže kdo se ještě nezúčastnil, má posledních pár dnů. A pak vás čeká spoooousta recenzí :))

I když jsme si řekla, že opravdu nebudu nic kupovat, během srpna se mi doma nějakým záhadným způsobem nahromadila snad tuna kosmetiky :) Během dovči mi domu dorazilo hned 7 balíčků, takže jsem se měla na co těšit :))

A už nebudu zdržovat, protože je toho opravdu hodně a jdeme na to :))