VIDEO: Jak skladuji kosmetiku

Ahojky všem :)

Konečně jsem dostříhala a nahrála video o tom, jak skladuji kosmetiku :) 
Tímto teda musím vyjádřit všem, co natáčí videa můj obdiv :) Už jsem s tím chtěla seknout, protože jsem byla tak nervózní, snad jak u maturity :D A přitom nevím proč, v pokoji jsem byla sama i přesto jsem měla takovej divnej pocit. Prostě jsem se na to být před kamerou nenarodila :)

Chtěla jsem vám ale ukázat, jak skladuji kosmetiku a fakt se mi to nechtělo fotit :) A forma videa je podle mě lepší i pro vás, alespoň si to lépe prohlídnete :)

Tak jo, pusíme se do toho :)



A ještě dvě fotečky :)




Krásný zbytek dne všem :)

Pojďte semnou na veletrh aneb Soutěz o VIP vstupenky na World of Beauty & Spa

Ahojky všem :)

Jelikož vás tu je čím dál více a já si toho moc vážím, rozhodla jsem se pro vás uspořádat jednu skvělou soutěž :)

Určitě víte, že moc ráda jezdím na kosmetické veletrhy, kde název mého blogu ožívá a já se skutečně citím jako Alenka v říši divů. Poprvé jsem na takovémto veletrhu byla když mi bylo asi 13 (asi už jsem fakt stará, když vidím toto číslo:D) a nevěřila jsem vlastním očím, jak tolik krásných věcí pohromadě může člověku udělat takovou radost :) 
O své poslední návštěvě veletrhu World of Beauty & Spa jsem psala v tomto článku.

Miluju tu atmosféru. Můžete se podívat jaké jsou novinky na trhu, něco nového se naučit a především - něco nového a pěkného si koupit :))


A nyní máte skvělou příležitost vyhrát dvě VIP vstupenky právě na tento veletrh.


Co tedy můžete vyhrát?
1. cena –2x VIP lístek na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014
2. cena - 2x VIP lístek na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014
3. cena - 2x VIP lístek na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014


17. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA se otevře pro návštěvníky v předjarním týdnu v pátek 14. a v sobotu 15. března 2014 opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY. 

Pro očekávaných osmnáct tisíc návštěvníků nabídne své novinky i tradiční výrobky více než tři stovky vystavovatelů zastupujících několik set známých a prestižních značek profesionální kosmetiky s přípravky pro wellness, spa a lázeňskou a hotelovou péči i výrobky pro finální spotřebitele.

Návštěvníci se mohou těšit na trendy v líčení, účesech, odívání – look 2014. Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové, Lindy Valsami, stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Blanka Hašková a jiní. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

Veletrh nabízí návštěvníkům nejen inspiraci, ale i poradenství a prevenci: nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. Patří k němu jako základ duševní pohoda, zdravá seberealizace a pozitivní přístup k sobě i okolí.

K programu budou nedílně patřit každoroční prestižní klání. K „highlights“ patří dlouho očekávaná týmová soutěž Pavla Bauera (tým tvoří vizážista, kadeřník a modelka) CREATIVE IMAGE TEAM. Další prestižní soutěží bude FOTO MAKE-UP pořádaný skvělou vizážistkou a mistryní ČR 2006 Štěpánkou Podroužkovou. Soutěž v nail artu bude opět o kresbě, nadání a kreativitě, převážně ve 2D, zatímco pro soutěž v přírodní manikúře budou používány tzv. „strip-laky“ s převratnou technologií odstraňování laku.

Nebudou chybět ani juniorské soutěže: finále školních soutěží v make-upu a v účesové tvorbě, stejně tak soutěže mladých designerů. Nově se bude soutěžit v prodlužování a zahušťování řas, odlehčením pro zúčastněné bude opět soutěž věnovaná nejen kráse, ale především dobré fyzické kondici a vypracovanému tělu mužů i žen, pořádaná pod názvem Beauty & Fitness Cup.

