Květnové new in

Krásný den :)

Květen zase utekl jako voda a tak mám pro vás přichystaný článek s nákupy. Poslední dobou už zběsile neberu drogerie útokem, protože tak nějak všechno, co potřebuji, už mám. Takže jenom občas omrknu novinky a nakupuji už jenom pro radost :)

A co pěkného jsem si koupila, uvidíte v článku :)

Den otevřených dveří u OPI

Krásné páteční ráno,

Nemohla jsem si nechat ujít Den otevřených dveří u OPI, a proto jsem neváhala a vyrazila na obhlídku a na menší nákup. Včera v dopoledních hodinách jsem se ocitla v krásné prodejně a byla jsem obklopena úžasnými produkty a hlavně laky. Pořád jsem zastánce toho názoru, že u OPI si prostě každý najde tu svou barvičku a s prázdnou budete odcházet jen těžko :)

Ještě větší lákadlo byly velkoobchodní ceny, které byly více než příznivé a na některé sady byla i 50% sleva a to už se fakt vyplatí :) Musela jsem se hodně držet, abych neodcházela s nabouchanou taškou, ale šetřím penízky na dovču :) Ale hodně mě lákaly ty extra voňavé krémy, kterým na podzimním veletrhu určitě neodolám :)

Společnost, i když krátkou, mi dělala Lenka z blogu Mikrosvět by Ellen, která taky jen těžko odolávala krásným lakům. A u výprodejového košíčku byla celkem často a laky jí tak vábily, že se k němu hned několikrát vracela :)) Určitě se pak mrkněte, co pěkného si koupila ona :)

Nezapomeňte, že i dneska si můžete takhle výhodně zashoppingovat a nebo se můžete jenom mrknout, co mají pěkného. Pokud si nebudete s něčím jisty, školitelka paní Jitka vám určitě s výběrem pomůže, protože je moc sympatická a vyzná se :)


Něco málo jsem i natočila, tak se můžete virtuálně mrknout do obchodu a kochat se :)


A KDOPAK SE UŽ BYL U OPI PODÍVAT?

Cake tutorial: Banán plný Mimoňů

Zdravím všechny :)

S mamkou jsme minulý týden pekly dortík na přání, a protože jsou žluté příšerky Mimoňi stále v kurzu, rozhodla jsem se nafotit postup. Takže pokud byste chtěly tento dortík někomu upéct, už to zvládnete raz dva :)

Celý foto postup najdete v článku :) A pokud máte hlad, asi byste neměly klikat :D

Kolik stojí můj denní makeup?

Ahojky všem :)

Když jsem četla první článek na téma "kolik stojí můj denní makeup" raději jsem ani nechtěla vědět, jaké číslo by vyšlo u mě. Tyto články ale čtu poslední dobou celkem často a proto jsem se rozhodla, že vám číslo, na které jsem se dostala, prozradím. Upřímně jsem čekala daleko menší částku, na druhou stranu se líčím s věcmi, které mi ještě pár měsíců vydrží :)

Snad vás tento článek bude bavit a budu ráda, když mi dáte vědět, na jakou částku jste se dostaly vy :)


"Nedělní lakování" - Avon gel finish aneb velké překvápko

Krásnou neděli všem :)

Hned bez mučení se vám přiznám, že Avon zrovna není moje parketa. Kdysi jsem vyzkoušela celkem dost výrobků, sedl mi ale málokterý. Po sprchových gelech jsem se osypala, po šamponech mi šíleně začaly padat vlasy a takhle bych mohla pokračovat dál. S dekorativkou jsem byla ale celkem spokojená, ale stejně jsem k Avonu nějak nepřilnula. Asi před půl rokem ke mně ale doputovala nová řasenka Mega Effect (recenze ZDE), ze které jsem moc nadšená taky nebyla.

