Jak mi pomohl (a stále pomáhá) Panthenol

Ahojky všem :)

Dnešní článek bych ráda věnovala tomu, jak mi kdysi pomohly a stále pomáhají výrobky od Panthenolu. Kdysi dááávno jsem psala recenzi, kterou si můžete přečíst ZDE.

Občasi mi ale přijde dotaz, díky čemu mám tak krásné nehty a kamarádky se často ptají, kde že jsem si nechala prodloužit vlasy :) A proto jsem se rozhodla o tom ve stručnosti napsat, protože Panthenol mi hodně pomohl a troufám si říct, že mi změnit život. Třeba pomůže i vám :)



"Nedělní lakování" - učím se mít ráda modrou

Ahojky!

Modrých odstínů se u mě jen tak nedočkáte, protože jsem jim prostě nepřišla na chuť. Myslím, že ve své sbírce mám asi jen 4 odstíny modré a tento jsem nalakovala skoro po roce nákupu. Prostě mi nějak na nehtech modrá a nebo zelená nesedí.

Nakonec jsem se ale rozhodla dát tomuto odstínu šanci a musím přiznat, že jsem si na něj docela zvykla, barvu jsem si oblíbila a lakovala jsem ho už dvakrát.

Laky od německé značky P2 mám hodně ráda, ale zrovna se mi dostal do ruky nějaký kousek, který se moc nepovedl. Teď nemyslím barvu, ale spíš vlastnosti laku. Více si můžete přečíst v článku.


Dubnové nákupy

Ahojky všem :)

Omlouvám se za neaktivitu, ale kdo sleduje můj Facebook, tak ví, že na mě skočil bacil a nějak mě to položilo. Moc často nebývám nemocná, vždycky taková klasika - rýma a bolest v krku, teď se k tomu ale přidala teplotka, tak jsem nějak neměla chuť na psaní.

Ale už jsem se docela nudila, tak jsem rychle nafotila a sepsala dubnové nákupy :) Tak se na to pojďte podívat :)

Rocklac a moje zkušenosti + SOUTĚŽ ---> UKONČENO

Přeji krásnou neděli všem :)

Pokud mě sledujete na Facebooku (bývám tam často:)), tak vám určitě neuniklo, že dnešní článek bude o mých zkušenostech s Rocklackem :) 

Rocklac jsem si nechala nalakovat na veletrhu Interbeauty Prague (lakování jsem natáčela na video, tak se můžete mrknout ZDE) a byla jsem moc mile překvapena.

Byla jsem hlavně zvědavá, jak dlouho vydrží, jak se aplikuje, jak se odstraňuje a hlavně, jestli nepoškozuje nehty. Odpověďi na všechny otázky si můžete přečíst v článku a také máte možnost vyhrát jeden Rocklac a samy ho tak vyzkoušet. To je super, ne? :)) 

ne, lak nezměnil barvu, špatně jsem stála při focení, šlo mi o to zachytit výdrž laku :)

Rocklac na krásné jarní procházce :)

Spotřebováno IV.

Ahojky všem!

Už se mi nějak hromadily spotřebované produkty a do krabičky, kam si je schovávám už by se nevešlo ani párátko. A proto je dnešní článek o produktech, které už dosloužily. Které byly skvělé a které se mi naopak moc neosvědčily se dočtete níže.


Nejlepší pudr na světě ----> Loreal Nude Magique BB Powder

Krásné úterní odpoledne všem :)


Ani nevíte, jakou práci mi dalo najít pudr, který mi sedne. Protože mám mastnější pleť, tak se bez pudru prostě neobejdu a pleť potřebuju zmatnit. Pudr, společně s korektorem a řasenkou mi dělají společníky od mých čtrnácti let, kdy jsem se začala nějak více o kosmetiku zajímat. Za těch deset let mi pod rukou prošlo nespočet pudrů, vždycky jsem ale koupila jiné a stále hledala ten pravý.

A pak se to stalo, narazila jsem na něj v Německu v drogerii Müller u stojanu Loreal, smutně na mě koukal a proto jsem se rozhlodla ho ubytovat ve svém šuplíčku :) Udělala jsem dobře :)

Ještě jsem koupila makeup ze stejné řady, ale o tom někdy příště :) 


"Nedělní lakování" - P2 funky babe

Ahojky!

Ani nevíte, jak moc jsem se těšila až tento odstín nalakuji a když už tu konečně máme jaro, pustila jsem se do lakování.

Dřív by mě ani ve snu nenapadlo, že budu mít ve své sbírce takovéto výrazné laky, ale nějak jsem si na ně zvykla a právě tyto výrazné odstíny si fakt užívám :)

Sice jsem chvilku přemýšlela, jestli odstín není až příliš křiklavý, ale na nehtech vypadal opravdu moc hezky a díky gelovému vzhledu ruce taky hned vypadaly lépe :)


TOP 10 za březen

Ahojky :)

Dnes tu pro vás mám opět mých TOP 10 produktů, které jsem si nejvíce oblíbila v březnu. Většinou když mi nějaký produkt vyhovuje, tak ho používám docela dlouho a jen zřídka ho měním za jiný. Zjistila jsem ale, že mám kosmetiky asi víc než bych mít měla, tak se snažím produkty střídat.