V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging, péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory. Partnery pro odbornou spolupráci jsou mimo jiné největší oborová sdružení jako Unie kosmetiček, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace Českých aromaterapeutů, Česká aromaterapeutická společnost, Dexter Academy, Česká podiatrická společnost, sdružení pro kosmetiku PROKOS a velká řada dalších specialistů.

Další informace pro jarní veletrh najdete zde nebo na Facebooku.






Aby to nebylo zase tak moc lehké, zde jsou soutěžní otázky:

Otázka č. 1:
Na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se koná ve dnech 14. – 15.3.2014 v PVA Expo Praha – Letňany, se uskuteční prestižní soutěž FOTO MAKE-UP Štěpánky Podroužkové. Jaké je téma soutěže?
a) Filmová hvězda
b) Prkna, která znamenají svět
c) V záři reflektorů

Otázka č. 2:
Na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se koná ve dnech 14. – 15.3.2014 v PVA Expo Praha – Letňany, se uskuteční soutěž Inspirace 2015. Kdo se stal vítězem předchozího ročníku soutěže Inspirace 2014?
a) Vladislava Krajníková
b) Daniela Hejtmánková
c) Kateřina Nečasová

Otázka č. 3:
Kolikátý ročník mezinárodního veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se bude konat ve dnech 14. – 15.3.2014 v PVA Expo Praha – Letňany?
a) 16.
b) 17.
c) 18.

Otázka č. 4:
Na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se koná ve dnech 14. – 15.3.2014 v PVA Expo Praha – Letňany, se uskuteční očekávaná týmová soutěž Pavla Bauera CREATIVE IMAGE TEAM. Jaké je téma soutěže?
a) Color Beauty
b) Imagine Beauty
c) Architectural Beauty


Otázka č. 5:
Kolik návštěvníků přibližně navštíví veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA, který se nyní koná ve dnech 14. – 15.3.2014 v PVA Expo Praha – Letňany?
a) 18 000
b) 15 000
c) 10 000


Správné odpověďi mi prosím pište na mou emailovou adresu - aliceinwonderlandcz@gmail.com, do předmětu uveďte: SOUTĚŽ. Připište prosím i vaše jméno, či přezdívku :)

Soutěž trvá až do soboty 1. 3., následující den tedy v neděli 2. 3. v 20:00hod. zde vyhlásím 3 výherkyně, které vylosuji. Losování bude zaznamenáno na videu :)

A ještě upozorňuji, že veletrh se koná v Praze v Letňanech :) 

A to je vše :)) Myslím, že je to lehké a pokud se chcete na veletrh podívat, stačí odpovědět správně na otázky a držet si palce :) Otázky jsou jednoduché a zaberou vám opravdu jenom chvilku :)

Doufám, že vás tato soutěž potěší a zapojí se vás co nejvíce :))  
Krásný den všem :)

Tímto děkuji za poskytnuté výhry, které dodala firma pořádající veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014 14. – 15.3.2014

Spotřebováno III.

Ahojky :))

Mám radost, že jsem opět spotřebovala pár produktů. A proč? No protože, pak budu mít důvod zajít do drogerie a něco nového a pěkného si koupit :)

Tak se do toho pustíme a začneme tím, co jsem měla v koupelně.


Sprchový gel Balea
Tento byl z limitované edice, voněl moc hezky, ovocně, svěže a přijemně. Sprcháče od Balei mám celkově moc ráda, protože jsou levné, voní příjemně a splňují všechno, co od sprcháče očekávám. Znovu se k nim ráda vracím.
+ cena
+ vůně
+ dostupnost
DOPORUČUJI

Sprchový gel C-Thru
Měla jsem ho v nějaké sadě společně s vůní a s deodorantem. Zelenou vůni C-Thru miluju, protože má svěží ovocnou vůni. Sprcháč voní hodně podobně, za začátku mi až ta vůně přišla taková až moc těžká, takže asi nebude vyhovovat všem. Někdy jsem musela sprcháče dát méně, protože ta vůně byla opravdu hodně silná. Na druhou stranu ale vydrží vonět na těle docela dlouho. Stojí kolem 60 Kč a asi bych si ho nekoupila, raději bych dala přednost právě Balee a nebo třeba Dermacolu
- cena
- silná vůně
- NEDOPORUČUJI

