Březnové nákupy

Ahojky všem :)

Březen opět utekl jako voda a nebudu nic zbytečně okecávat a rovnou se jdeme mrknout, co jsem si to vlastně všechno koupila :)


Na veletrh Interbeauty Prague se podívá ...

Dnes ještě jednou zdravím všechny své čtenářky,

zde je vyhlášení soutěže o vstupenky na veletrh kosmetiky Interbeauty Prague, který se koná 4. - 5.4. 2014 v Praze.

Tentokrát losoval vítězky random, protože nestíhám natočit video (krásné počasí a milion povinností nejde dohromady) a štěstí se usmálo na Simču a Lucku.

Doufám, že slečny budou mít radost a veletrh si užíjí a třeba mi pak dají vědět, co pěkného si koupily :) Ostatní nemusí být smutné, soutěží na blogu ještě bude spousta a na podzim opět soutěže o lístky na veletrhy.

Prosím, aby se mi obě slečny ozvaly na email (co nejdříve) a já lístky hned zítra pošlu. A třeba se v sobotu potkáme :))

A zachviličku budu losovat i výherkyni na mém Facebooku, kde probíhá také soutěž o vstupenky, tak máte poslední šanci :)


Krásný večer všem :) 

"Nedělní lakování" - jaro nebo zima?

Ahojky :)

Já nevím jak vám, ale mě se chvilkama zdá, že s námi počasí opravdu zahrává. Chvilkama se o slovo hlásí zima a chvilkama jaro. A podle toho jsem si i pohrála se zdobením nehtů. Nejprve jsem nalakovala světle modrý, pastelový lak, abych přivítala jaro - a jako naschvál se venku zase udělalo ošklivě, tak jsem do modré přidala trošku zimy.

A toto už je výsledná manikúra.


Svůdný pohled díky řasence od Miss Sporty

Krásné páteční odpoledne :)

Někdo si teď možná poťuká na čelo, ale má první řasenka se kterou jsem začínala, byla modrá. Byla to tmavě modrá řasenka od Oriflame a byla to nejlepší řasenka na světě. Krásně řasy pročesala, vůbec ale vůbec neslepovala, prodloužila a hlavně zahustila, což já preferuji. A navíc díky tmavě modré barvě dodala mým modrým očím daleko lepší pohled, než klasické černé řasenky. Bohužel se už neprodává a já od té doby hledáme náhradnici.

Nejprve jsem chtěla zkusit modrou řasenku od Dermacolu, ale bohužel jsem na ní moc slávy nečetla a podle fotek se mi zdálo, že řasy slepuje a tomu se snažím bránit. Od nákupu tedy sešlo a já modrou řasenku stále hledala.

Svitla mi ale naděje. Miss Sporty totiž přichází s novinkami a to se třemi barevnými řasenkami. Fialová, zelená a právě modrá. Momentálně je na ně v Rossmannu akce, tak jsem si řekla, že za 50 Kč ji vyzkouším a uvidím.
Docela se mi zalíbila i ta fialová, ovšem netuším co má znamenat ta zelená, to je podle mě úlet a myslím si, že by byla lepší třeba hnědá. No což, já jsem ukořistila modrou a jak dopadla se dočtete níže.


Soutěž o vstupenky na veletrh kosmetiky Interbeauty Prague

Krásný úterní večer všem :)

S příchodem jara souvisí nejen krásné počasí, ale také kosmetické veletrhy, které si prostě nemůžu nechat ujít.
Pokud můj blog čtete delší dobu, jistě víte, že na veletrhy jezdím už skoro 12 let a vždycky se na ně ráda vracím. Beru to jako skvěle strávený den, taková dámská jízda se spoustou krásných věcí.

Jeden veletrh už máme za sebou, proč ale nenavštívit ještě Interbeauty Prague? Tento veletrh se bude konat 4. - 5. dubna v Holešovicích (Praha). A jako bonus - můžete zažít i trochu adrenalinu na Matějské pouťi :)


Víte, že jsem moc ráda, pokud vám mohu udělat radost a nějak vás odměnit, že můj blog čtete.  Ráda bych některé z vás udělala radost a tímto tedy vyhlašuji soutěž o vstupenky.



Pravidla jsou velmi jednoduchá :)

Stačí mi do komentářů napsat, jestli na veletrhy jezdíte a také co byste si pěkného koupily :) (ať mám inspiraci)

Email uvádět nemusíte, nikdo přeci nechce spamy ve schránce. Výherkyně vyhlásím zde a také na mém Facebooku.
A samozřejmě budu ráda, pokud budete pravidelným čtenářem, aby vám podobné soutěže neunikly, podmínka to ale není :)

Výherkyně budou dvě a každá dostane lístky dva, aby mohla jít s doprovodem :)

Soutěž ukončím tuto neděli, tedy 30. 3. v 19:00hod. a hned vyberu vítězky (tentokrát asi přes random).

