Prosincový Nailbox

Ahojky!

Pokud jste pozorně četly článek, ve kterém jsem vám ukázala dárečky, které jsem našla pod stromečkem, tak vám určitě neunikla fotka Nailboxu. Ten mi přišel jako dárek čtyři dny před Štedrým dnem. Nechtěla jsem si zkazit překvapení, proto jsem boxík rozbalila pod stromečkem.

Obsah Nailboxu mi udělal obrovskou radost, protože jsem tam našla skvělé produkty, na které se moc těším a tímto bych chtěla moc poděkovat, že jsem tuto krabičku pod stromečkem mohla rozbalit.

Pojďte se podívat, co se v prosincové krabičce ukrývalo :) 


Musím moc pochválit krabičku. Oproti té první je tato větší a daleko bytelnější. Hned jsem si do nastěhovala všechno své zdobení na nehty.

Pod víkem se ukrýval průvodní dopis, který mi vytišten na formátu A4, všechny produkty byly tedy popsány velmi úhledně.





Nejprve jsem z Nailboxu vylovila dvoje samolepky na nehty. Jedny s motivem Mickey Mouse a druhé s krásnými medvídky. Na jednu stranu mě výběr těchto samolepek překvapil, čekala bych spíše nějaké vločky nebo něco elegantnějšího, aby se to dalo na nehtech běžně nosit. Já tyto plánuji využit na nějaký nail art, takže se hodí :) A obzvlášt ti medvídci jsou fakt kouzelní :)



V boxíku se také ukrývalo malé srdíčko plné třpytek, které hází odlesky do modra a do fialova. I když mám třpytek plnou krabici, určitě je nějak zužitkuju :)


Pak jsem objevila magnetický černý lak s šedivými odlesky. Žádný magnetický ještě nemám, takže jsem byla mile překvapena. Černou barvu sice moc často nelakuji, ale třeba jen na prsteníčku bude moc pěkná.



A toto bylo největší překvapení. V prosincovém Nailboxu se objevil zpevňující lak od OPI Nail Envy. Já tohoto mimíska miluju :)) Mám doma ještě jednoho, takže se od nového roku pustím do pořádného testování. Četla jsem hodně kladných recenzí, tak snad bude dělat radost i mě :)



Nakonec jsem z krabičky vylovila dva vzorečky od firmy Rosa Graf a rukavice.
Ve vzorečkách je peelingový krém a omlazující maska, ke které patří právě ty rukavice. Až budu mít volnou chvilku, tak svým prstíkům určitě s těmito produkty dopřeji pořádný relax :))





A ještě letáček od firmy Rosa Graf.




 
Největší radost mám z výživy OPI, kterou budu co nejdříve poctivě testovat, abych zjistila jestli je fakt tak dobrá, jak se píše. 
Také jsem byla ráda, že mohu zkusit magnetický lak a třeba si vykouzlím na nehtech nějaký pěkný design. 
Masku a peeling také ráda vyzkouším a určitě vymyslím nějaký nailart, ve kterém využiju ty samolepky. 

Jak se vám obsah boxu líbí? Objednaly jste ho? 
A ráda bych věděla, co byste v dalších Nailboxech uvítaly vy :)

❄ "Nedělní lakování" - Silvestrovské nehty ❄

Krásný večer :)

Uffff, už jsem myslela, že dnešní článek nestihnu, ale stihla jsem :)) Dokonce jsem chytla i dobré světlo na natáčení, ale bylo u nás docela rušno, tak jsem tak nesousetředila a nějak jsem to odflákla. Příště se polepším. Video se objeví na youtube během zítřka nebo dnes pozdě večer, hned po dopsání článku se pustím do stříhání.

Musím se vám také pochlubit, že mám speciální sešítek, kam si kreslím všechny nápady na nailart. Protože se mi už několikrát stalo, že jsem si zapomněla nápad nakreslit a pak jsem si už prostě nevzpomněla :D

Mé dnešní pokusy třeba můžete zkusit na Silvestrovskou párty :) 
Postup obou lakování bude napsán ve videu :))

Jako první jsem nalakovala černou francouzskou manikůru. Tento nápad jsem viděla už asi stokrát, ale až dnes jsem si tak nehty nalakovala a vážně se mi to moc líbí :)





A na levou ruku jsem kombinovala bílou-černou se zlatým proužkem. Podobně jsem už lakovala nehtíky v tomto článku, dnes jsem ještě doplňila zdobení tečkami :)






Snad se vám bude mé dnešní lakování líbít. Můžete se také mrknout na Silvestrovské zdobení nehtů z minulého roku, je to opravdu velmi jednoduché :)

A nakonec něco pro pobavení, dvě fotky ze zákuslisí aneb Jsem fakt velký bordelář :D


Byla jsem moc hodná ...