Šampon Garnier Fructis, pro rychle se mastící vlasy
Budu se opět opakovat, ale tento šampon je prostě úžasnej. Několikrát se objevil v oblíbencích a toto je už mé druhé balení a určitě nebude poslední. Dlouho jsem hledala šampon, který by zkrotil mé mastící se vlasy a tento to zvládne. Připravuji velkou recenzi několika šamponů právě od Garnier.
+ cena
+ nezatěžuje vlasy
+ vlasy se nemastí tak rychle
+ příjemná vůně
DOPORUČUJI

Nivea zpevňující tělové mléko
Tělová mléka nějak extra nepouživám, když už tak sáhnu po Nivee. Krásně se roztírá, je sice takové mastnější, takže trošku dýl trvá než se vsákne, za to ale hezky hydratuje. Nejčastěji ho používám na nohy, po holení nebo když mám období suché pokožky :)
+ skvěle hydratuje
- trošku mastnější
DOPORUČUJI



Essence, krém na ruce, 2 in 1 hand & nail balm
Recenzi jsem psala v tomto článku. Pokud bych to měla ještě jednou stručně popsat, tak je příjemný, rychle se vstřebává, hydratuje dobře a krásně voní :)
+ příjemná vůně
+ průměrná hydratace
+ cena
- dostupnost (Douglas)
DOPORUČUJI

Missha, Pure Source Sheet Mask, Honey
Tuto masku jsem našla v prvním Missha Boxu. Zkoušela jsem ji nedávno a nic extra se nestalo. Na obličeji teda byla příjemná, voněla taky příjemně, ale prostě mi to s obličejem nic neudělalo. Navíc byla maska nějaká moc velká a nebo mám extra malý obličej a klidně bych z masky udělala ještě jednu. Za začátku mě chvilku pálila, tak jsem se docela bála, ale pak už dobrý a ani jsem neměla zarudlý obličej. Takže jsem ji ráda vyzkoušela, ale přišla mi zbytečná.
- cena
- je větší než obličej
- ze začátku pálila
+ příjemný relax :)
NEDOPORUČUJI

Adidas, vůně Fresh Escape
Vůně od Adidasu mám moc ráda. Preferuji svěží ovocné a tato mi sedla naprosto perfektně. Jediné mínus vidím v tom, že nevydrží jako klasický parfém, ale to se dá čekat :)
+ svěží vůně
+ velká škála vůní
- výdrž
DOPORUČUJI

Carmex
Carmex je prostě skvělý, kór v tomto zimním období, kdy mám rty sušší než obvykle a potřebuji trošku více hydratace :)
- dostupnost
- i + cena (v Německu v drogerii cca 50-60Kč, na eshopech více)
+ na výběr více vůní
DOPORUČUJI



Čistící náplasti na obličej, Nivea, Synergen a Balea
Opět čistící náplasti. Prostě je používám každý týden, proto taková spotřeba :) Abych byla přesná - tyto náplasti vám všechny černé tečky neodstraní, pouze vytáhnout ty které jsou napovrchu. Ty které jsou v hloubce, ty musíte prostě vymáčnout nebo zajít za kosmetičkou :)

Zdobící lak bílý a stříbrný
Dělala jsem pořádek a narazila jsem na tyto dva zdobící laky. Jeden už je takový vyschlý a ten druhý má fakt divnou konzistenci, tak hned šup s nimi do koše :) Mám za ně už náhradu a zdobící laky jsem koupila u Jordany :)

Tak a to je všechno :) Jsem ráda, že jsem všechno nafotila a konečně spotřebované produkty vyhodila a mám místo na další :)

Krásný den všem :))

"Nedělní lakování" - zimní francouzská manikúra

Krásné nedělní odpoledne:)

Dneska mám pro vás připravenou klasickou francouzskou manikúru s troškou oživení v podobě stříbrné linky a s roztomilou samolepkou :)


