CO NOVÉHO u ... Essence

Ahojky!

Opět tu mám novinky, které chystá Essence.  V minulém článku jsem vám ukazovala tři kolekce, v drogerii jsem zahlédla tu brazilskou a netrpělivě vyhlížím Road Trip (kvůli těm lakům).

Z těchto kolekcí mě hlavně zaujaly laky z Aquatix, no uznejte samy, nejsou ty laky úžasné :))
A do stálého sortimentu by se měl dostat top coat s pískovým efektem a jelikož já pískový efekt miluju, budu ho muset omrknout :))

Více už se samozřejmě dočtete v článku a budu ráda, když mi v komentářích napíšete, co zaujalo vás :)



Červencové new in

Ahojky všem!

Sice je stále ještě červenec, ale už opravdu nemám v plánu další nákupy, takže je čas na sepsání článku.

Vím, že vás tyto články hodně baví, tak si snad i tento užijete :) A aby té kosmetiky nebylo hodně, připojila jsem tam malý nákup mlsek z německé Edeky.

Budu ráda, když mi v komentářích dáte vědět, co se vám líbí, popř. na co byste chtěly recenzi :)
Jo a slibuju, že v srpnu nic kupovat nebudu :) Věci se mi začínají hromadit a už je nemám kam dávat :) Takže musím hodně spotřebovávat :)

Červencový Brandnooz Box

Ahojky!

Dneska dorazil červencový Brandnooz Box a když jsem měl volnou chvilku, využila jsem toho a hned jsem se pustila do rozbalování.

Také jsem natočila krátké rozbalovací video. Nejprve jsem do videa chtěla mluvit, ale přes puštěnou klimatizaci by nebylo nic slyšet, tak snad to bude i bez komentáře zajímavé. Na konci videa jsem nechala pár "střípků" z natáčení :) Jsem prostě blázínek, kterej si rád ze všeho dělá srandu, tak jsem si na rozbalování vzala jednoho pomocníka :) A prosím omluvte ty dvě sprostá slova :DD

V článku pak najdete fotky věcí, které tento boxík ukrýval.


Budu mít krásné, dlouhé a husté řasy?

Ahojky všem :)

Z názvu článku asi už trošku tušíte, o čem bude dnešní článek. Ano, bude o řasách, konkrétně o séru na řasy REALASH. Určitě jste už o tomto séru slyšely z jiných blogů a také jste jistě viděly fotky s výsledky. Nebudu předstírat, že mě účinky séra nenadchly, protože opak je pravdou. Sama mám své řasy krátké a řídké, takže o tom, že budu mít řasy jak mrkací panenka, jsem si mohla jenom nechat zdát. Samozřejmě, že to není tak hrozné, protože dobře zvolená řasenka taky umí zázraky, ale přeci jenom se hned lépe žije s pocitem, že máte krásné řasy.

Proto jsem byla moc ráda, že jsem dostala příležitost toto sérum vyzkoušet. Pečlivě jsem nafotila očí před a budu vám přinášet průběžné výsledky, a to po měsíci používání a pak po třech měsících. Pevně doufám, že výsledné fotky ohromí nejen mě, ale i vás :)

V článku ještě stručně napíšu základní informace o séru, které byste měly vědět. Tak uvidíme, jak mé řasy budou vypadat za měsíc. Co myslíte? Budu moc ráda, když mi v komentářích dáte vědět, jestli jste spokojené nebo také toužíte mít hezčí řasy jako já :)

"Nedělní lakování" - neonové hrátky s OPI

Ahojky všem :)

Musím se přiznat, že jsem vůbec nevěděla, jestli vám tentokrát můžu můj výtvor v podobě bláznivého neonového nail artu ukázat. Možná to totiž někomu bude připadat až moc bláznivé nebo nepovedené.