Až v posledních dnech, mě zaujaly nové inovované laky s gelovým finishem.  A díky Natálce (mimochodem píše skvělé recenze, tak k ní mrkněte) se mi do rukou, resp. na nehty dostal právě tento lak. Ze začátku jsem byla hodně skeptická, ale wooooooooow. Nevěřila jsem vlastním očím a hlavně uším, protože od té doby lak musím jenom chválit. Samozřejmě nevím, jak jsou na tom ostatní odstíny, ale zrovna tento můj kousek, je prostě parádní. Pokud jsem vás nalákala, tak určitě čtěte dál :) 


Být či nebýt šmoulou?

Ahojky všem :)

Kdo by nenarazil na modrou, šmoulí masku od Freemana? Jednu dobu se objevovala snad všude a každý se fotil a chtěl být alespoň chvilku šmoulou :) Já jsem dlouho odolávala, ale vše co by mělo zatočit s póry, mě prostě láká.

Značku Freeman znám už celkem dlouho, narazila jsem na ní cca před šesti lety na veletrhu kosmetiky. Tenkrát to pro mě byla novinka, a protože mě hodně zaujala, hned jsem si koupila nějaké scruby. Pak jsem ale neměla moc možností, kde tuto značku koupit, tak jsem na ni nějak pozapomněla.

Někdy v zimě jsem si ale všimla, že mají v Globusu slevy, tak jsem zkusila koupit legendární šmoulí masku rovnou v celém balení a pak na zkoušku pytlíček s maskou s čokoládou a jahodou.

A jaká se mi osvědčila a po které mě šíleně pálil obličej, se dočtete v článku.


Proč za velkou louží koupit deodorant?

Ahoj všem :)

Dnešní recenze bude věnovaná produktu, který se u nás bohužel neprodává a sehnat ho můžete jen na některých e-shopech. Já jsem se do něj ale naprosto zamilovala, stal se z něj skvělý pomocník a dorazil za mnou až z dalekých krajin Spojených států :)

Tadááá - přestavuji vám, pro mě nejlepší deodorant na světě - Secret Scent Expressions Antiperspirant & Deodorant Invisible Solid, vůně Va Va Vanilla. Možná to někomu bude připadat hloupé, abych se tu rozplývala nad deodorantem, ale on je fakt skvělý. Více si už ale můžete přečíst v článku.


Vaše "MOJE" koláže

Krásné pondělí odpoledne milé čtenářky :)

Právě jsem na Facebook umístila Vaše koláže, které jste zasílaly do soutěže, o které jsem psala v tomto článku.

Musím vás všechny hrozně moc pochválit, protože jste úžasné. Jedna koláž hezčí než druhá :) Všechny koláže mají co do sebe a bylo vidět, že jste si daly opravdu práci. Ani nevíte, jak moc jsem ráda. Obecně soutěže, kde stačí napsat jenom komentář, jsou pro někoho asi snazší, ale já jsem moc ráda, že jste si našly čas a koláře vytvořily. Moc si toho vážím a nejraději bych obdarovala vás všechny, to bohužel ale nejde.

Ode dneška až do 31. 5. bude tedy na Facebooku probíhat hlasování a koláž s největším počtem LIKE získá první balíček. A aby to bylo férové - druhý balíček získá koláž, která se nejvíce líbila mně a třetí koláž vybere paní Lucka ze zastoupení MOJE.

Ještě jednou vám tedy moc děkuji za účast a budu vám všem moc držet palce. 

Všechny koláže si můžete prohlédnout ZDE.

Krásný zbytek dne :)

"Nedělní lakování" - laky Orchidea od kosmetiky MOJE

Přeji všem krásný nedělní den :)

V dnešním lakovacím článku mám připravené dva krásné odstíny od kosmetiky MOJE. Laky jsou z řady nazývané Orchidea, tak jsem nesměla zapomenout odstíny vyfotit společně s orchidejí. 

V nabídce je celkem 12 barev, od přirozených až po výrazné odstíny, nechybí ani odstíny se shimmerem. Podle oficiálního popisu lak Orchidea s optimální konzistencí a dokonale přilnavým štětečkem, lze snadno nanášet v tenkých vrstvách. Vyniká výbornou krycí schopností a při běžné zátěži přiměřenou odolností. Dobře zasychá, na povrchu zůstává lesklý a nezpůsobuje vysušování nehtů.