Ahojky :)

Nebojte, Ježíšek na mě nezapomněl a ani já nezapomněla na vás :)) Od pondělka jsem si užívala Vánoc, volna a vůbec se mi nechtělo nic dělat. Dneska jsem se ale pustila do práce :)

Dnešní článek bude o dárečkách, které jsem našla pod stromečkem. Některé jsem ale ponechala v soukromí (nemusí každý vidět mé spodní prádlo,že?).

Zítra bych ráda natočila video, tak budu od rána vyhlížet sluníčko, tak snad alespoň nachvilku vysvitne a večer by už měl být připravený článek i s videem na Silvestrovský nail art.
A v průběhu příštího týdne bych vám chtěla představit prosincový Nailbox a Objev roku 2013 :))

Tak snad se na mě nezlobíte, že jsem vás tak zanedbala, ale už vše bude, tak jak vždycky :)



Ježíšek moc dobře ví, že ráda peču muffinky :)


Dárkové kazety jsou samozřejmostí :)



 Kufřík na kosmetiku se u mě teda vůbec neztratí :))



Velikou radost jsem měla z kruhových šál, které absolutně miluju. A samozřejmě nesměly chybět chlupaté ponožky (a protože Ježíšek ví, že jsem trdlo a rozflákám se i doma, ponožky mají dokonce protiskluz:DD) 


Různé blbninky na nailart a bílý lak na nehty, to abych prý měla spousty nápadů na točení videíí :)) 



Z této úžasné krabičky na čaj jsem si hned udělala šperkovnici :)



Čekala jsem nějaký šperk a tento se mi moc líbí :)) A abych mohla fotit jak divá, nesměla chybět paměťová karta :))



Toto bylo perfektní překvapení. V pátek mi dorazil prosincový Nailbox, který jsem dostala jako dáreček. Byla jsem moc nedočkavá, ale rozbalila jsem si ho až pod stromečkem :)) 



Diář je samozřejmost, bez něj ani ránu :)) A další odstín Color Tattoo a pudr Rimmel.


A to nejlepší nakonec :)) 
O tomto ,,slavném odličovači,, jsem psala minulý článek, takže pokud se chcete zasmát, určitě se mrkněte.

Dlouho jsem chtěla tvářenku Taupe od Nyxu a nějaký kit od Benefitu, tak jsem doslova zajásala, když jsem dárky dozbalila.

Když jsem ale rozbalovala poslední dárek a uviděla, co je uvnitř tak se podívala na přítele se slovy: To si děláš srandu, ne? :)) Na Facebooku jsem totiž zjistila, že je skladem ještě jedna paletka na kosmetický svět Madalen a jenom lehce jsem se o tom zmínila doma, ale fakt jsem nečekala, že bude máááááá :)) Z paletek jsem byla tak nadšená, že se hned staly mými oblíbenci :))



Takže jsem letos byla asi fakt moc hodná, protože jsem dostala úžasné dárečky, za které strašně moc děkuji. Teď si jdu v klidu pročíst své oblíbené blogy a mrknout se, co pěkného dostaly ostatní :)


Jaké dárky udělaly radost vám? :))

Jak se ke mě dostal dvousložkový odličovač Sephora

Ahojky :)

Pokud jste ve stresu z Vánoc a nevíte kam dřív skočit, mám tu pro vás krátkou story, která se před chvíli odehrála u nás doma a třeba vás i trošku pobaví :)) Přítel samozřejmě jako každý rok, nechává nákupy dárků opravdu na poslední chvíli, takže po obědě vyrazil do obchodu. On je hroznej, ale fakt hroznej nervák, takže jsem mu vůbec nezáviděla, když se vydal do velkoměsta tlačit s milionem lidí.

 

Zde je rozhovor mezi námi:
On: jdu ti do DMka něco koupit k Vánocům. Chceš něco?
Já: nechám se překvapit, ale prosím, kup mi tam nějaký obyčejný odlakovač, už mi dochází.
On:ok

Cca po 5ti hodinách
On: v DMku jsem zapomněl koupit ten odlakovač, vzpomněl jsem si na něj v Sephoře, tak sem ho koupil tam.
Já: děláš si pr*el? tys koupil v Sephoře odlakovač? vždyť mi úplně bohatě stačí nějakej obyčejnej !!
On: ale paní mi říkala, že je fakt dobrej a že odlakuje všechno!
Já: jak jako všechno???

Chvilka zamyšleni...
On: ..... aha, tak to není odlakovač, ale odličovač :D

Takže mám doma místo ODLAKOVAČE ODLIČOVAČ  :DD Jak si jako může splést odlakovač s odličovačem? Fakt nechápu :D

Má jediný štěstí, že jsem tento odličovač chtěla zkusit a už jednou jsem na něj koukala, ale nakonec jsem ho nekoupila.

Prosím, jak vaše drahé polovičky nakupují dárky? Taky to nechávají na poslední chvíli? :))
P.S. Jsem fakt zvědavá, co najdu pod stromečkem :DDD

"Nedělní lakování" - rozbalovat dárečky semnou bude ...