Postup si můžete prohlédnout na videu níže :)



Použité laky
Jordana stříbrný zdobící lak
Gabriella Salvete č. 148
Maybelline Colorama č. 31
+ šablonky



Snad se vám tato zimní francouzská manikúra bude líbit :)
Mějte se fajn :)

"Dobrůtky na víkend" - Výborný perník ke kávičce :)

Ahojky :)

Proč vždycky při psaní článku s jídlem mám tak šílenou chuť na něco dobrého? :) Ještě, že tyto články píšu jenom 2x měsíčně :D 

Dneska si ale dáme jednu opravdovou dobrůtku :) Recept je úplně jednoduchý a tak výýýborný :) Jediný problém je v tom, že z pekáče mizí nějak záhadne rychle :)) 

 PERNÍK


Co budete potřebovat
4 vejce
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek mléka
1 hrnek cukru
½ hrnku oleje
1 kypřící prášek do perníku
3 lžíce kakaa
marmeláda na pomazání
kokos na posypání

Jak na to
Vejce, mouku, mléko a cukr mícháme pomocí mixéru. Poté přidáme olej a zamícháme. Na konec přidáme kypřící prášek a kakao. Opět promícháme. Nalijeme na pekáč vysypaný hrubou moukou a dáme péct do vyhřáté trouby. Perník můžeme pomazat marmeládou a posypat kokosem.


 

Snad tento recept vyzkoušíte, protože je opravdu velmi jednoduchý a mňam - dobrý :))
Dobrou chuť :))

Ze života: Už nikdy nebudu slavit předčasně aneb Vtipný příběh ze zkouškového období :)

Ahojky všem :)

Mám teď naplánovano opravdu hodně recenzí o kosmetice a nerada bych vás zahltila jenom kosmetikou, protože jak jsme si již všimly, můj blog není vyloženě kosmetický. Ráda bych teda občas psala články ze života, aby se trošku odlehčila atmosféra a vy i já přišly na jiné myšlenky :) Také bych vás nechala trošku nakouknout do mého soukromí, abyste vůbec věděly, kdo že tento blog už rok píše :)) 

Budu tedy moc ráda, za vaši zpětnou vazbu, zda byste tyto články rády četly, abych nepsala řádky jenom do prázdna :))

Jsem akčí člověk, nemám ráda nudu a jsem pro každou špatnost, takže veselých historek mám opravdu spoustu. A jelikož právě probíhá zkouškové období a sama moc dobře vím, že to někdy jsou pěkný nervy, rozhodla jsem se s vámi podělit o jednu veselou historku, která se mi stala :)


Přiznám se dobrovolně, jsem a vždycky jsem byla šprt.  (na tom nic špatnýho není, ne?)
Na VŠ jsem musela na každou zkoušku nebo zápočet přijít naučená, i když jsem věděla, že to bude brnkačka, fakt jsem se musela naučit všechno, co jsem potřebovala. Prostě bych neměla nervy na to příjit do třídy s tím, že to jenom zkusím. Na všecho jsem se tedy řádně i několik dní předem učila - až na matiku.

Jestli někdo má rád matiku, tak se hluboce omlouvám, ale to prostě nejde. Jak ji někdo může milovat? Já ji vyloženě nesnáším, mám k ní odpor a přjde mi, že některá látka je naprosto zbytečná a k životu ji potřebovat nebudu.

Bohužel hned v prvním ročníku jsem matiku měla a rovnou povinou (proooooč?).
První semestr jsem i přes velký odpor zvládla, do hlavy jsem narychlo nacpala derivace, limity a nějaký šílený průběhy funkcí.

Druhý semestr ale vůbec nepřipadal v úvahu - integrály (WTF), to co jako je? Jak se to počítá? K čemu mi to bude?  Na to jsem teda rozhodně neměla nervy. Naštěstí jsem nebyla jedinej tupec na matiku a tak jsme s kamarádkou vymyslely mistrovskej plán naší záchrany (přece se jako nenecháme vyhodit ze školy, kvůli matice,že?)