Já jsem ale zrovna chtěla odlakovávat a měla jsem chvilku volného času, tak jsem si řekla, že bych si na nehtech mohla vykouzlit nějakou pořádnou letní divočinu :)) A protože jsem věděla, že hned budu odlakovávat, ani jsem nebyla extra pečlivá a byla to "zdobící rychlovka" :) A toto vzniklo :)Na běžné nošení bych asi neozdobila všechny nehty, spíše třeba jenom prsteníček a k tomu třeba i malíček :)

V článku vám stručně napíšu i o té krásné neonové barvičce od OPI, která mě stála docela nervy aneb - tentokrát OPI nebudu chválit. Co mi vadilo, se dozvíte v článku a opět si můžete prohlédnout spoustu fotek :)


Vyhraj tajuplný WONDERLAND Box :)

Ahoj ahoj ahoj!                        EDIT z 5.9.2014 -  SOUTĚŽ UKONČENA :))

Pokud mě sledujete na Facebooku, tak víte, že se chystalo něco velkého. Konkrétně boxík, který bude ukrývat překvapení :) A je to tu :) Dneska začíná soutěž o WONDERLAND Box :) 

S myšlenkou takového boxíku jsem si pohrávala už dlouho, ale nebyla vhodná chvíle. Blogové narozeniny budou až v prosinci, do prosince ale ještě spooousta času. Proto jsem se rozhodla, že svoje narozeniny oslavím společně s vámi :))

Ještě bych vám všem chtěla moc poděkovat za vaši podporu. Pomaličku se počet zobrazení blogu blíží ke krásnému číslu 100 000, zde na blogu vás je přes 300, na Youtube přes 500 a na FB také přes 500. I když jsou to pro někoho malá čísla, pro mě moc znamenají a věřte, že si vážím každého nového čtenáře. Blogů je dneska opravdu spousta, proto jsem ráda, že si pár lidiček najde čas a zajde na čtení ke mně :) Do blogu dávám opravdu maximum a někdy zabere spoustu času, pořád mě to ale baví a beru to jako svůj koníček. Rozhodně si kvůli blogu nedělám nějaké starosti, když není článek - tak prostě není :) Vždyť svět nekončí :) Snažím se, aby tu byla příjemná atmosféra a rády jste se sem vracely:)

Toto je tedy soutěž pro mé věrné a stálé čtenáře. Nejraději bych obdarovala všechny (tak třeba až vyhraju ve sportce), ale to bohužel nejde. Snažím se, aby soutěže byly nějakým způsobem zajímavé, tak snad se vám tato bude líbit :)


A krátké videjko :)


Řasenka, která je opravdu voděodolná

Ahojky!

Určitě to všechny znáte, léto přináší otázku ohledně té správné řasenky. Sama se teda k vodě nelíčím, ale když už, tak jenom řasenku. Chci se tedy spolehnout na opravdu dobrou voděodolnou řasenku, abych nevypadala jako panda. Sice mám pandy ráda, ale rozmazaná a rozteklá řasenka je zlo.

Takže dnešní recenze bude o řasence, na kterou se spoléhám už třetí rok. Naučila jsem na ní i mamku a už nám doma prošlo asi šest balení a vím, že je pořád tak skvělá a znovu se k ní ráda vracím. A o jaké řasence je řeč? Je to Essence - Get Big Lashes Waterproof.

V článku se dozvíte, proč jsem si tuto řasenku tak oblíbila a také co se mi na ní nelíbí. 

Ze života: Mám nebo nemám modré oči?