Zatím jsem zkoušela dva odstíny, s jedním z nich se mi pracovalo skvěle, s druhým to ale bylo o dost těžší a chvilkama i o nervy. Jak lakování dopadlo si můžete přečíst v článku a samozřejmě jsem nafotila spoustu fotek :)

! Ještě připomínám, že mi do večera můžete zasílat své koláže a vyhrát balíček s kosmetikou MOJE.
A také připomínám, že se mi stále neozvala výherkyně Rocklaku, tak pokud o lak stojí, prosím ať se ozve do středy, pak vylosuji někoho jiného ! :))


Oblíbenci za duben

Ahojky všem :)

Článek o oblíbencích jsem psala už včera, absolutně nevím proč, ale u psaní jsem usnula a díky mé šikovnosti jsem si půlku vymazala. No, alespoň jsem se hezky prospala :))

Pozměnila jsem název pravidelných měsíčních článku nazvaných TOP 10 za Oblíbence. A proč? Protože bylo docela těžký se vejít jen do deseti kosmetických produktů a někdy jsem jich naopak ani deset neměla. Taky se vám snažím ukázat vždy trošku jiné věci, aby to nebylo tak nudné.

A protože duben opět utekl raz dva, je tedy čas se mrknout na dubnové oblíbence :)


Budu zlá na nový šampon Essence Ultime Omega Repair od Schwarzkopf

Krásné odpoledne :)

Na vyzkoušení ke mně doputoval nový šampon Essence Ultime Omega Repair od Schwarzkopf vytvořený módní ikonou Claudií Schiffer. Šampon je určen pro poškozené a oslabené vlasy a obsahuje vzácný ULTIME-4-Complex, což je unikátní kombinace výtažků z perel, panthenolu, zušlechtěného proteinu a keratinu. Slova na obalu nezněla špatně a tak jsem se samozřejmě hned pustila do zkoušení.

Ze začátku mi šampon vyhovoval, ale v posledních dnech se teda mým vlasům moc nezamlouvá a vůbec mi nesedl.
Trošku jsem se snažila zapátrat po složení, ale abych pravdu řekla, složení až tolik neřeším a nerozumím tomu natolik, abych vám o tom mohla přednášet. Proč mi ale šampon nevyhovuje a proč na něj budu zlá, se dočtete v článku :)


Kdo vyhrál Rocklac?

Krásný nedělní večer,

Některé z vás již netrpělivě očekávají losování soutěže o Rocklac. Nějak mi stávkovala tiskárna, pak se mi několikrát zasekal stříhací program - no opravdu mi technika nepřála, ale nakonec jsem to zvládla :)

Na níže přiloženém videu se dozvíte, komu udělá Rocklac radost :)

Vítězce moc gratuluji a prosím, aby mi na email nejpozději do pátku zaslala svou adresu :)
A ostatní nebuďte smutné, protože právě probíhá soutěž o balíčky kosmetiky MOJE.

 

Mějte hezký zbytek večera :)

EDIT ze dne 21.5.
Výherkyně se mi stále neozvala, proto jsem pomocí random.org vylosovala novou výherkyni 
 
 

Neonová kolekce 2014 od OPI a pozvánka na Den otevřených dveří

Krásnou neděli všem :)

Kdo mě sleduje i na Facebooku, tak již mohl zahlédnout, že ke mně doputovali tři krasavci v neonových barvách od OPI. A protože jsem byla šíleně zvědavá, samozřejmě jsem se hned pustila do lakování. Ještě bych ráda zmínila, že laky jsem získala díky spolupráci s OPI, to jen pro upřesnění.

Jak už z názvu kolekce vyplývá tak "Neon Collection Summer 2014" je laděna do neonových barev, které frčí snad každé léto. Je to první neonová kolekce, která je vyrobena v plných velikostech (předešlé byly pouze v menší verzi 3,75 ml) a měla by být ve stálé nabídce. Samozřejmě jsou ale v nabídce i menší verze (na ozkoušení všech odstínů ideální:)).