A jak si vedl CC Cream od Gabrielly Salvete?

Ahojky!

Konečně tu mám slibovanou recenzi na nový CC Cream od Gabrielly Salvete. Řasenku jsem už ukazovala v této recenzi, tak je čas vám představit i druhou novinku, se kterou jsem moc spokojená.

Hned v úvodu bych ráda zmínila, že mánie kolem BB mě nějak minula, chvilkama jsem uvažovala, že bych nějaké bíbíčko zkusila, ale vždycky z toho nějak sešlo. A do mánie kolem CC jsem se také nehrnula. Když se mi ale do ruky dostal nový CC cream od Gabrielly Salvete, nic mi nemohlo zabránit ho konečně vyzkoušet :)


Utrácím penízky na veletrhu Interbeauty Prague + VLOG

Ahojky všem :)

Určitě všichni víte, že se v pátek a v sobotu konal veletrh Interbeauty Prague a to jsem si samozřejmě nemohla nechat ujít :) Sice jsem si něco málo koupila už na veletrhu World of Beauty & Spa, ale přece jenom jsem si musela udělat radost.

Ještě bych ráda zmínila, že se mi vždycky na Interbeauty líbilo o trošku víc, ale tentokrát se mi zdál World of Beauty & Spa o chlup lepší a to především díky zastoupení značek, které vystavovaly. Ale na druhou stranu na Interbeauty je stánek OPI, což je moje srdcovka a jela bych tam snad jenom kvůli tomuto stánku a teď prvně tam byla i kosmetika ELF (tak jsem si mohla všechno pořádně prohlédnout).

Vím, že spousta z vás má Prahu daleko, tak jsem se rozhodla, že vezmu foťák a něco pro vás natočím, abyste se na veletrh alespoň prostřednictvím videa taky mohly podívat :) Snad na vás dýchne ta příjemná atmosféra, protože já vždycky z veletrhu odjíždím jako mega velký sluníčko. Většina lidí je tam usměvavých, ochotných a příjemných, tak snad to bude z videa trošku poznat :)


VLOG Natočila jsem jak veletrh, tak i něco málo z Matějské pouti :)


"Nedělní lakování" - Naked od Urban Decay

Ahojky všem!

Taky se někdy šíleně zamilujete do nějakého odstínu a pak se vám ho jenom těžko odlakovává? Ani nevíte, s jak smutným výrazem jsem odlakovávala tohoto nude krasavce od Urban Decay.  

Lak je součástí sady Naked, která obsahuje 6 krásných odstínů (brzy vám je všechny představím) a jako první na řadu přišel přirozený odstín Naked.

Osobně mám nude odstíny moc ráda a
jeden čas jsem je nosila téměř pořád a jsem moc ráda, že jsem po dlouhé době nalakovala právě tento. Dokonce jsem se několikrát přistihla, že jsem si během dne nehty tak nějak prohlížela (asi jsem se kochala, jak jsou krásné) :)


Představuji vám ráj aneb jak si zpříjemnit koupel se značkou Farmona

Ahoj všichni :)

Na podzimním veletrhu Interbeauty Prague jsem objevila pro mě novinku - kosmetiku Farmona a když jsem viděla ten sortiment, připadala jsem si opravdu jako Alenka v říši divů. Většinou kupuji osvědčené výrobky, přesto jsem ráda, když objevím něco nového a samozřejmě jsem o to více ráda, když mi produkty sednou a stanou se z nich mí oblíbenci.

Kosmetiku Farmona jsem objevila docela náhodou, protože jsem se šla mrknout do stánku Tashy (mamka dříve dělala manikérku a většinou nakupovala právě u Tashy a chtěla jsem omrknout, co mají nového). Takže jen tak náhodou jsem procházela stánek a najednou jsem uviděla a hlavně ucítila něco, co mě hned zaujalo. V jednom regálu byly vystavené všechny produkty a já nevěděla, na jaké výrobky měla koukat a k čemu čuchat dříve. V nabídce byly tělová mléka, peelingy, oleje do koupele, krémy na ruce, masky, masážní oleje, sprchové gely, balzámy na rty apod. A od všeho bylo nespočet vůní od maliny, ostružiny, melounu, dýně, kokosu, banánu, capuccina, karamelu, skořice, mandle, vanilky, kiwi až po čokoládu a nebo vůni perníčků apod. Bylo skvělé, že k některým výrobkům byly k dispozici testery, takže když jsi někdo chtěl očichat tělové máslo nemusel zbytečně otevírat nové balení. A že člověk nevěděl, kam čichat dřív :) A také se mi líbily obaly produktů, sice preferuji heslo - v jednoduchosti je krása, tyto obaly jsou perstrobarevné, ale působí vesele a vzbuzují ve mě skvělou náladu.

Nakonec jsem vybrala dvě olejové pěny, jednu banánovou s kokosem a druhou čokoládovou. Pak jsem chtěla zkusit olej do koupele s vůní kiwi a karamboly. Ještě jsem neodolala peelingu s vůní višně a rybízu.  A jestli si mě tyto produkty získaly se dočtete níže :)