Na hodiny matiky jsme samožejmě nechodily (proč tam taky zbytečně sedět, když docházka není povinná), jenom jsme si zjistily, jaká látka se teda probírala, aby jsme trošku věděly o co go :)
Na začátku zkouškového jsme se klasicky přihlásily na termín, do třídy jsme dorazily asi tak o 5 hodin dřív a zabraly jsme místa :) A rychle jsme si ještě zopakovaly látku, kterou jsme se naučily.

Nastala hodina H a dostaly jsme test. Kamarádka se ještě divila, co znamenají ty divný znaky (ujistila jsem jí, že to jsou ty integrály:D) a pak nastal náš plán. Zadání jsme daly kamarádům, kteří matikou žijou. A hle - hned bylo po problému :D Zatímco kluci počítali jak diví, my jsme zatím v klidu vypočítaly to, co jsme uměly. Pak jsme jenom přepsaly řešení, které nám kluci dali a bylo to :)

Wooooow. To bylo ale lehký! To bude jasnejch 100% a v indexu bude krásná 1 z matiky. To hned musíme oslavit!

A vyrazily jsme to hned řádně zapít :)) 

Ovšem - kdybych věděla, že následující týden budu doma mlátit do počítače s hysterickým křikem a amokem, tak si těch panáků dám 2x více!!!

Ehm... když na email přišly výsledky, netrpělivě jsem klikala na tlačítko Otevřit, abych se konečně dozvěděla, jestli mám teda tu 1 nebo se spokojím s 2 :) Chvilku jsem zběsile v tom dlouhém seznamu hledala své jméno a mezitím jsem viděla skoro u každého jméno červené okýnko, že neuspěl (chudáčci). Začínala jsem chytat paniku - a v tu chvíli vidím své jméno - ČERVENĚ???? Neeee, to musi být snad nějaký omyl. Otevřu to znova! Zase červeně? Ne? Otevřu to znovu a zase! No to snad ne! Rychle jsem začala hledat jméno kamarádky - a taky byla ČERVENÁ. Proč???? Byla jsem na infarkt při pomyšlení, jak se znova vidím v tý místnosti ve společnosti plné integrálů, nééééé?!!!!

Bušila jsem do počítače a rychle vytáčela kamarádku a s brekem jí řekla, že jsme to nedaly. Samozřejmě si myslela, že se snažím o hloupej vtip, když jsem ale blečela dál pochopila, že si srandu fakt nedělám. Nevěděly jsme, co máme dělat. Vždyť ty příklady byly vypočítané dobře, tak proč sakra? 

Rozhodla jsem se napsat email profesorovi s tím, že bych ráda věděla, proč jsem neuspěla. Ehm - tak výsledky prý byly dobře, ale postup byl jinak, než jsme se učili ve škole a prý byl zjednodušen a jestli ho teda chci doplnit, tak dostanu možnost u ústní. Polil mě pot na čele!

Nakonec jsme se rozhodly, že obě půjdeme na druhý pokus.

Řeknu vám, že když jsem po týdnu zase otevírala tabulku s výsledky, klepala jsem se jak blázen a když jsem viděla své jméno opět mezi kupou červených okýnek ZELENĚ, spadl mi velký kámen ze srdce.

Od té doby jsme už NIKDY, fakt NIKDY neslavily zkoušku, dokud jsme ji neměly zapsanou v indexu :D Bylo to takové ponaučení :) Díky tomu mám pár vrásek, grrrrr :)


P.S. jenom na naší obhajobu - nebyly jsme jediné, kdo měl vymyšlený takovýdle fígl - jenom nám to jaksi trošku nevyšlo


Tímto vám všem, kteří si lámete hlavu nad knížkama držím moc palce :)

A nakonec něco vzpomínkového :) Když si vzpomenu, jak jsem se učila svou ,,oblíbenou,, mikroekonomii, tak je mi z toho ještě teď špatně :D Všude po pokoji šílenej bordel a všude jenom samý grafy, grafy a grafy, fuj!