Ahojky :)

Na dnešek mám připravenou takovou krátkou historku pro pobavení :) Stejně je většina z vás někde u vody a lenoší, tak aby té kosmetiky nebo laků nebylo příliš, zpříjemníme atmosféru něčím ze života :))

V článku se dozvíte, co mají šperky Swarovski společného s názvem článku :)) Snad se vám příběh bude líbit :)

"Nedělní lakování" - romantika s Jessicou

Ahojky všem :)

Jak přežíváte ty šílený vedra? Já ležím u vody a užívám si sluníčka :) Snad je to tak i u vás :) A pokud nemáte co číst, určitě by vám neměla uniknout recenze na laky Jessica, do kterých jsem se naprosto zamilovala :))

V článku najdete recenze na oba odstíny a také spooooustu fotek, jak je u mě zvykem :) Laky jsem si natolik oblíbila, že jsem je už lakovala 2x a to je co říct, protože v lakovací frontě čeká zástup laků na nalakování. Byla jsem s nimi ale opravdu spokojená a nemohla jsem se dočkat, až vám je ukážu :)

Na konci článku máte také malé srovnání s lakem od Gabrielly Salvete :) Snad se vám bude článek líbit a třeba někoho inspiruji k nákupu :)


A také jedno krátké video :) Je tam i natočený letáček, kde je spousta odstínů :))

Proč a jaké koupit Color Tattoo?

Ahojky všem!

Nastal ten správný čas na recenzi Color Tattoo? Říkáte si proč? Protože jich mám doma rovnou šest a některé z nich používám skoro denně a už opravdu hodně dlouho. A také proto, že v drogeriích momentálně na kosmetiku Maybelline probíhají slevy, tak třeba někoho k nákupu Color Tattoo inspiruji :)

V Rossmannu je do pátku 18.7. akce na 1 + 1 zdarma a  TETA drogerie má zase do 19.7. slevu 50% na celý sortiment Maybelline. Takže pokud máte na nějaké CT zálusk, je přesně ten správný čas, co říkáte? :)

První Color Tattoo jsem si koupila ještě před tou mánií, která kolem CT vznikla. Hledala jsem totiž zlatý stín, který bych nalíčila na celé víčko a k tomu klasickou černou linku. Nejvíce mě zaujaly právě CT, vůbec jsem je ale neznala a na blozích o nich taky nebylo moc slyšet, ale nakonec jsem ho koupila. Dalším úlovkem byly modré CT a to jsem asi musela mít nějaké zatmění nebo co, protože modrou vůbec nenosím a teď si s nimi dělám jenom linku. Ovšem dalším úlovkem už byli mí velcí oblíbenci - růžové a bronzové CT. To už se o nich všude psalo ve velkém. Nakonec jsem pořídila i dva odstíny, které se k nám dostaly později a to matný šedý a burgundy. A z matného se stal můj nejoblíbenější:)

Jak mi jednotlivé odstíny vyhovují a jestli jsou všechny opravdu tak skvělé, se dočtete v článku :)

CO NOVÉHO u ... P2

Ahojky všem!
Dnešní článek bude věnován limitkám od P2, které bohužel v našich DM drogeriích nenajdete. Ale jelikož je čas dovolených, tak třeba někdo bude mít cestu okolo. V tom případě určitě jděte omrknout DMko, protože kromě stojanů s P2 tam můžete najít i Babylips, Carmexy a spoustu dalších věcí, které samozřejmě u nás v drogeriích nemáme :(

Kosmetika P2 je často kvalitou a cenou srovnávána s Essence, já bych to ale netvrdila. Samozřejmě jsem nezkoušela všechny produkty, ale třeba laky na nehty a rtěnky jsou opravdu skvělé. A z loňské letní limitky mám jeden opravdu dobrý bronzer. Ale samozřejmě jako u každé kosmetiky jsou některé produkty horší, chce to jenom narazit na ty správné. Pokud byste měly zájem, napsala bych nějaký článek jenom o produktech od P2.

Takže pokud budete mít cestu do německé DM drogerie, určitě nepřehlédnete tyto dvě limitky. Mě naprosto dostaly ty červené laky a jsem ráda, že přes léto do Německa nepojedu, protože bych měla co dělat, abych těm lakům odolala :)

Budu ráda, když mi dáte v komentářích vědět, co vás zaujalo na těchto limitkách a jestli P2 u nás postrádáte tak, jako já :(


I skleněné pilníčky můžou být dobré + soutěž

Ahojky všem :)

Dnešní článek nebude patřit laku či nějakému nail artu, ale bude to recenze na skleněné pilníky. Hezky a správně opilované nehty jsou taky velmi důležité, protože nevzhledný tvar nehtů opravdu žádný lak nezachrání.