Pokud by někoho zajímal seznam vystavovatelů a nebo program, tak vše najdete ZDE.


Doufám, že se vám soutěž líbí a že se zapojíte :)
Samozřejmě budu všem držet palce a třeba se i potkáme :)

Ještě bych ráda poděkovala veletrhu Interbeauty Prague za poskytnutí vstupenek do soutěže.

Obstála nová řasenka Infinite Definition od Gabrielly Salvete?

Ahojky!

Usmálo se na mě štěstí a dostala jsem se mezi prvních 100, kteří mohli získat k otestování dvě novinky od Gabrielly Salvete a to řasenku a CC krém.

Dneska se podíváme blíž na řasenku Infinite Definition.


"Nedělní lakování" - Gold Dust s Coloramou a Jordanou

Ahojky všem :)

V únorovém TOP 10 jsem zmiňovala dva laky a to zlatou Coloramu a zlatý glitrový lak od Jordany. A jelikož jsem si toto duo opravdu hodně oblíbila, rozhodla jsem se, že vám oba laky teď ukážu podrobněji.


Ten krásný třpyt jsem se snažila zachytit i na video, ale prostě to nebylo ono :( 


Prohlédnout fotky a další informace si můžete přečíst po rozkliknutí 

Skromný nákup na World of Beauty & Spa 2014

Krásný podvečer všem :) 
 
Ani nevíte, jak moc jsem na sebe pyšná! Celou sobotu jsem byla v obležení skvělých věcí a koupila jsem si jenom 3 - jeeeej :)

Jak jistě víte, byla jsem na jarním veletrhu World of Beauty and Spa, který se konal jako vždy - v Letňanech :) Kupodivu jsem ani neměla seznam věcí, které potřebuji, proto jsem vzala sestřenku a vyrazily jsme na kukačku :)



Prohlédnout všechny fotky a přečíst článek si můžete po rozkliknutí

Yankee Candle: není svíčka jako svíčka

Ahojky všem :)

Na úvod bych chtěla jenom rychle zmínit, že jsem trošku pozměnila LOGO mého blogu, tak snad se vám bude líbit :)

A teď už ale k dnešnímu článku :)

Na FB stránkách Yankee Candle jsem si všimla, že se bude soutěžit o nejhezčí fotku s výrobky Yankee Candle, kterým jsem poslední dobou fakt propadla, rozhodla jsem se zapojit :)

Někdy nad svými nápady přemýšlím hodně dlouho, tentokrát jsem ale měla hned jasno - udělám dort ve tvaru vosku Yankee Candle :) 

Abych pravdu řekla, likovací soutěže nemám moc ráda, protože nejsem ten typ člověka, co bude LIKE nahánět všude možně, ale i přesto jsem se chtěla zúčastnit a pokud se vám můj dortík líbí ZDE MŮŽETE PRO MOU FOTKU HLASOVAT.

Kdyby se mi přeci jenom podařilo vyhrát, o radost bych se s vámi podělila a jednu svíčku bych věnovala do soutěže :) 



Prohlédnout fotky a celý postup si můžete přečíst po rozkliknutí  

"Nedělní lakování" - Zipová manikúra

Zdravím všechny :)

To si jednou takhle brouzdám na Ebay a jen tak koukám, co je tam pěkného a najednou narazím na vodolepky zipů a hle - hned jsem měla vizi, jakou manikúru s nimi udělam. A za pár dnů byly zipy u mě doma a hned jsem se pustila do lakování :)

A jak to dopadlo? 


Na postup se můžete podívat ve videu :) 


Prohlédnout fotky a další informace si můžete přečíst po rozkliknutí

Filmtips I.


Zdravím všechny :)

Dneska to bude zase trošku mimo kosmetické téma, budou to filmové tipy. Já nevím jak vy, ale já se nejlépe odreaguji při sportu, s přáteli, při nějakém výletění a občas trošku toho lenošení u filmu pod peřinou není na škodu. Často ale hledám jak zběsilá, jaký film bych zkoukla, proto dnes přicházím s několika tipy. Některé filmy budou novější a některé starší, které jsem třeba zahlédla v telce a zaujaly mě a žánr bude také různý :) Tak třeba vás nějaký můj tip zaujme :)) 

Filmy a k nim stručný popis si můžete přečíst po rozkliknutí

"Nedělní lakování" - leopard vs. zebra

Ahojky všem :)