Milé čtenářky,

tímto bych vám všem chtěla popřát Veselé Vánoce a úspěšný vstup do nového roku. Nejdůležitější je zdraví, ostatní přijde samo :)) Užívejte volna, plňte bříška cukrovím, dopřávejte si dobrého jídla, relaxujte u pohádek, buďte s rodinou nebo přáteli a mějte se rádi :)



Dlouho jsem přemýšlela, jaký odstín nalakovat na Štedrý den, nakonec padla volba na tento úžasný pískový lak od P2, odstín č. 020 lovesome.

Je to krásná malinově-červená barva, plná zlatých třpytek. Nalakovala jsem dvě vrstvy a tím dosáhla dokonalého krytí. 

Už se těším až s touto nádhernou barvičkou budu rozbalovat v úterý dárečky :))

Opět jsem kvůli počasí měla problém vystihnout ten správný odstín, ale snažila jsem se :))








Já si teď na pár dní dám pauzu a budu si užívat tu skvělou vánoční atmosféru :)
Ve čtvrtek ale čekejte článek o rozbalování prosincového Nailboxu, který mi v pátek dorazil jako dárek. A v neděli bude video na Silvestrovské zdobení nehtů (tak doufám, že bude přes týden alespoň jeden den dobré světlo) :))

Jaký lak zvolíte pod stromeček vy? :)
Ještě jednou vám tedy přeji krásné Vánoce :)

"Dobrůtky na víkend" - Vánoční cukroví

Krásný večer :)

Právě jsem dodělala snad 200 vosích hnízd, uff :) Ještě, že je dělám jednou do roka, protože se s tím patlám a pak se přiřítí mužská část rodiny a na moje vosáčky se bez váhání vrhnou, grrrr :))

Původně jsem tento článek měla publikovat ve čtvrtek v rámci pravidelné rubriky, ale vůbec jsem nestíhala, tak alespoň dnes :)

Letos jsme si ohledně cukroví vůbec nedělali starosti, nepotřebujeme mít x milionu druhů cukrátek, my si vystačíme s těmi osvědčenými recepty. Takže jsme letos pekly vanilkové rohlíčky, pracny, linecké, oříškové trubičky, linecké ze strojku, linecké ježečky, ořechy, perníčky, kokosky, išlerské dortíčky a košíčky.


A samozřejmě vosí hnízda a kuličky obalené v kokosu :) 



A pokud neholdujete cukroví, můžete si upéct takovýto krásný tématický dortík :) 



Loni jsem poprvé pekla kokosky a i když jsou teda šíleně sladké, tak jsem si je velmi oblíbila, mňam :) A ráda se s vámi podělím o recept.

KOKOSKY

Potřebujete:
3 vejce
250 g strouhaného kokosu
100 g cukru moučka

Postup je velmi jednoduchý. Všechny ingredience pořádně smícháne a pak tvoříme kuličky, které pokládáme na plech s pečícím papírem. Pečeme přibližně 15 minut na 150°C dokud kokosky nezezlátnou.




 Abych se na ty vosí hnízda posilnila, musela jsem si dát Nescafé, které bylo v prvním českém Brandnooz boxu a bylo výborné :))   


Krásný zbytek večera a zítra se můžete těšit na jeden úžasný lak, se kterým budu rozbalovat dárečky pod stromečkem :)

Jaké cukroví jste letos pekly vy? :))

❄ Tip na originální dárek k Vánocům ❄

Ahojky :)

Mám tu pro vás jeden skvělý tip na originální dárek pod stromeček. Takže pokud si ještě lámete hlavu, čím obdarovat své příbuzné a nebo třeba kamarádku, určitě čtěte dál :)

Pro svou nejlepší kamarádku jsem chtěla letos něco opravdu originálního, dlouho jsem přemýšlela až jsem nakonec vymyslela, že bych jí mohla vytvořit nástěnný kalendář. 

Vybrala jsem třináct fotografií, které pro kamarádku něco znamenají a vždy si tak každý měsíc vybaví nějakou skvělou vzpomínku :)
Pak jsem samozřejmě vytvořila tabulku s daty, na internetu je spousty šablon, stačí jenom trošku zagooglit. 
Celý dokument jsem ještě hezky zformátovala, aby to nějak vypadalo. Zabralo mi to asi hodinku.

Nakonec zbývá jednotlivé listy vytisknout a zanést někam, kde dělají kroužkovou vazbu na kalendáře a je to hotovo :)
Pokud si necháte dokument vytisknout přímo v tiskárně a rovnou i svázat, tak vás to vyjde přibližně na 200 - 300 Kč.

A navíc - kalendář vytvoříte celkem rychle a lze ho nechat svázat třeba i na počkání, takže to může být takový rychlo-dárek :) 


Více fotek nechci zveřejňovat, kvůli soukromí kamarádky :)



Myslím, že tento kalendář je opravdu originální a hlavně připravovaný s láskou :)
Kalendář udělá radost všem :) Můžete vybrat fotky např. z dovolené, z oslav apod.

Libí se vám tento nápad?