Kolekce obsahuje 6 barevných laků a jeden bílý base coat, který všem odstínům dodá "šťavnatější" neonový efekt. Můžete vybírat ze žluté, limetkové, hot pink, korálové, červené či fialové. Tři odstíny vám už zachviličku představím.

A pokud vás neonová kolekce zaujala, nebo máte rády OPI laky a nebo se chcete jenom mrknout na spooooustu krásných laků na jednom místě, ráda bych vás tedy tímto pozvala na Den otevřených dveří do OPI. Ten bude probíhat 28. - 30. května od 8:30 do 17:00 v Praze (Kateřinská 5, Praha 2). Budete mít možnost omrknout všechny laky, novinky, nechat si poradit od odborníků, ale hlavně - budou platit velkoobchodní ceny a to i pro laiky. A to je skvělé, protože možností, kdy koupit OPI laky za výhodné ceny není zrovna dost. Takže pokud pro vás není problém dojet do Prahy a brousíte si zuby na nějaký nový přírustek, proč toho nevyužít :)

Teď už ale zpátky k neonkám :) V článku si můžete přečíst, který odstín se mi líbí nejvíc a mám pro vás přichystanou i velkou nálož fotek.



Na neonky se můžete mrknout i ve videu, které jsem pro vás připravila :)


Představení nové značky "Kosmetika MOJE" + kreativní soutěž

Ahojky všem :)

Asi víte, že i když mám ve své kosmetické sbírce několik stálých oblíbenců, které bych za nic nevyměnila, tak moc ráda zkouším i produkty nové a v tuto chvíli zkouším produkty od nové kosmetické značky MOJE. Na tuto značku jsem narazila na veletrhu Interbeauty, zaujalo mě totiž, že se jedná o českou kosmetiku a také se mi zalíbily obaly - jsou totiž jednoduché a podle mě v jednoduchosti je krása. Bohužel jsem se nějak nechala uchvátit laky na nehty a na kosmetiku MOJE jsem pak nějak pozapomněla. Doma jsem ale pečlivě studovala katalog, který jsem jediný stihla ukořistit a také jsem pročítala webové stránky. A čím více jsem prohlížela produkty, tím více mě kosmetika MOJE lákala.

A díky úžasné spolupráci právě s kosmetikou MOJE, za kterou tímto ještě jednou moc děkuji, mám možnost výrobky vyzkoušet a jelikož si velmi vážím vás - svých čtenářů, společně jsme si pro vás přichystaly skvělou soutěž. 

Doufám, že se vám soutěž bude líbit, protože to nebude jen tak jednoduché a že se Vám značka MOJE zalíbí, tak jako mě.


Recenze: Balzám na ruce Bione Cosmetics

Krásné úterní odpoledne všem :)

Dnes pro vás mám přichystanou recenzi balzámu na ruce od české přírodní značky Bione Cosmetics. Abych pravdu řekla, vůbec netuším, kde se u mě na poličce tento krém vzal. Ráda ale zkouším nové věci a od této značky jsem ještě nic neměla, tak proč tento balzám nezkusit, že? Navíc se mi hodně líbilo složení, né že bych se vyloženě vyžívala ve složení produktů, ale když vím, že je daný výrobek bez všemožných škodlivin, rozhodně se do testování pustím s větší chutí.

A protože jsem už balzám dávno spotřebovala, přichází ten správný čas na recenzi. A jak se mi tento balzám zamlouvá si můžete přečíst v recenzi.


Makeup, který konečně míří i k nám - koupit nebo nekoupit?

Krásné páteční odpoledne :)

Před pár dny jsem se dozvěděla, že makeup Nude Magique EAU DE TEINT od Lorealu se konečně dostane i do našich drogerií a to už někdy v červnu, tak nastal ten správný čas na recenzi.

Já jsem ho kupovala v Drážďanech v prosinci, kdy jsem byla obhlídnout vánoční trhy a drogerie jsem samozřejmě nemohla vynechat. Slyšela jsem na něj poměrně dost kladných názorů, proto jsem moc dlouho neváhala a makeup jsem se rozhodla vyzkoušet. Jak dopadl a zda bych ho koupila znovu se dočtete níže :)