Toto zdobení bylo na přání mé sestřenky, omluvte tedy prosím kvalitu fotek, fotila je sestřenka na rychlo, protože mě se nějakým záhadným způsobem podařilo z pamětové karty fotky vymazat (grrrrrrrr!). Bordelu na fotkách si také prosím nevšimejte, ale když jsme přemýšlely, co na nehtech vytvoříme, vykramařily jsme všechny moje kufříky :D

A také si prosím nevšímejte té černé kůžičky okolo, ale pubertální sestřenka si s odlakováváním moc hlavu neláme a já jsem neměla nervy na to, abych ten černý zažraný lak odlakovávala, stejně ty nehty měla nalepené a cestou domu už je sbírala po cestě :D (ale promluvila jsem jí do duše, takže semnou pojede na veletrh a tam vybereme něco šetrnějšího, jinak si tímto stylem své nehty dřív či později zhuntuje)

Ještě něco na zasmání - nehty lakuju s rouškou, abych nedýchala ten smrad a šíleně, ale fakt šíleně se mi klepala ruka, tak se mi Míša smála, že prý chirurg by ze mě nemohl být :D

Teď už ale k samotnému zdobení. Míša si vybrala zebru a leoparda. Oba vzory jsem dělala poprvé, ale stačilo jenom omrknout předlohu a pustila jsem se do díla.


Prohlédnout fotky a další informace si můžete přečíst po rozkliknutí

Jak si poradil australský klokánek s mými vlasy?

Zdravím všechny :)

Já nevím jak vy, ale já mám vždycky docela strach zkoušet nové šampony. Mám mastnější vlasy a už se mi několikrát stalo, že když jsem zkusila nový šampon, nadělal mi na vlasech tak akorát paseku. Proto když jsem objevila značku Aussie v německé DM drogerii, chvilku jsem přemýšlela, jestli šampon zkusit nebo ne. A proč ne, řekla jsem si.

Rovnou jsem vzala dvě péče a to zelenou Aussome Volume pro větší objem a modrý zázrak Miracle Moist, který určitě všichni znáte :)


TOP 10 za únor

Zdravím všechny!

Opět tu máme oblíbence za uplynulý měsíc. Mám takový pocit, jako kdybych o oblíbencích psala snad 3x do měsíce, jak rychle ten čas letí.

Hned se ale do toho pustíme a jako vždy začnu tím, co mám v koupelně :)


Prohlédnout fotky a další informace si můžete přečíst po rozkliknutí 

Kdo se podívá na World of Beauty and Spa? :))

Krásný večer, dnes ještě jednou :)

Jsem tu s rychlou zprávou a to s vyhlášením soutěže o 2 VIP vstupenky na veletrh kosmetiky World of Beauty & Spa, který se uskuteční 14. - 15. 3. v Letňanech :) (já už se nemůžu dočkat)


Nebudu už dlouho napínat  :) 


Tak máte radost? :)) Já mám tedy radost i za vás a doufám, že si veletrh užijete a třeba se tam i potkáme :) Já na 95% půjdu v sobotu, takže třeba se tam s některou z vás potkám :)
S protože budete mít VIP vstup, který nelze koupit, nemusíte stát frontu u pokladen a můžete jít rovnou ke vstupu :))

Takže dámy, jdu vám napsat email s prosbou o adresu a vstupenky k vám co nejdříve poletí :))


A všem odstatním moc děkuji za účast a nemusíte být smutné, protože já jsem akční člověk a už mám pro vás nachystanou další soutěž, kterou vyhlásím v druhé polovině března :) Tak se máte na co těšit :)) 

Krásnou neděli všem a úspěšný vstup do nového týdne :)

"Nedělní lakování" - Elegantní proužky

Ahojky všem :)

Dneska mám pro vás připravený jeden jednoduchý nailart a to barevné, přesto elegantní proužky :)

Jako základ jsem použila zlatý lak, na který jsem pak střídavě kreslila černé a bíle proužky. Jednoduché, že? :)) Mě se to moc líbílo a bylo mi líto nehty odlakovávat.





Použité laky
Černý zdobící lak Jordana
Bílý zdobící lak Jordana
Glitrový zlatý lak Jordana odstín 20 - Gold Glam
Colorama, zlatý, odstín č.108 - Maybelline
Enamel, bílý, odstín č.148 Gabriella Salvete



A příště se můžete těšit na jednoho zlatého krasavce, do kterého jsem se vážně zamilovala :))


 Jak se vám proužky líbí?

Krásný zbytek dne všem a večer se ohlásím ještě jednou, tentokrát s výsledky soutěže o lístky na World of Beauty & Spa :) Tak si držte palce a večer se mrkněte, zda se na vás usmálo štěstí :)