Já si na pilování zakládám a jsem toho názoru, že pokud budete správně a pravidelně pilovat, nehty se vám za to odvděčí (alespoň teda ty mé). Nehty nikdy nestříhám (pouze v případě, že se mi nějaký nešikovně ulomí a nechci ho opravovat gelem), ale piluji. Díky tomu, že mi nehty rostou rychle, piluji přibližně po 10 - 14 dnech. Snažím se udržovat stále stejnou délku a tvar. Již několik let používám papírové pilníky, které mi vyhovují natolik, že jsem neměla potřebu kupovat jiné.
Když mi tedy přišla nabídka možné spolupráce z eshopu Crystales, zda bych nezrecenzovala pilníky skleněné, chvilku jsem váhala. Trošku jsem pátrala a mé okolí se se svými názory na skleněné pilníky lišilo. Některým nevyhovují a někdo piluje jedině s nimi.

Nikdy jsem ale skleněné pilníčky nezkoušela a toto byla příležitost je vyzkoušet a udělat si tak vlastní názor.

A jak mi skleněné pilníčky sedly a zda sedly mým nehtům si přečtete v článku. V závěru článku je také připravená malá soutěž, takže pilníčky může vyzkoušet jedna z vás :)


CO NOVÉHO u ... Catrice

Ahojky všem!

Koho jsem nenalákala na limitky u Essence, tak se mrkněte na čtyři limitky, které na nás chystá Catrice. Třeba vám nějaká padne do oka a něco pěkného si vyberete :)

Catrice je o něco dražší než Essence, ale není to nic, co by vás připravilo o celoživotní úspory. Mě zaujalo pár laků - obzvlášť jeden takový zvláštně červený. Schválně co na něj řeknete vy. A opět se mi zalíbila kosmetická taštička :)

A co se z těchto limitek líbí vám? Budu se těšit na komentáře :) 


Recenze: Báze pod oční stíny ELF z řady ESSENTIALS

Zdravím všechny čtenářky!

Dnes mám pro vás připravenou recenzi na jeden skvělý produkt, který se stal mým každodenním pomocníkem a s klidným svědomím se na něj můžu spolehnout. A co čem je řeč? Mluvím o bázi pod oční stíny od kosmetické značky ELF.

Mám dojem, že ELF buďto nenávidíte nebo milujete. Já jsem zjistila, že některé produkty jsou opravdu skvělé a některé se mi moc neosvědčily, o těch ale dnes psát nebudu.

Báze pod oční stíny je pro mě nutností. Mám mastnější víčka, a proto potřebuji, aby na primer bylo spolehnutí a stíny mi díky němu vydržely na víčkách opravdu celý den. Dříve, kdy jsem se o kosmetiku tolik nezajímala, mi slovo báze pod oční stíny nic neříkala. Přišlo mi to zbytečné, teď ale bázi beru jako každodenní rutinu.

Jako první jsem zkusila bázi od Elfu a sedla mi natolik, že se k ní stále ráda vracím. Mezitím jsem vyzkoušela mnoho dalších primerů jako Artdeco nebo Urban Decay či Essence (o nich zase někdy příště), ale Elf mi přišel s ohledem na cenu jako ten nejlepší. Jak dopadl a jestli k němu mám nějaké výhrady, si můžete přečíst v článku.


CO NOVÉHO u ... Essence

Ahojky všem :)

Jelikož se na nás ze všech stran valí limitky od různých kosmetických značek, ráda bych vás vždycky s nějakými seznámila. Je sice jasné, že zrovna u Essence se produkty stále opakují, jen se občas mění barvy, ale někdy v limitkách člověk narazí na skvělý produkt.