Pokud vás ale škola baví, tak to překousněte, protože výsledek za to fakt stojí !
(ale těch nervů, že?)

Máte nějakou vtipnou historku ze zkoušek nebo písemek? Pochlubte se, ať se můžu zasmát :))

A mám psát takovéto články ze života?
Krásný den všem :) 

"Nedělní lakování" - Tečkování

Ahojky! :))

Dnes tu pro vás mám jeden opravdu jednoduchý nail art :) Většinou si všechny své nápady kreslím, ale svůj kreslící sešítek jsem zrovna neměla při ruce a na foťáku jsem měla ještě místo, tak jsem nakonec vykouzlila tento jednoduchý tečkovací vzor :) 


Videonávod si může prohlídnout níže a nebo ZDE






Použité laky
Four Seasons - bílý
Four Seasons - černý
kuličkovače (dotting toll) - můžete ale použít i špendlík
+ samozřejmě base a top coat, já jsem použila opět od firmy Four Season



Jak se vám tento nail art líbí? :))
Krásný zbytek neděle :)

Kosmetické úlovky aneb velká stopka v nakupování !!!

Ahojky!

Až uvidíte následující fotky, určitě pochopíte proč mám velkou (nebo malou?) stopku v nakupování. Asi jsem se trošku zbláznila a moje peněženka zaplakala. Nicméně mám momentálně fakt plné stavy - mám dostatek šampónů, sprcháčů, pleťových masek a dokonce i dekorativní kosmetiky mám více, než bych měla mít. Proto jsem si dala stopku a koupím si jenom opravdu hodně nutný věci a drogeriím se budu obloukem vyhýbat a domnívat se, že tam chytnu mor.

Konec okecávání a hned se do toho pustíme :)) Jo a ještě -
ceny v závorkách jsou orientační, při nedávném úklidovém tornádu jsem pár účtenek ztratila.



Šampónům Garnier přicházím na chuť, proto jsem si koupila hned další dva, které jsem ještě nezkoušela. Oba jsou pro mastné vlasy, tak uvidíme, jak si s těmi mými poradí. A do košíku jsem přidala i můj oblíbený balzám, opět od Garnier. V Německu jsem koupila šampon Aussie, na který jsem moc zvědavá :)

Aussie Aussome Volume Shampoo (Německo, DM drogerie, cca 150Kč)
Garnier Ultra Doux - pro mastící se vlasy (Supermarket EVA, Mělník, cca 30Kč)
Garnier Fructis - Good Bye damage posilující balzám (Supermarket EVA, Mělník, cca 50Kč)
Garnier Fructis - proti lupům, mastné vlasy (Supermarket EVA, Mělník, cca 30Kč)




V Německu jsem nemohla nechat skvělý krém na ruce od Essence, na který jsem už psala recenzi - ZDE, a také pro mě nejlepší odličovač od Garnier. A v drogerii Müller mě zaujala značka Fruttini, o které jsem u nás teda vůbec neslyšela. Vzala jsem si na zkoušeku tělové mléko s jahodou vůní. Zarazilo mě ale, že všechny výrobky Fruttini měly na zadní straně i český popis - pokud tedy někdo ví, kde se u nás prodávají, prosím dejte mi info, budu ráda :) Na výběr byly sprchové gely, tělová mléka, osvěžující spreje, peelingy, krémy na ruce atd a vše moc krásně vonělo.

Garnier odličovač (Německo, Rossmann, cca 75Kč)
Essence krém na ruce (Německo, Müller, cca 30Kč)
Fruttini tělové mléko (Něměcko, Müller, cca 75Kč)




Když jsem měla cestu do Německa, rozhodla jsem se zkusit i nový makeup a BB pudr od Lorealu. Pudr jsem zatím ještě nezkoušela, makeup ano, ale potřebujeme ještě trošku více času, abychom se pořádně poznaly :) Až si budu jistá, jak mi sedí/nesedí napíšu recenzi.

A konečně mám tu čest ve své kosmetické sbírce uvítat slavnou tvářenku od NYXu, Taupe:) Nemohla jsem ji dlouho sehnat, prože kdykoliv jsem se na ní koukala, nebyla skladem, nakonec jsem ale uspěla. A musím přiznat, že je doopravdy tak skvělá, jak se o ní píše. Recenzi na ní také chystám :)

Ještě jsem do svého kosmetického boxu přivítala nové slavné Color Tattoo v odstínu 70 - metallic pomegranate a pudr Match Perfection od Rimmelu.

Makeup Nude Magique Eau de Teint, Loreal - (Německo, Müller, 11,95€)
BB pudr, Nude Magique, 5 in 1, Loreal - (Německo, Müller, 6,95€)
NYX, Taupe (Krasotika.sk, cca 150Kč)
Maybelline Color Tattoo (DM, cca 150Kč)
Rimmel Match Perfection pudr (cca 190Kč)



A přece jsem tam nemohla nechat ani slavné BabyLips, že? :)) Smutně na mě koukaly a šeptaly na mě - vem si mě, vem si mě :))
Od kosmetiky P2 jsem vzala na zkoušku dvoje stíny, které momentálně testuji :) 

Maybelline, Babylips - (Německo, DM, 2,45€)
P2 - stíny trio (Německo, DM, cca 70Kč)
P2 - stíny hnědé (Německo, DM, cca 40Kč)




Někdy fakt lituju, že existuje Facebook, protože díky tomu jsem u Jordany nechala sedm stovek za další ,,nezbytně,, nutné věci. Nějak těsně před Vánoci jsem se totiž dozvěděla, že Jordana a Milani mají na celý sortiment 50% slevu (jo, stydím se, taky slyším na slevy).

A co jsem všechno koupila?

Vybrala jsem jednu tvářenku, čtyři lesky na rty, jednu rtěnku, pak také makeup a pudr :)
Zatím jsem zkoušela jenom ten makeup a pořád nějak nevím, co si o něm myslet. Šíleně, ale šíleně smrdí, to jsem v životě nezažila, aby něco tak šíleně smrdělo, má takovou chemickou vůni a fakt chvilku to trvá než to zmizí, do té doby to prostě pod tím nosem cítím. Ale budíž. Pleť mám mastnější a přijde mi, že v místech kde ji mám sušší ji ještě víc vyšušil a vytvořil takové šupinky. No zatím teda žádná sláva, budu ho ale ještě nějakou dobu testovat, abych byla co neobjektivěnější :)

V podrobnější recenzi vám pak ukážu všechny odstíny :)

Lesk na rty (jordanacosmetics.eu, 20Kč)
Rtěnka (jordanacosmetics.eu, 29Kč)
Pudr (jordanacosmetics.eu, 24Kč)
Makeup (jordanacosmetics.eu, 41Kč)
Tvářenka (jordanacosmetics.eu, 20Kč)



Jakož to lakový maniak jsem samozřejmě nemohla zapomenou do košíku přihodit ,,pár,, laků :))
Bohužel, Jordana a Milani nemají moc dobře vymakané odstíny, mají tam vždycky jen takové čmárance a z toho se fakt na prd pozná odstín a vy střílíte na slepo, grrr!!!!

Když jsem rozbalila ty laky, tak jsem jenom žasla. Nepodívala jsem se totiž, že jsou velké 15ml, což je skoro 2x tolik co třeba Colorama. To snad nikdy nespotřebuju, ne? :)) Zatím jsem zkoušela jenom dva laky a teda kloubouk dolů, šteteček mají fakt parádní a pracuje se mi s ním skvěle, troufám si tvrdit, že se mi s těmito laky pracuje fakt nejlíp :) Vydržely mi taky celkem dlouho a to vše za skvělou cenu 49Kč, já jsem teda kupovala v akci za 20 Kč :)

Lak na nehty (jordanacosmetics.eu, 20Kč)


Neodolala jsem ani krásným lakům se třpytkami :)) 
Vyzkoušela jsem hned ten červenej a prostě wooooooow. Zkoušela jsem ho na červený lak a vypadalo to fakt luxusně :)) 