A pokud se vám nechce každou chvilku chodit do drogerie a novinky a limitky vyhlížet, stačí si přečíst článek a v klidu se rozhodnout, jestli daná limitka stojí za pozornost.

Ráda bych psala články o novinkách a limitkách od Essence a Catrice, ale také o limitkách od německé značky P2. Protože v létě se člověk snáz dostane do zahraničí, tak třeba se někdo inspiruje a během dovolené půjde provětrat peněženku do drogerie :))

Určitě mi v komentářích dejte vědět, jestli vás nějaká limitka zaujala a které produkty se vám líbí nebo naopak nelíbí :) A také jestli o tyto články je zájem, blog píšu také pro vás :))


"Nedělní lakování" - chyťte léto s NYC

Krásnou neděli všem :))

Doufám, že si užíváte hezkého počasí a volna :) A pokud musíte být třeba v práci nebo máte špatnou náladu, tak vám doporučím jeden skvělý a hlavně hravý lak, který zaručeně udělá radost :))
Vůbec nevím, jak je možné, že jsem přecházela laky od NYC. Asi jsem nějak neměla potřebu, ale když jsem objevila kouzlo tohoto krasavce, určitě se na laky od NYC podívám podrobněji. 

Pokud hledáte nějaký kvalitní lak, který rychle zasychá, lakuje se s ním skoro samo a má skvělou barvičku, kterou přivoláte léto, určitě by vám tento krasavec neměl ujít. Tak čtete dál :)


Souboj balzámků - Baby Lips vs. Love Lips vs. Kiss Care Love

Ahojky všem :)

Asi znovu nemusím opakovat, že rtěnky mi (zatím) nepřirostly k srdci a raději dávám přednost rtěnko - balzámům. Výrazněji si líčím oči, takže občas zvolím jenom obyčejný balzám a jsem spokojená. Mám ale ráda když balzám dodá rtům i nádech nějaké barvičky.

V mé kosmetické sbírce se ale sešly tři balzámky, které jsou si na první pohled velmi podobné. Přesto se docela liší, tak se jdeme podívat, který dopadl nejlépe. Bude to Baby lips, Love lips nebo Kiss Care Love?


Červen ve fotkách

Ahojky všem!

Nesmím vás ochutit o souhrn fotek z června. Jak už jsem psala, sama mám takové články u ostatních hodně ráda, tak se snad i vám bude líbit taková rekapitulace, co se všechno v červnu odehrálo. Trošku tak nakoukneme do mého soukromí a o něco více mě poznáte :)

Zítra se ale můžete těšit na kosmetickou recenzi.

Tak jdeme na to :)

Šetřete penízky aneb pozvánka na veletrh World of Beauty & Spa podzim 2014

Ahojky všem :)

Dneska pro vás mám trošku jiný a netradiční článek, přesto pro některé z vás bude přínosný :)

Určitě víte, že miluju kosmetické veletrhy a snažím se vždycky najít alespoň chvilku času a do Prahy za kosmetikou jedu velmi ráda. Je z toho vždycky takový dámský den, omrknu novinky a vždycky si udělám nějakou tu radůstku a něco malého koupím :)

Sice před nedávnem začalo léto, ale ráda bych vás upozornila a hlavně pozvala na podzimní veletrh World of Beauty & Spa, který se bude konat hned první víkend v září tj. 5. a 6. září.

Je to sice brzy, ale znáte to, léto uteče jako voda a já osobně bych nerada veletrh propásla. Pokud se tedy na veletrh chcete podívat, určitě si toto datum nezapomeňte zapsat do kalendáře, ať ho nepomeškáte.

A co je důležité, začněte házet drobné do prasátka, protože s prázdnou odejít prostě nejde :)

Jestli mě sleduje pozorně, tak určitě víte, že se na mém blogu někdy během léta objeví soutěž o vstupenky, to je super, ne? :)