Lak na nehty s glittrama (jordanacosmetics.eu, 25Kč)
Lak na franc.manikůru (jordanacosmetics.eu, 20Kč)
Nehtová výživa (jordanacosmetics.eu, 20Kč)
Zdobící lak (jordanacosmetics.eu, cca 20Kč)

V nějakém brzkém článku vám na vzorníku ukážu všechny laky v akci :)) A postupně budu všechny lakovat :)) 



Odlakovač a vatové tampónky jsou pro mě samozřejmostí :) Ještě jsem koupila masku od Freemana, kterou jsem chtěla zkusit :)

Freeman, maska (Globus, Praha Čakovice, cca 40Kč)
Isana odlakovač (Rossmann, cca 40Kč)
Vatové tampónky (Globus, Praha Čakovice, cca 30Kč)




Nebojte už finišujem :)) Toto jsou dnešní nákupy. V Rossmanu jsem se stavila jenom na otočku a vzala jsem si korektor od Rimmelu a kalíšky od Essence.
Cestou jsem se stavila v lékarně pro kapsle Panthenol. Doma na mě čekal balíček z Ebay, který ukrýval kamínky a samolepky na nehty.

Korektor Match Perfection, Rimmel (Rossmann, 129Kč)
Kalíšky Essence (Rossmann, 35Kč)
Panthenol kapsle (60ks, lékarna, 130Kč)
Ebay samolepky vločky - 23Kč
Ebay kamínky- 19Kč




Při couračce v KIKu jsem neodolala těmto svíčkám. Voní totiž fákt úžasně, takže proč je nevzít, že?

Svíčky Home Deco, vanilka a čokoláda (KIK, 55 Kč)



Jo a málem bych zapomněla, přece to nejdůležitější. Ano, i já jsem podlehla kouzlu svíček Yankee Candle. Bohužel nejsem milionář, jinak bych vykoupila snad všechny, proto jsem koupila jenom jednu velkou s vůni mandarinek a skořice. Pak jsem koupila maličkatou hruškovou a dva vosky.

A fakt tak krásně voní, jak slýchávám. Není to žádný marketingový trik, jej :))) I ta maličkatá hruška během chvilky provoní pokoj a ta vůně se šíří do vedlejší místnosti. Dokonce jsem ji musela jednou sfouknout, protože vůně byla dost silná. Ale ta cena :((

velká svíčka (kamenná prodejna www.yankeesvicky.cz, Mělník, 500Kč)
malá svíčka (Globus, Praha Čakovice, cca 50Kč)
vosky (kamenná prodejna www.yankeesvicky.cz, Mělník, 40Kč)



Pokud jste dočetly článek až jsem - gratuluji, dnes to bylo trošku dlouhé, omlouvám se :)
A určitě mi dáte za pravdu, že jsem si musela dát nachvíli stopku, protože mám teď všeho mega zásoby, jakoby byl snad konec světa :))

Všechny produkty určitě zrecenzuji, hned jak je řádně otestuji. Těšit se můžete na recenzi Jordany, NYXU, BB pudru, makeupu Loreal - no prostě všeho :))

Zaujalo vás něco z mých nákupů? Čím jste si udělaly v poslední době radost, vy? :)
Budu ráda, za vaše komentáře :) 
Měj se krásně :))

"Nedělní lakování" - Barevné mřížky

Ahojky :)

Zase jsem měla chuť své nehty obléknout do něčeho bláznivého a zároveň barevného, prostě pořádnou divočinu, tak jsem se pustila do tvoření a takhle to dopadlo :)


Postup uvidíte ve videu






Použité laky
- Maybelline Colorama č. 23 - černá
- Maybelline Colorama č. 67 - fialová
- Maybelline Colorama č. 75 - červená
- Maybelline Colorama č. 26 - světle růžová
- Maybelline Colorama č. 749 žlutá
- Four Seasons - vytvrzovač laku
+ úzká páska




Líbí se vám tyto mřížky?